Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Brokenpromiseland
Ами то си е само слух - смей ли да се радва човек на такива неща.
Незнам ка ще стават нещата по законе път.
Ако получават по време а рейс валута върху която сами се осигуряват, то като се върнат как ще се процедира с БГ-заплатата.
Кой реално ще осигурява?
Нещата не са ясни за сега.Времмто ще покаже.
А това за 1% е гласувано в парламента преди 2 седмици, но още не обнародвано май... newsm78

# 451
  • Varna
Ангелски крилца Hug
приди малко говорих със братчето ми. Върнали им командировъчните във евро- не смея да се зарадвам и затова няма да слагам никаква емотиконка

# 452
  • Варна
Привет, дружки!

Пак ви изтървах и сега насмагам. Разгоних дечурлигата за да ви видя.
Митка Илиева  newsm68 по улиците безпарична, зяпа по витрините и търка кунки smile3508 и обувки, чака Илиев да й прати нещо  smile3549 . Децата сърбат леща  eat и те чакат..... татю им да прати  newsm22, че леща без мИсо върви ли  cook?
От два дни елхата стои разперена насред хола, гола без нищо.И играчките не съм изкарала още.
"Мамо, кога ще украсяваме елхата?" В неделя, мама, в неделя!"
Коя неделя не се знае. Като я украся нали ще трябва и нещо под нея да сложа  Gift, но ....чакаме ВОЖДА на нашето племе да прати по Коледа. Това е нашия тати Коледа. santa2
Понякога на Коледа стават чудеса. 

Добре, че днес се разходих и утре ще се разходя. Ау как виках сутринта и трих с гумата. Писал единия и реда свършил и продължил на другата страница по реда. Другия пък решил, че щом е нов ред ще започва с главна буква и ще пише Малини с главна, защото с главна е в заглавието. И това само докато изгладя на Миша една тениска. Отдалеча ли се метър и става  newsm81
Та като съм започнала с емотиконите и с тях да свърша.
А, не не и в неделя съм пак на разходка.

# 453
  • Бургас
Добър вечер момичета и момче

Отдавна не съм се разписвала ама напоследък се занимаваме с бебо, а и нета ми чезне от време на време.
Времето е супер и е само за разходки, и ние всеки ден сме на разходка да събираме слънце:)
Вчера съм седнала на една пейка и съм го оставила да се пече бебо, минава една баба и ми вика"А така, само тъй, хубаво ли е времето излизайте навън да се калява детето" Laughing
Иначе при нас едно и също всеки ден.
Днес се чух с нашия тати и се притесних ,нещо разочарозан ми се стори.Дано всичко се нареди при него.
Това е от нас
Лека и спокойна вечер

# 454
Илиева, чета и се смея с глас  Joy - толкова вярно и нагледно си  описала ситуацията.
Момичета, извинявам се че не пиша, но наистина нямам грам свобоно време - страшно много работа - нови фирми, ревизии, проверки. Не стига че цял ден съм  на работа  , ами и вечер доработвам в къщи. Cry
Тази вечер обаче реших да не пипам нищо служебно, а да се поровя в нета, да ви прочета спокойно, а не по диагонал.
Намерих и още един сайт с информация за корабите - http://www.shipais.com/shipsatanchor.php Мисля че го няма в началната страница, а може и да съм пропуснала.
Иначе аз още си имам мъж у дома- нещо се бавят със смените .... И ако продължава така ще видим ние къде ще го търсим Дядо Коледа.
Хайде лека вечер от мен! Hug  

# 455
момичета,това за 1 процент е вярно,но забравят да кажат за самоосигуряването  :Рая: #2gunfire.Ще ги карат сами да си внасят здравните и пенсионните осигуровки.,а доколкото знам това е около 28 процента от дохода Така че,брадвата ще е голяма Относно времетраенето на контрактите нали уж има приета европейска директива за не повече от 4 месеца  .А ЗА КОМАНДИРОВАЧНИТЕ вече няма да има такива ,валутата ще я броят за заплата и ще бъде облагана.Четох стенограмата от заседанието на комисията по бюджет и финанси,ако знаете на какви глупости  попаднах ум ще ви зайде.председателката МЕНДА не знам коя си пита дали моряците си плащат храната и спането на кораба ,че им начисляват командировъчни.Та те си нямат понятие от естеството на работа ама се пънат да правят закони

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 23:18 от rachewa

# 456
Ха ха  тая Менда незнам коя си грабна приз-а ОВЦА на годината!Народе представяте ли си каква паплач ни управлява вече сума и годиниТАЯ ЗАЩО НЕ ИЗПРАТИ СИНА СИ ИЛИ МЪЖА СИ ДА СЕ ДАВЯТ ПО 6 МЕСЕЦА И ДА СИ ПЛАЩАТ ХРАНАТА И СПАНЕТО НА КОРАБА.Това е за господари на ефира,нека се види как управниците решават съдбата на народа,безхаберие пълно.Здравна система на същия хал.Господ да ни пази!

