Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да създам комплект в черно и бяло с декупaж?
Къде мога да намеря гипсови чинии?
Как да изправя салфетка при декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да създам комплект в черно и бяло с декупaж?
За да направите комплект в черно и бяло с декупaж, използвайте разредено лепило С200 и мека четка за гладко нанасяне на салфетката. Можете да намерите магазини за гипсови чинии в Красно село, София, които продават отделни салфетки. Освен това проверете Слънчоглед на ул. Иван Вазов и Импрессия на ул. Кракра зад университета за налични салфетки. За стъклени чинии без украса посетете складовете на Correct OOD на гара Iskar и по шосето към Ilientzi вляво от пътя.
-
Къде мога да намеря гипсови чинии?
Можете да намерите гипсови чинии в магазини в Красно село, София, където се продават и салфетки на бройка. Също така можете да проверите в Слънчоглед на ул. Иван Вазов и Impresia на ул. Кракра зад университета. За стъклени чинии без украса можете да проверите складовете на Correct OOD на гара Iskar и по шосето към Ilinden от лявата страна.
-
Как да изправя салфетка при декупаж?
-
Къде мога да намеря стъклени чинии без декорация?
-
Как се нарича инструментът за точки и къде мога да го купя?

Може да използваш лак за дърво,но ако си сигурна че е безцветен!Да няма отенък-бук,орех и др.Някои от момичетата използват лак Сократис,който е за паркет и са много доволни(аз още не съм се сдобила с него)Пробвай и в Гугъл с Декупаж в Кипър-може да излезе някой он-лайн магазинче,като тези на Дадуся и Миражчето.И от там да си поръчваш
Относно пукнатините и моите не стават,ако това ще те успокои
Две страници напред АНТОМ е написала стъпка по стъпка пного неща!Дала е сайт на рускини!В него има и доста неща с еднофазно кракле,разгледай го!Успех и покажи какво си направила 

Аз както обикновено нямам особено много време и за това моля да ми простите, че няма да ви изброя поименно, но ви следя когато мога и се зареждам с емоции от вашите красоти. не знам кое ми липсва повече - виртуалната комуникация или време за декупаж...
. Имаме и нови попълнения които като гледам се справят страхотно. За старите кучета не говоря въобще - коя от коя по-талантливи и изобретателни. Показвам това за което успях да открадна време вчера
Миражчето
Кампари пък не се е вясвала от цяла вечност
следя ви редовно по два три пъти на ден . Нямам ,какво да покажа за това не се включвам.