Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 327
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас-Несебър
Добро утро и от мен!
Преди малко си направих маската с тривитаминола - сложих и мед и сега едни мухи ме обикалят #Cussing out  #2gunfire
но повече от час и 20 мин не мога да остана с нея, ще е достатъчно ли?

ДА  Peace
благодаря за отговора

# 61
  • София
Запис!!!
С две ръца ЗА тривитаминола, от личен опит споделям. Но след като спрях да се плякам с него (добавях само жълтък) преди около 3 месеца, косата ми нещо пак загуби приличния си вид. Сега съм си взела нова опаковка и ще пробвам някое от предложенията ви.
Страхотна тема  Hug

# 62
  • В полите на Пирин планина
ва ни ла, благодаря! Моето е на Икаров. Значи няма да стане, каквото си намислих.  Confused

Предлагам да пробваш с маслото от пшеничен зародиш на Икаров. То няма мирис и е добро за краищата.

# 63
Запис  Peace
В маската с триватиминола меже ли освен маста да сложа и бадемово масло и пшеничния зародиш  Rolling Eyes

# 64
  • Пловдив
Аз слагам бадемово масло, масло от пшеничен зародиш и зехтин. Маста я пропускам, както и газта. Четох, че някой момичета трудно отмиват маската, докато аз пък нямам проблем с това. Доста лесно ми се измива косата, но за сметка на това по-бързо се омазнява. Имам е лек сърбеж /даже бях почнала да си въобразявам, че имам въшки/. Тази неделя ще си я правя за 4-ти път. Дано ефекта се появи по скоро. Упорита съм и няма да се откажа докато не минат два месеца.

# 65
  • София
Четох една от първите теми за тайната на дългата коса и все ме мързеше да опитам. От 1 седмица майка ми казва, че много ми капела косата и т.н. От стрес през последните 10 г. косата ми, като цяло пооредя. Само в трите ветеринарни аптеки, написани в началото на темата ли се продава АДЗЕ-то (Тривитаминолът).

# 66
Аз слагам бадемово масло, масло от пшеничен зародиш и зехтин. Маста я пропускам, както и газта. Четох, че някой момичета трудно отмиват маската, докато аз пък нямам проблем с това. Доста лесно ми се измива косата, но за сметка на това по-бързо се омазнява. Имам е лек сърбеж /даже бях почнала да си въобразявам, че имам въшки/. Тази неделя ще си я правя за 4-ти път. Дано ефекта се появи по скоро. Упорита съм и няма да се откажа докато не минат два месеца.

Наскоро и на мен ми се случи това със сърбежа и е точно,сякаш те хапят въшки ,от какво може да е,случи ми се два пъти за 2 дена  newsm78
Четох една от първите теми за тайната на дългата коса и все ме мързеше да опитам. От 1 седмица майка ми казва, че много ми капела косата и т.н. От стрес през последните 10 г. косата ми, като цяло пооредя. Само в трите ветеринарни аптеки, написани в началото на темата ли се продава АДЗЕ-то (Тривитаминолът).

Не,има го в доста вет. аптеки,аз си го взех от мястото,където лекувах кучето си в квартала..  Peace

# 67
Аз след малко за трети път ще си слагам от тривитаминола на косата , но не си правя оригиналната маска - слагам 3суп. лъжици тривитаминол , 2 бадемово масло и 2 стимулант на икаров.Какво мислите за това съчетание , дали ще помогне ? И колко време трябва да я правя тази маска , 1 или 2 месеца не можах да разбера , и колко време почивам .Моля дайте други съвети какво да правя че да расте малко по-бързо

# 68
ва ни ла, благодаря! Моето е на Икаров. Значи няма да стане, каквото си намислих.  Confused

Предлагам да пробваш с маслото от пшеничен зародиш на Икаров. То няма мирис и е добро за краищата.

Ок , ще пробвам.   bouquet

# 69
  • София
Kia, провери в по-големите ветеринарни кабинети, които предлагат и храни. Обикновено зареждат и витамини, което значи и тривитаминол задължително. Аз от такъв си го купувам, не е аптека Wink

# 70
Аз след малко за трети път ще си слагам от тривитаминола на косата , но не си правя оригиналната маска - слагам 3суп. лъжици тривитаминол , 2 бадемово масло и 2 стимулант на икаров.Какво мислите за това съчетание , дали ще помогне ? И колко време трябва да я правя тази маска , 1 или 2 месеца не можах да разбера , и колко време почивам .Моля дайте други съвети какво да правя че да расте малко по-бързо

# 71
Ето една снимка от мен, този път не стана толкова тъмна  ама пък стана странно цветна ooooh!
http://media.snimka.bg/4705/015665881-big.jpg

# 72

ooooh! ooooh! ooooh!

Нали по- напред в темата ти отговорих.

Ето една снимка от мен, този път не стана толкова тъмна  ама пък стана странно цветна ooooh!
http://media.snimka.bg/4705/015665881-big.jpg
Хубава коса имаш. Гъста е!

# 73
# 74
  • Бургас
Момичета посъветвайте ме нещо- косата ми не спира да цъфти постоянно,а аз нито използвам преса ,нито сешоар,постригвам връхчета постоянно и слагам кристали,маски newsm78.На какво може да се дължи този непрекъснат цъфтеж

Общи условия

Активация на акаунт