Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 87 631
  • 753
  •   2
Отговори
# 360
  • София
Почивката аз обикновено я правя само от тривитаминола, защото навика да се мацотя с нещо по главата поне веднъж седмично е доста силен...  Flutter
[/quot

Именно.... Wink за това и аз се зачудих, скоро приключвам поредната опкавока тривитаминол и трябва да оставя ксата да почине, но все си мисля други маски да правя през това време.
Мерси за отговора   bouquet

# 361
  • Пловдив
Цитат
аз съм с две ръце за Клоран...цялата им серия е превъзходна.Този доста отдавна съм го ползвала и прави косата много лъскава  и мека,но не си спомням дали е за ежедневна употреба или не.Аз понеже съм с по мазни корени и най вероятно затова съм го сменила,защото мазния скалп не мога да го третирам с всеки шампоан.

Hug благодаря  agresia  bouquet

# 362
Сега като ви изчетох мисля да си взема и аз на Клоран този .Ползвам един сух шампоан на тази марка и съм много доволна.Само се чудя да не ми се преизсуши скалпа и да вземе да се омазни пък..  Rolling Eyes

# 363
Правя си маската с тривитаминол вече месеци половина по два пъти в в седмицата,ползвам и себорал форте,но косопада ми не спира.Само едвам забележимо е понамалял.
Някой плзвал ли е шампоан с магарешки бодил?В една аптека ми го препоръчаха за косопад,но не съм сигурна дали просто не искаха да ми го пробутат.

# 364
Мацки, купих си вчера стимулант за коса на Икаров и днес ще се намажа.  Hug Толкова отдавна не съм правила нищо специално за косата си...  Embarassed

Обаче ми направи впечатление, че стимуланта е в друг цвят опаковка, но на кутията нищо конкретно не пише като отличителен знак от обикновената. Чак като зачетох листовката видях, че този, който съм купила, е стимулант за коса "Розмарин".  Thinking
Някой знае ли какви други видове има или това е нова опаковка просто или какво??  newsm78

# 365
Имам следния проблем-като си изправя бретона с преса и само след няколко часа вече е завит на някъде Crazy-препоръчайте ми продукт, който обаче да не ми го прави твърд или мазен  bouquet  bouquet  bouquet

# 366
  • до една звездичка
Аз също започнах да си правя маската с тривитаминол, за която прочетох тук. Hug Ефектът бе видим, още от първия път.  bouquet

Проблемът ми, обаче е следния - аз ползвам пяна за коса, защото в противен случай косата ми изглежда слепната, наелектризирана, без обем.

Въпросът ми е: как да нанасям маската, при положение, че косата ми е стилизирана с пяна? Предполагам, че това ще попречи на нанасянето, втриването и действието и? Т.е., трябва ли маската да се нанася само на "чиста" от стилизанти коса? Thinking

# 367
Дега,аз така правя-лекичко си намокрям косата с вода,да не е мокра по-скоро в корените да се отмие от пяната,лака и т.н. и тогава нанасям Peace
Десито,лекичко с лак можеш да опиташ.Според мен ако сложиш малко няма да стане мазно Wink

# 368
Аз винаги си слагам маслата на чиста, измита коса, най-много на 2 дни, но задължително без стилизанти. Имам чувството, че ако имам стилизанти не могат да ми проникнат добре маслата.

# 369
И аз вече 4 - 5 пъти си правя маската, бях с много силен косопад. И аз слагам същите съставки като в поста на leni_leni, но със зехтин. И наистина косопада значително намаля. Peace А след това за измиване ползвам шампоан Прегаин. Дали от него, дали от маската, но съм мн доволна , че не се налага да събирам "тонове" коса от земята и от сифона в банята.
На мен този шампоан Прегаин страшно много ми помогна за косопад, а точно в този период нямах време за маски, та съм сигурна, че косопада спря от него  Wink

