Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 392
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • до една звездичка
Lady Brinne , и аз не зная от какво се получи така. От доста време ползвам едни и същи продукти, които ми влияеха много добре (шампоан Бейбимил и балсам на Syoss).  Tired Преди няколко седмици стоеше жизнена, а сега е увиснала. В офиса и вкъщи няма климатици.
Не знам вече.

Гледам лентичката ти... newsm78 Това също много се отразява на коста, да знаеш.

# 571
 Flutter Ако това моето може да се нарече диета.... Пия витамини, хапвам всякакви храни, и пълномаслени също. Просто внимавам за количеството да не е прекалено голямо и да са разпределени по определен начин във времето храните.
Иначе ям пълнозърнести храни, белтъчини, пия витамини, ленено масло...
Лентичката ми е по-скоро напомняща и пожелателна.

# 572
  • София
По колко върви в момента тривитаминола, че трябва да си взема???

Аз днес си го купих за 7.60 лв. Малко множко ми се видя, защото останах с впечатление, че е около 5 лв. Ама пуста суета , не се стърпях, защото чета тук вече няколко дена и само се навивам да направя маската. Пък дано има ефект . А пък аз да попитам газта, за колко си я купувате, че аз взех разфасовка от 0,500мл за 5 лв?

# 573
Аз пък отскоро я квася с хининова вода.
Не съм доволна.
Защо не си доволна Елизабет, не виждаш да има по-бърз растеж или за друго я ползваш?
Ох...защото ми се струва, че много бързо нацъфтява от нея, няма и месец, откакто я подстригах(2см), а краищата са в ужасно състояние. Друг път на три месеца съм я подрязвала. Tired
Облаче, аз пък бих ти препоръчвала да си дадеш малко почивка. Помня те от миналата зима, че се грижиш щателно за косите си. Аз цялото лято почивах и на косата ми и се отразява добре третирането с 3вит.  и маслата на Икаров. Освен това - защо си миеш косата всяка вечер? Не се ли преизсушава? Два пъти седмично считам, че е добре през зимата.
В момента съм нацапана, този път добавих и рициново масло, и пшенични зародиши. Ще докладвам за резултата.
Тривитаминол при нас във ветеринарните аптеки  струва 6 лева.

# 574
  • Be realistic - plan for a miracle.
Elizabeth, хининовата вода според мен се пръска и втрива предимно в корените... не към краищата - аз поне никога не съм слагала в краищата и може би затова нямам цъфтеж. Може и аз да греша - някой да ме поправи ако е така.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 19:39 от Sway

# 575
  • София
Аз също знам, че хининовата вода се втрива в корените и така съм я ползвала преди.

# 576
  • Sofia

Аз днес си го купих за 7.60 лв. Малко множко ми се видя, защото останах с впечатление, че е около 5 лв. Ама пуста суета , не се стърпях, защото чета тук вече няколко дена и само се навивам да направя маската. Пък дано има ефект . А пък аз да попитам газта, за колко си я купувате, че аз взех разфасовка от 0,500мл за 5 лв?

Ще можеш ли да ми кажеш от къде си купи тривиталинола?

# 577
Аз пък искам да споделя,че никак, ама никак не съм доволна от шампоана Джонсън с лавандула. Главата после ме сърби много, а не знам как се отразява на фината детска главица.

# 578
Някой може ли да ми каже какъв е принципът на римувъра,ако си сложа ще ми махне ли тъмната боя за да остане моя цвят или ще обезцвети?

# 579
Lexie понеже съм изчела много голяма част от темите за "Тайната на дългата и здрава коса" сега като попита за римувъра се сетих, че някъде назад е коментирано и се поразрових  Simple Smile  В тема 33  тук котенце десси-г е написала, че е свалила черна боя с римувър и в тема 34 е дообяснила какво точно е направила и с какво. Пиша този пост за да прочетеш, ако ти е спешно махането на боята  Wink  Иначе съм сигурна, че котенце десси-г ще може да ти обясни по-добре   bouquet

# 580
  • София

Ще можеш ли да ми кажеш от къде си купи тривиталинола?

От Слатина. Има едно старо  читалище. На около 20- 30м  от него има магазин за  храни за животни. От там го взех

# 581
  • град-държава
Цитат
Ползват се и за сешоар,но според мен косата ти е пострадала от всекидневното миене и сушене,ако можеш оставия да съхне сама,а не друго

Това,че косата страда от често миене е някакъв безумен мит...косата се мие толкова често колкото ѝ е необходимо с правилния продукт,за косата няма по-голямо "мъчение" да се държи омазнена и замърсена,от 14 годишна си мия всекидневно косата,имам коса до кръста -тежка и дебела,никога не съм страдала от цъфтеж или косопад,много е важно скалпа да е чист и да може да диша (хубава кожа-хубава коса),а 2 пъти седмично миене може да е приемливо за изключително сухи коси,но не и за такива,които бързо се омазняват  Peace

# 582
Елизабет, имаш предвид да направя почивка от Тривитаминола и маслата ли? Аз досега си слагах веднъж седмично стимуланта на Икаров и смятах да започна сега с Тривитаминола отново.  Rolling Eyes Не мога да не я измивам всеки ден. Много се омазнява и не искам да стоя с мазна коса.
ahasver, съгласна съм с теб, усещането от мазна кожа и коса е отвратително. Забелязвам, че в събота е неделя, когато стоя повече вкъщи, косата ми е по-чиста. По през седмицата, като мина по бул България в тоя прахуляк... ooooh!

# 583
Цитат
Ползват се и за сешоар,но според мен косата ти е пострадала от всекидневното миене и сушене,ако можеш оставия да съхне сама,а не друго

Това,че косата страда от често миене е някакъв безумен мит...косата се мие толкова често колкото ѝ е необходимо с правилния продукт,за косата няма по-голямо "мъчение" да се държи омазнена и замърсена,от 14 годишна си мия всекидневно косата,имам коса до кръста -тежка и дебела,никога не съм страдала от цъфтеж или косопад,много е важно скалпа да е чист и да може да диша (хубава кожа-хубава коса),а 2 пъти седмично миене може да е приемливо за изключително сухи коси,но не и за такива,които бързо се омазняват  Peace
Съгласна съм с ahasver Peace
Подходящ шампоан с меки пенители,ако може и да е без Слес още по добре.
От месец ползвам шампоан без Слес и съм толкова доволна newsm10,за честа употреба е,и си мия косата всеки ден ,защото по принцип се омазнява бързо а и ми е къса косицата,и по бързо се замърсява.

# 584
Два пъти в седмицата ooooh! Искам и аз!!! това може да го каже само загрижената ми майка или човек, чиято коса наистина позволява толкова рядко миене Grinning Моята на втория ден не се ли измие ooooh! Става ужас. А от фризьорка знам, че когато косата се омазнява по-бързо мръсотиите и тн не позволяват на скалпа да диша, косата се затормозява и тя с това обясни последния път зверския ми косопад! И дори ми даде ампулки за коса за мазна коса, предотвратяващи косопада - точно по тая причина... Абе стига да имате време, наистина както казвате правилния продукт и един калорифер, че аз сега зимата замръзвам с тая мокра коса и врата ми е все схванат - мийте си косите когато си го искат!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт