Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 671
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
И аз се включвам в фен клуба на "Тривитаминола".И аз съм доволна от маската.Правя я вече 3-4 пъти ,но ми се отразява много добре на косата.

# 211
Кой според вас и най хубавия зехтин на пазара?

# 212
Видях,че в маската с тривитаминол може да се сложи аспирин за разтеж и против пърхут и искам да ви попитам колко аспирин се слага и не е ли опасно да се стои с него няколко часа?

# 213
  • В полите на Пирин планина
Кой според вас и най хубавия зехтин на пазара?

За марка не мога да коментирам, но знам, че е най-добре да е Екстра Вържин, а не разни от рода на Pomace oil, което на практика не е захтин.

dm според мен можеш да добавиш от всичко в двойно количество или поне от маслата, които добавяш.

# 214
аз също удвоявам съставките, защото не ми стига, но съм чела преди в темата или поне ми е останал такъв спомен, че повече от 2 лъжици тривитаминол не е полезно да се слагат newsm78

# 215
хайде и аз да питам нещо Simple Smile става въпрос за косата , естествено...

При боядисана коса, ако се ползва тоник - ще се отрази ли това не благоприятно за цвета? Защото все и пак в тоника има (дори и минимално) спирт...пък не искам цвета да се съсипе или да си проличат в корените няколко бели косъма... А тоника е на "Билка"  - за растеж или нещо подобно....
Очаквам мнения, мерси Simple Smile

# 216
оф това с разресването ..само като си го помисля и лошо ми става, толква много коса смъквам  Shocked а и вчера след маската докато се измивах...страшна работа

И аз пропуснах маста снощи сложих бадемово масло, а следващия път ще добавя и още някое от тези които коментирате барем помогне на косопада , а и за да увелича количеството ма маската

Утре имам час за ендокринолог , но междувременно си видях резултатите от изследванията в интернет

TSH - 3.31
ТАТ (Tg At) - 10.02
MAT (TPO At) - 9.38

на някой говорят ли му тези стойности нещо  newsm78

bouquet

# 217
Би трябвало до тях да има за сравнение посочени и допустимите стойности.  Peace

# 218
  • В полите на Пирин планина
Референтни стойности :

TSH - 3.31 - от 0.270 - 4.20

ТАТ (Tg At) - 10.02 - 0-115

MAT (TPO At) - 9.38 - ДО 34

# 219
облачето хей , Lady Brinne  благодаря сега ги видях и на изследването. В нормите съм ма ще видим какво ще каже ендокринолога утре.  Praynig

ще се опитам да кача снимка на косата ми (малко сложно ми се вижда) са да видите защо така съм се шашнала и ви затрупвам с въпроси

http://ultra1.snimka.bg/other/bg-mamma.427667.15871706.big

http://ultra1.snimka.bg/other/bg-mamma.427667.15871752.big

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 17:00 от dm

# 220
Vsichko dobre ama otkade da wzemem Trivitaminol w chijbina? Confused

# 221
dm иска парола..

# 222

опаа готово оправих го Simple Smile

# 223
wow dm страхотна коса Crazy мноого е гъста и има здрав вид   bouquet а блясъка и къдриците..  Heart Eyes

P.S.:  от къде си правите тези тестове в интернет Shocked

# 224
dm страхотна коса и колко е гъста..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт