Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 936
  • 689
  •   1
Отговори
# 585
Goody благодаря ти мила, като остана по-свободна ще погледна, дано да ми свърши работа.   bouquet
Честит рожден ден missing   bouquet

# 586
Добро утро, да сервирам по едно кафе

Аз няма с какво да се похваля, но имам един проблем. Момичето което шия е по готова комплектовка, но ми свърши единия конец което ми е много странно, но... няма номерация на конците и се чудех дали някой може да ми помогне. Гобленът е на Royal Paris, а конецът който ми свърши е Ecru medio, гледах по каталозите но не намирам такъв конец, ако  някой има идея нека да я сподели  Grinning
Лек и спорен ден   bouquet , аз днес няма да шия тъй като е празник на Св. Мина

# 587

Ако не ти е съвсем свършил, можеш да отидеш в магазина и да си сравниш на място конеца и да си купиш.

Хубав ден желая!

# 588
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug ина изпревари ме  Laughing така е който си е изпил кафето  Peace

сутрешно поздравче 

# 589
 Hug

Шия един калъф за очила, но ще го посъкратя , че ще стане много голям. Ще показвам малко по-натам, като го завърша.

# 590
Седя, дъвча си кроасана и мисля.Дъвча и мисля.Главно седя.И пак мисля "Издухах ли ги с този мъник"
Щот' имам и по-малък  Mr. Green

Ключодържател и минита за картички:

Честит рожден ден, missing

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 10:50 от sissak

# 591
  • Габрово
Благодаря, момичета   bouquet

sissak, искам такова смайли, страшно е!!!  Crazy Crazy

# 592
  • край Дунав
 missing     bouquet    bouquet    bouquet  много скорпиони сме, бре! ...днес няма ли някой, че пак да си го поздравя  newsm78   Mr. Green
sissak  и аз като теб-по едно време гледам, че само седя   Joy добре, че ме подсети-отивам да видя дойдоха ли ми ключодържателите  Heart Eyes

# 593
skorpion, после да пуснеш снимков материал та да видим и ние, аз днес най-вероятно ще ходя давидя от къде мога да си взема ключодържатели.
За конеца, ще го взема на място да го сравня, но много се нервирам на тези, от 5 месец нямат черно  #Cussing out, егати ужаса, не мога да си довърша едни минита така. Последно аз си взимах от Велико Търново, като бяхме на екскурзия, сега ми свърши и няма от къде да си взема

# 594
  • Плевен
daniela_ch -  Hug мерси за кафенцето  Heart Eyes
Goody -   bouquet за поздравчето  Peace
missing
-   ЧРД  newsm59
Скорпионче -  Shocked Shocked Shockedкакво направи бе жена  ?newsm12 newsm10 Свят ми се зави  #Crazy от красоти и количество   bouquet!Кога  уши толкова много бройки ,а си ги и комплектовала вече ,а на всичкото отгоре и продължаваш  ?![smilie=smile3501.gif] smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525
Ми то аз съм една кръгла  0 пред тебе! EmbarassedНикога не ще те настигна  NaughtyЗа догодина обещавам да започна да шия от сега  Mr. GreenДа вземем да те изберем за "най- добра в професията" Laughingи "най- продуктивна" Heart Eyes/поне друг до сега не се е обадил Thinking newsm78

sissak -  Heart Eyesто бива мъниче Mr. Green ама чак толкова ,че радикала не ми го показва ясно  JoyВсе пак кажи откъде купуваш тези ключодържатели на които поставяш после ушитото гобленче ? Rolling Eyes
От мен за днес схемичка на полезна вещ Rolling Eyes/а и аз нали си падам по теменужките Heart Eyes/! Blush

Whistling щях да забравя /егн/ снощи открих тази табличка -конвертор за ДМС-Ариадна

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 15:12 от pepen

# 595
  • София
Ми поздравете пък мен, като няма кой Simple Smile))
Мъжа е юбиляр - чукна 30 Simple Smile)))))))))
А аз имам професионален празник днес Simple Smile

Ключодържатели мернах вчера в магазина на ДМЦ - 3 вида, ама бях с един колега, дето леко започваше да се изнервя от женското присъствие в магазина - каза че било магазин за мъчение Simple Smile)))))
Та мисля да мина днес пак да огледам и ако взема нещо ще снимам и ще покажа, иначе имаше май 3 форми- кръг, правоъгълник, сърце.

Пепен, албумите на мацката с каталозите са само за приятели, та по-добре ги махни да не се чуди всеки защо не вижда нищо.

# 596
ПомоОоОоОощ търся това http://s61.radikal.ru/i171/0910/33/a7b9f4fb05fe.jpg Embarassedизвинете за нахалството,но спешно ми трябва Praynig

# 597
ПомоОоОоОощ търся това http://s61.radikal.ru/i171/0910/33/a7b9f4fb05fe.jpg Embarassedизвинете за нахалството,но спешно ми трябва Praynig

eто от тук може да си го поръчаш: http://www.polimat.net-surf.net/mo6.htm

Сестра ми го шие,вече е към края си.Хубаво се получава.
Дано съм ти била полезна.

# 598
  • Пловдив
Аз няма с какво да се похваля, но имам един проблем. Момичето което шия е по готова комплектовка, но ми свърши единия конец което ми е много странно, но... няма номерация на конците и се чудех дали някой може да ми помогне. Гобленът е на Royal Paris, а конецът който ми свърши е Ecru medio, гледах по каталозите но не намирам такъв конец, ако  някой има идея нека да я сподели  Grinning
Лек и спорен ден   bouquet , аз днес няма да шия тъй като е празник на Св. Мина

daniela_ch, за Индия ли става въпрос? На моя гоблен отзад на опаковката ими изписани №-та на конците Анхор, довечера мога да ти го кажа.

# 599
Много рико , има и коледни покривки

http://picasaweb.google.es/Olka591965

Общи условия

Активация на акаунт