Плуване за деца - къде в София?

• 294 481
  • 829
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Връщаме се супер ентусиазирани от басейна, който по-горе споменах - в хотел Берлин парк Витоша.

Не знам кое е най-важното, че да започна от него Simple Smile

Няма хлор във водата, пречиства се с озониране.
Перфектен лукс и чистота.
Ниска цена на картата и то за по-дълга тренировка (60 мин).
Перфектен треньор- много внимателен , като орел над децата, както и спасителят, май не го видях седнал или да блее.
Съблекални.... без думи (има един минус, няма пейки , а свободни , нестабилни столчета, кофти е за малки дечица)

Междувременно вижте каква тема е изникнала, може би всички тук имаме по-специално отношение Simple Smile
Ще отговорите ли на загадката? Разбира се  да, ако сте ходили на Спартак. Дайте глас, че вече му плуват във врата Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620637.0

# 76
 Grinning
е, там ходим, ама ни една жена не са дали.
Радвам се на ентусиазма ви.
Освен това, тук има и много скоби за отваряне.Тези басейни, по хотели и спа-центрове са подходящи за средно ниво научаване.За здраве, за тонус.Спортист не може да разчита на такъв басейн да го подготви, но за най-малките е добра алтернатива.

# 77
  • София
Grinning
е, там ходим, ама ни една жена не са дали.
Радвам се на ентусиазма ви.

Виж колко интересно, постът ти е достоен да влезе в книжка за занимателна логика - може да се отнесе и към ентусиазма ми за Берлин и днешното плуване, и за темата за спортистите за подражание и ентусиазма  ми там Simple Smile
Даже щях да ти отговарям, че в басейна на Берлин има и жена-треньор  Joy

# 78
Ама има.На Спартак са главно жени и един сам Стоян.Но в анкетата-все мъже.Извинете за отклонението, ама с никчето пишем и в двете теми и да, то връзка си има. Peace

# 79
  • София
Всъщност обобщението за мъже/жени треньори си е важно.

Искам да ви се похваля с нещо адски важно за мен - за пръв път малкото ми дете днес беше на плуване и за пръв път около 21.30 ч нямаше скандали свързани с лягането. Заспа след една приказка. Без уговорки, без протести, без " искам и батко да дойде".

ПП  1.В басейна на хотел Берлин има стационарни, съвременни, мощни сешоари в двете съблекални.
2.Достъпът е много лесен и в час пик  нямаше никакви проблеми (след  Гоце Делчев, по България Simple Smile )
3. За паркиране милион места ...

# 80
търся си ник, страхотно звучи. А колко големи са най-малките дечица там, за 2 годишни става ли? Знам, че Стоян се занимава дори и с бебета, но конкретно на този басейн подходящо ли е за по-малки? А родителите могат ли да стоят до басейна докато децата са вътре или не?

# 81
  • София
Родетелите могат да стоят, и то не отвън, през стъкло, а директно вътре до водата (което обаче е нож с две остриета според мен) Под 4 г не видях, питай лично Стоян Церовски

Grinning
....Тези басейни, по хотели и спа-центрове са подходящи за средно ниво научаване.За здраве, за тонус.Спортист не може да разчита на такъв басейн да го подготви, но за най-малките е добра алтернатива.
.

Да, настроението на Спартак и Мадара е абсолютно спортно и спартанско Simple Smile
А в този луксозен и лъскав хотел е много релакс, много за удоволствие. При равни други условия бих избрала студения, далечен и строг басейн, недостъпен за родителите.

# 82
Не разбрах какво целиш с последната си реплика.Аз имах превид Размера на басейна, а не Лукса.
Не могат да се правят определени фигури при по-малка дълбочина също така, дължините, които се преплуват също се променят.Но както писах-много са удобни за най-малките.
Спартанското ми е далечно.

# 83
  • Sofia
Моите момчета ходят в басейна на баня Мадара. Доволни сме много.

# 84
  • София
Не разбрах какво целиш с последната си реплика.Аз имах превид Размера на басейна, а не Лукса.
Не могат да се правят определени фигури при по-малка дълбочина също така, дължините, които се преплуват също се променят.Но както писах-много са удобни за най-малките.
Спартанското ми е далечно.
нищо не целя, от бързане нещо се е изкривило
напълно подкрепям твоето мнение
под "спартанско" само хубаво съм вложила- предразполага за истинска тренировка
надявам се в хотелския басейн да получим не по-малко натоварване за третокласника ми Simple Smile

# 85
  • София
Малко се обърках...така че помагайте

То добре да има басейни само за деца, ама няма как, та понеже така или иначе си влизат възрастни, по добре и ние да си плуваме с детето.... Въпроса е къде е най-чисто, хигиениечно, кога сменят вода....

За съжаление само в неделя може да ходиме, ще ни трябва и треньор за малката.

# 86
KITTI,JK комплекс ",кв."Бокар".    -Анета Петрова 0878/662 538 има тернировки с малчовци от 11.30 до12.15ч.и 12.15-13.00-събота и неделя.Ние(също на 4  год) сме ходили ,но през седмицата,при Стоян Церовски.

# 87
аз си водя детето при Анета Петрова, тя има и на Берлин,освен на Бокар,  много съм доволна, има страхотен подход към децата. Моята госпожица е малко мързелива и заплесната, но тя успява да я накара да плува и да се старае. 

# 88
  • София
Благодаря за отговорите, а по време на плуването, възрастните влизат ли или са амо децата там?

# 89
  • Sofia
Здравейте,
моля за инфо мамите, които водят децата си в хотел Берлин. Там треньорите са Стоян и Ани (както и в Бокар) или има и други? Ние до сега ходихме в Бокар при Стоян, но мислим да сменим мястото и хотел Берлин ни е съвсем близо.

Общи условия

Активация на акаунт