Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 494
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Don't worry ,сподели на другия ден каква е косата?Тоест при стилизантите на другия ден косата  е отврат,чудя се с бирата как ще е ?  newsm78
  аз съм си правила обливки с бира и с коприва : с бирата косата ми стана супер оформена  Peace  с прекрасни къдрички  , но на следващия ден беше  Tired  все едно съм си слагала пяна ...  
ефекта от копривата беше като при Don't worry  твърда и бляскава , но не така оформена (като с бирата) , по-бавно омазняваща се и  най-важното - намаляване на косопада (поне при мен)   Peace   дано съм била полезна  Hug

# 106
amra ,

аз съм ползвала ето тези http://www.mypure.co.uk/organic-natural-hair-care-products_m2/natural-shampoo-c20 - май че са австралийски, но са органична козметика и са доста хубави. (Носиха ми ги от Англия преди време  и затова)

Момичета аз нещо съм затрупана с работа и нямам време да ви следя.

Да питам- някой ползвал ли е балсамите на faith in nature?

Мерси.
Тези за пръв път ги виждам Grinning Мерси, интересно изглеждат, но едва ли ще мога да се сдобия с нещо такова тук.

# 107
  • Бургас
Мерси,ЧерЕн_ШокоЛад     bouquet аз питах основно за бирата,защото четох,че може да се използва като стилизиращо средство за оформяне беше ми интересно.Но явно ще се въздържа . Wink
А иначе и аз си правя обливки с отвара от коприва както и от черен чай.Доволна съм от резултата. Grinning

# 108
  • Be realistic - plan for a miracle.
Знае ли някой какво точно е действието на оцета в оригиналната маска с тривитаминола? Simple Smile Т.е. с какво точно е полезен за косата?

# 109
Доколкото зная, позволява по-лесно да се измият мазните съставки, заглажда косъма и придава блясък и действа изсушаващо.  Peace

# 110
Don't worry ,сподели на другия ден каква е косата?Тоест при стилизантите на другия ден косата  е отврат,чудя се с бирата как ще е ?  newsm78
Зависи от косата, от подстрижката и т.н.  Моята е до раменете, на етажи, с тънък косъм. За мен и на другия ден е добре. На друг тип коса може да е много зле, не знам. Аз сложих в 500 мл хладка бира 2 суп. л. коприва (корени и листа). Постоя така на топло 1.5 час, прецедих и 3-4 пъти се облях с това. Косата ми не е станала като на Шакира  Laughing, но съм доволна и ще пробвам пак, но с хмел вместо коприва.
Всеки да пробва и импровизира с маските и косата си спрямо собствения си вкус и стил. Аз съм посочила просто някаква идея  Wink

# 111
Да ви пита, взех си днес ампулки SERI за мазна коса, помагали и срещу косопад, ползвали ли сте ги? аз се намазах сега и ми е чудно дали ще има ефект и дали след някакъв определен курс ще ми се регулира наистина омазняването?

# 112
  • Бургас
Момичета от аптеката ли я взимате тази коприва и как точно се приготвя отварата за изполиване

# 113
Момичета от аптеката ли я взимате тази коприва и как точно се приготвя отварата за изполиване

Аз си я бера  Joy слагам я във вода да заври,запарвам я и си поливам косата след миене  Peace

# 114
  • Бургас

Понеже виждам,че си от Бургас.Коприва има в билковата аптека,корени и листа.Ами аз правя запарка от листата,на опаковката пише.Дори е препоръчително и за пиене при косопад. Peace

# 115
Момичета за растеж ползвам хининова вода на Милва,но дали ще помогне? smile3506

# 116
  • София
бирата наистина фиксира добре косата все едно пак има Peace сигурно заради витамин В става и бляскава.

# 117
Момичета, ако някоя е обезсолявала купешка мас, моля да ми каже в каква пропорция се слага вода? Примерно на чаша мас чаша вода стига ли или трябва повече?

# 118
Момичета за растеж ползвам хининова вода на Милва,но дали ще помогне? smile3506
На мене косата ми беше изтъняла от нея, така че не я препоръчвам

# 119
Искам да питам ,тъй като това лято многоо си изгорих косата (и по моя вина ,но основно на некадърни фризъори!),и логично започна да пада  Cry Но това беше преди 3 мес ,оттогава не я горя с нищо ,порастнала е с 2-3 см ама все така си пада ....и се чудя след колко време трябва да се поуправи и да спре да пада  Sad Или пък да търся другаде вече причината за косопад :X

Общи условия

Активация на акаунт