# 370
Здравейте момичета,
когато си руса или на кичури,само газ ли не се слагаше в маската?

# 371
Абе да ви попитам, някой малко по-назад беше дал линк с някакви шампоани, а аз видях, че има и други продукти ии виждам че има къдрини - http://hair2007.bg/index.php?cPath=25&osCsid=92ae050fb9b026a85b166e2a89578990.
Та въпроса е понеже никога не съм ползвала такова нещо, а в последно време много мъки и време хвърлям мъчейки се да се правя къдрава с пяни, пък да се пръскам с лакове и тн... но косата ми честно казано не държи много много - Как се използват тези къдрини и какъв им е ефекта? колко време държат къдраво ии какво къдраво? Абе разкажете малко повече ако сте ползвали и знаете:)

# 372
Абе да ви попитам, някой малко по-назад беше дал линк с някакви шампоани, а аз видях, че има и други продукти ии виждам че има къдрини - http://hair2007.bg/index.php?cPath=25&osCsid=92ae050fb9b026a85b166e2a89578990.
Та въпроса е понеже никога не съм ползвала такова нещо, а в последно време много мъки и време хвърлям мъчейки се да се правя къдрава с пяни, пък да се пръскам с лакове и тн... но косата ми честно казано не държи много много - Как се използват тези къдрини и какъв им е ефекта? колко време държат къдраво ии какво къдраво? Абе разкажете малко повече ако сте ползвали и знаете:)
Е аз мисля, че това си е къдрин, който фризьорките използват за къдренето с "кокалчета", но знам ли, може и да не съм права  Rolling Eyes
Kryptonite когато авокадото е кафяво, като че ли по-добре става маската   Grinning   Мерси   bouquet

# 373
4ernokoska - абе аз от коси може и да не разбирам, ама ти за хранителни продукти само ме питай мене Laughing аз и аз се каня от нз кога да си спретна такава маска с авокадо, ама като си го взема и все не оживява горкото до маската Laughing

А за къдрина сега чета, че много горял косата, пък нз какво било... Хубаво било на фризьор да се отиде, ама... аз за такива неща предпочитам като ще си съсипвам косата аз да си я съсипя после да не ме е яд на някоя калпава фризьорка! та сега се чудя дали да не пробвам, защото чета, че много хубави буйни и трайни къдрички ставали, а мен ми е много мечта да съм къдравка!

# 374
4ernokoska - абе аз от коси може и да не разбирам, ама ти за хранителни продукти само ме питай мене Laughing аз и аз се каня от нз кога да си спретна такава маска с авокадо, ама като си го взема и все не оживява горкото до маската Laughing

А за къдрина сега чета, че много горял косата, пък нз какво било... Хубаво било на фризьор да се отиде, ама... аз за такива неща предпочитам като ще си съсипвам косата аз да си я съсипя после да не ме е яд на някоя калпава фризьорка! та сега се чудя дали да не пробвам, защото чета, че много хубави буйни и трайни къдрички ставали, а мен ми е много мечта да съм къдравка!
Ами тогава да те питам за сока от портокал  Laughing  Преди няколко теми едно момиче писа, че слага сок от портокал в маската  Simple Smile  Чудя се как ли влияе на косата  newsm78  А за къдрина, много внимавай. Мисля че преди известно време беше постнала снимка на косата си и е страшно хубава, добре поддържана и с много сладки къдрички. Моя колежка отиде да се накъдри /май беше студено къдрене, но не съм сигурна/ и после съжали. Вярно, че в началото косата стоеше много хубаво, но след няколко седмици като започна да се изправя. На места права, на места къдрава, страшно изгорели краища  #Crazy  Тя горката накрая отиде и се пострига на късо каре /много късо/ и пак с 300 зора си оправи косата  Sad  Сега друг е въпроса, че може и самата фризьорка да не е била добра и материалите да не са били качествени, но тя отиде в доста престижен фризьорски салон и въпреки това след 2-3 седмици не можеше да се гледа  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт