Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 926
  • 689
  •   1
Отговори
# 615
  • sf
Аз ще пусна моя подарък около 10ти.
Мойте минита в момента ги шия за подаръци. Ако насмогна ще има и за базара, но с предимсвто е тов в училището на щерката.
Не разграфяфвам, въпрос на навик е, според мен.

# 616
Аз може би ще пусна подаръка си по раничко  , защото  в  началото  на декември  няма да съм тук.  Още не съм сигурна кога ще пътувам , но като уточня нещата ще пиша , за да знае момичето което ще ми изпраща .

# 617
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Blush това да сте виждали някъде?  Blush

кирааа - пиши по-честичко  Mr. Green всеки път като види калинките синковеца спира да писука и пее "две калинки..." така мамКа му има време да вършее из форума  Laughing

# 618

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 17:06 от anonimka

# 619
  • Стара Загора
Goody, това ще да е free kit (както си и пише, де Simple Smile) към някое от моите любими списания - The World of Cross Stitching, Cross Stitch Gold, Cross Stitch Crazy.... и т.н., от които имам на склад около 7-8 ГБ и искам да ушия всички, разбира се ooooh! Не се сещам да съм го срещала, може би е от брой, който нямам... Ако го видя, ще имам предвид, а дано някой да го намери и преди мен!

Ето едно Somebunny от мен, ушито за рождения ден на буболечката ми, пак Free kit от списание (Cross Stitch Card Shop):

Ето, че докато публикувам и вече се е намерило Simple Smile  Hug

# 620
  • Plovdiv
 Здравейте! Да покажа и аз етапче http://tanita14.snimka.bg/tapestries/gobleni.348084.15901094
Сисак Hug Hug Hug
Приятно бродиране на всички!

# 621
anonimka   bouquet Благодаря!

...Ето едно Somebunny от мен, ушито за рождения ден на буболечката ми, пак Free kit от списание (Cross Stitch Card Shop):

...

астера - и твоето няма да откажа  Blush имаме си чисто нова мома съседка  Party та все не мога да и избера нещо малко и  УбавУ  Mr. Green

# 622
  • Стара Загора
Да ви е жива и здрава момата!

Заповядай Hug:

# 623
  • Плевен
Добър вечер  GrinningНямаше ме през деня ,но не ще ви пропусна  Wink Малко схемки с идейки за изпълнение след ушиването, за лека нощ  Mr. Green Heart Eyes

Pepen  я кажи как се пазарува от този сайт . Конците ще ми дойдат добре . Чантичката също е  страхотна ,  но на този етап съм на вълна кутия .  Интересуваме  заплащането как става - може ли с наложен платеж или парите се превеждат по сметка.  Да си призная до сега не съм пазарувала онлайн .

Grinning Не е купена онлайн  Confused Купи ми я доброто приятелче и ми я изпрати /благодаря му още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet/,а и то беше отдавна при някаква промоция в магазина ,но чак сега стигна до мен  Joy

Goody- Hug Heart Eyes погледни ме във очите ..... Wink Mr. Green

Лека вечер!

# 624
Някой ме питаше с какви конци ших сватбеното гобленче  Simple Smile

Ето как ги преобразувах от Дим в ДМС:

Дим         ДМС
13280 =  819
6963   =  818
13125 =  3716
13241 =  225
16250 =  772  ( аз го ших с  Puppets  7264 )
16264 =  471  ( замених го с  Ариадна 574)
6049   =  367  ( ших го с  Puppets 7215 )
17053 =  828
17159 =  827
6164   =  931
17110 =  340
15376 =  3864
15379 =  3863
Като тези които в скоби съм писала , че съм заменила с Ариадна и Пъпетс -  не отговарят на оригиналния цвят, просто аз това имах , и на своя глава си ги замених, реших че няма да се получи зле и с този цвят
( пък и то всъщност  с тъмно зеленото само контура се шие...)

# 625
момичета, може ли някой да ми изпрати само комплектовката на цветовете за Ковачницата, схемата я имам, но не съм сигурна дали цветовете са добре подбрани.  e-mail  ми е "mds777@abv.bg". благодаря. smile3525

# 626
  • Стара Загора
Някой ме питаше с какви конци ших сватбеното гобленче  Simple Smile

Аз бях, благодаря Hug

# 627
  • край Дунав
pepen , мноооооооооооого гаден удар под кръста с тези схемички! Thinking  Сега каква лека нощ ще е това? /дръпнах си ги/

# 628
  • Габрово
А аз да се похваля, че не се стърпят, зарязах си китайското момиче и започнах тези маргаритки  Grinning Grinning Grinning (снимката е от нейде из нета Simple Smile )
Като за 1 ден шиене съм очарована, много бързо вървят  Grinning Grinning

# 629
А аз да се похваля, че не се стърпят, зарязах си китайското момиче и започнах тези маргаритки  Grinning Grinning Grinning (снимката е от нейде из нета Simple Smile )
Като за 1 ден шиене съм очарована, много бързо вървят  Grinning Grinning

бравооо! още една киткоманка  Heart Eyes Hug Heart Eyes
момата може и по-късно Wink лято голяяяямо   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт