Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 689
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Добре де, Анч,
пишеш, че си правила маската при всяко миене (2-3 пъти на седмица), а сега те е нападнал върл косопад...
Да не би все пак да е от честата уптреба на 3витаминола  Thinking

А за газта ще вземете накрая да ме убедите  Rolling Eyes
Признавам - нямам блясък след масаката. Ще взема най-накрая да накарам миУото като се наспи да ме фотне изодзад  Mr. Green Ама ако иска да му се отблагодарявам след това снимките ще се забавят  Mr. Green

Какво ще кажете за една мини анкета:
"за" и "против" газта в тривитаминолената маска  Grinning

# 241
dm, косата ти изглежда страхотно!!!   bouquet
Анч, много съжалявам за косопада... Дано бързо да се оправиш.   Hug Дължината ти сега е много хубава. Момичета, когато има косопад, по какъв начин всъщност помага скъсяването на косата?  Rolling Eyes Нали корена не зависи от краищата..

И аз това се чудя. КАто ме налегна косопада веднага отидох и отрязах 10тина см. фризиорката се ужаси като видя какво чудо пада . Но като ходих на дерматолог и го питах да режа ли още той каза че не е от значение newsm78 незнам кое е вярното. При всички положения при постригване косата живва, може би като е по къса на скалпа му трябва да се грижи за по-малка площ , ако мога така да се изразя , и се изморява по малко дет се вика  Wink

да споделя , винаги съм мразела да се реша и до сега го практикувах рядко веднъж в седмицата или веднъж на две седмици даже понякога без гребен/четка, ами прокарвам пръсти и събирам космаците дета са се насъбрали. Сега откакто ме налегна косопада се реша всяка сутрин и броя космите. Днес ми падна много малко 45 косъма в сравнение с предишните дни 200, 300 а ония ден с маската направо не ги броях сигурно са били над 400 Sad. Силно се надявам косопада да е почнал да отшумява а да не е затишие пред буря  Praynig

хубав ден дългокоски стискайте ми палци за ендокринолога днес

# 242
  • Сливен
    Здравейте момичета.На мен ми казаха следната комбинация-2л. тривитаминол,1 жълтък,1 л.кис. мляко,1л. оцет,1 л. зехтин и 1л. алкохол.
   Едно глупаво въпросче-с тези съставки добра ли е маската или трябва промена нещо?

# 243
Момичета, следобяд ще обикалям магазините, препоръчайте ми нещо, което се слага на суха коса и има термозащита Rolling Eyes Praynig

# 244
Здравейте, да ви питам понеце съм грипозна и една седмица ще съм си вкъщи реших да направя нов чеснов опит да спра косопада... въпроса е как е по-добре да се натрива със скилитката по скалпа или съм чувала да се начукат скилитките и с марля да им се ползва само сокчето ли как да го направя номера? и колко време да стоя?

Миналия ми опит с чесън беше потресаващ, дано този път не се налага да смърдя един месец на трушия Sad

# 245
dm, косата ти изглежда страхотно!!!   bouquet
Анч, много съжалявам за косопада... Дано бързо да се оправиш.   Hug Дължината ти сега е много хубава. Момичета, когато има косопад, по какъв начин всъщност помага скъсяването на косата?  Rolling Eyes Нали корена не зависи от краищата..
И аз си я харесвам.  Cry А относно това дали помага скъсяването, едва ли. Косата ми е на степени, макар и леки и последния пласт най- видимо оредява. А той е и най- дълъг. Искам да скъся него, за да не се вижда толкова оредялата ми коса. Ама фризьорката ми вчера нещо не се съгласи да ме реже много. "Ще се разберем" ми казва.  Grinning

Добре де, Анч,
пишеш, че си правила маската при всяко миене (2-3 пъти на седмица), а сега те е нападнал върл косопад...
Да не би все пак да е от честата уптреба на 3витаминола  Thinking
За съжаление ежедневието ми е твърде динамично и от около 7 месеца не правя маски, спрях и с ампулите, които ползвах превантивно. Не ми остава време просто. Мога да кажа, че маските и ампулите ми спестиха сезонен косопад, докато ги слагах върху главата си.
Така, че косопада ми не е от 3 седмичното прилагане на маската.  Peace Правете си я два пъти. Защо се хванахте за думите ми така не знам.  Rolling Eyes

# 246
Kryptonite, наистина е по-добре да сложиш само сок. Миризмата наистина е кофти, отмива се по-лесно с Низорал...сякаш.  Rolling Eyes
Ех как не се сетих...и аз бях грипава и си стоях вкъщи, а нищо полезно не свърших с маските.

Включвам се с една молба - кажете ми кой е вносителя на боите Londa. Ако някой има техен продукт, моля да ми прочете етикетчето  Peace

# 247
# 248
  • В полите на Пирин планина
Честотата на прилагане на маските е индивидуална. Аз слагам постоянно, почти без почивака. За радост от много отдавна не съм имала косопад. Мисля, че се дължи на грижите. Ампули също слагам, когато нямам време за маска.

dm, косата ти е много красива  Grinning

Анч, много съжалявам за косопада, дано бързо да го пребориш.

Здравейте момичета.На мен ми казаха следната комбинация-2л. тривитаминол,1 жълтък,1 л.кис. мляко,1л. оцет,1 л. зехтин и 1л. алкохол.
   Едно глупаво въпросче-с тези съставки добра ли е маската или трябва промена нещо?

Съставките са хубави, но трябва да проследиш кое на теб ти действа най-добре  Peace В началото на темата са описани кои съставки какво действие имат.

Момичета, следобяд ще обикалям магазините, препоръчайте ми нещо, което се слага на суха коса и има термозащита Rolling Eyes Praynig

Стилизант или друго?

# 249
Спрея на Индола 4+4 термозащитен, става и за мокра и за суха коса.

# 250
  • София
Момичета, четох, че силиконът е подходящ за тънки коси. Има ли някой, който ползва и какъв е ефекта? Не търся обем, не го харесвам много, а по-скоро косата да е по-тежка, плътна, права и да не се омазнява същевременно.
Ако изобщо е възможно....

# 251
Ами аз излизах и си взех вече Rolling Eyes харесах си на ФармаВита ето това:

http://www.profesionalist.com/Product153-details.aspx  -> Пише че се нанася на чиста суха или изсушена коса, без да се изплаква, като защитава косата от горещината на уредите

имате ли впечатления, то аз така или иначе утре ще го опитам и ще ви кажа Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 18:54 от ~`irresistible`~

# 252
За съжаление ежедневието ми е твърде динамично и от около 7 месеца не правя маски, спрях и с ампулите, които ползвах превантивно. Не ми остава време просто. Мога да кажа, че маските и ампулите ми спестиха сезонен косопад, докато ги слагах върху главата си.
Така, че косопада ми не е от 3 седмичното прилагане на маската.  Peace Правете си я два пъти. Защо се хванахте за думите ми така не знам.  Rolling Eyes

И аз като теб - преди хем ходех на рабога и лекции, но ми оставаше време, сега съвсем не ми остава време - Аз също съм с косопад, но най-вероятно сезонен (както и накъсване, че трудно я реша); скъсяването поне при мен е плюс защ. се поддържа по-лесно косата чиста и здрава  Peace Но все още не съм решила да я скъся мн.  Peace

# 253
Може ли някой да ми каже катранения шампоан "Алгопикс" подходящ ли еза употреба 3-4 пъти седмично?Също така ползвам 2-3 пъти в седмицата сух шампоан.В смисъл подходящ ли е за такава честота на употреба и дали не е вредно толкова често?

# 254
Няма причина скъсяването на косата по време на косопад да помага,ефектът по-скоро е психологичен!

Общи условия

Активация на акаунт