# 457
  • Varna
Като прочетох това за оная от МЕНДА и аз побеснях мамка му.  Момичета да знаете от тия тъпанари които си нямат никаква представа от море фолта съсвсем ще се сдуха. Направо съм бясна за една рота момичетааа.  Тая глупачка мамина искам пред нас да говори, ама пред моряшките жени, не пред мъжете ни, че там направо ще я разкъсат и нас да пита и ниЙ да и обясняваме.
КРУЕЛКА-
Душе, май още п о прости ще си управляват. Не сложат някой и друг човек който познава морския транспорт а те все слагат хора които са завършили най много за машинисти на влак. Не, че имам нещо против тези хора, но всеки си познава ресора а морския бизнес и транспорт си е нещо специфично.
Бат Бойкооо, Набореееее- и ти ли се обгради със Тъпанари неземни беее и ти лииииии #Cussing out
Не ми се слага закуска момичета след прочетеното от Рачева и Круелка, само ми се ругае и реве от безсилие. Въобще не съм се надявала на това, че ония хайлази от Народното събрание ще направят нещо добро за моряците. А съм винаги оптимист. Направо загробват флота мамка им и тъпанари #2gunfire
И да знаете следвашия закон ще бъде да си ПЛАЩАТ ХРАНАТА, СПАНЕТО, ЧАРШАФИТЕ НА КОИТО СПЯТ, ИНСТРУМЕНТИТЕ СЪС КОИТО РАБОТЯТ, АМОРТИЗАЦИЯТА НА КОРАБА, абе всичко за което се сетите, че сега главата ми пуши и немога да се съсредоточа
Ега ти смешните и жалки управници. Някой ще каже, че ние си ги избираме. Не е вярно те сами се избират. Тая кокошка кой я е избрал. Ние не само лицето и знаем, камо ли за това колко и струва шибания и акъл #2gunfire
Отивам да си ударя един душ, може и малко да ми поотмине, ама много се съмнявам. #Cussing out

# 458
Ехооо ха добър ви ден на всички.Нищо няма казвам  за МЕНДА ПЕНДА луда работа .Вижте ко ми се хапва  newsm78 ши излезе ли,ко излезе Какее мерсаж за обучението Laughing

# 459
  • Varna
ЛИЛЕЕЕЕ Hug
Душеее, направо немога да повярвам, че съм ти обяснила правилно newsm09 Радвам се, че вече може да пляскаш картинките. newsm10
Обаче мене още ме държи беса, защото, четох  и във мъжкия моряшки форум разни работи за нашите морячета.
ЛИЛЕ аз поне да сложа червеното вино към тия шишчета. Не съм много по свинското ама сега със тебе може да омаам някой шиш Hug

Хайде наздраве и на другите момичета. Дано не сте ядосани колкото аз сега. Но като чета такива глупости и набирам много яко, че не мога да се спра #2gunfire
МиМ- ти счетоводител ли си бе Душе?
КРУЕЛКА- дали ще ни запази Дедко Божко бе Мацка newsm78 Той поне сили на нашите момчет да дава и да ги закриля със Св. Никола. Ний тука ще се оправим някак си......

# 460
каке де го мъжкия форум и аз да прочета ко става
  Айде и на десерта

# 461
Здравейте мили БОГАТИИИИИИИ, ФРАШКАНИ С ПАРИ МОРЯШКИ СЪПРУГИ.
Делтичка и аз като тебе маце се вбесих много, чак от яд очите ми се насълзиха, мамичката им мръсна управниция някой да се качи на кораб след 10 мин ще иска да слезе няма да му издържат нервите.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ох да се успокоя малко че ми писна само за да се ядосвам.

Айде да ви се похваля пак, вчера 6 имам по мениджмънт вижда му се края вече сесията е почти наа свършване остана само един във вторник по маркенинг  Grinning.
Оставям ви отивам едни сърмички да завия че мойто мъжленце много ги обича Simple Smile   chef  chef txtloves
 Hug

# 462
  • Варна
Здравейте и от мен!

Момичета, извинявам се за нелепия въпрос, който задавам, на фона на явното ви раздразнение от изказването на Менда Стоянова мисля й беше фамилията, но какво по-точно е казала? Или ако някоя може да пусне линк към новината по въпроса?

Последните дни съм малко назад с информацията, защото имам много работа, а в момента нямам време да търся в Интернет подробно, тъй като сезонът на изпитите застигна и мен.

Благодаря предварително за информацията!  bouquet  Веднага щом се "update"-на ще мога и аз да се възмущавам заедно с вас...

# 463
Здравейте и от мен!

Момичета, извинявам се за нелепия въпрос, който задавам, на фона на явното ви раздразнение от изказването на Менда Стоянова мисля й беше фамилията, но какво по-точно е казала? Или ако някоя може да пусне линк към новината по въпроса?

Последните дни съм малко назад с информацията, защото имам много работа, а в момента нямам време да търся в Интернет подробно, тъй като сезонът на изпитите застигна и мен.

Благодаря предварително за информацията!  bouquet  Веднага щом се "update"-на ще мога и аз да се възмущавам заедно с вас...

И аз явно съм пропуснала  newsm78

# 464
  • Varna
Скорпита,
 върни се малко по нагоре и ще видиш Рачева каква стенограма е прочела. Та тогава може да дойдеш да псуваш със нас.
ЛУКРЕЦИЯ-
Душе, поне ти малко радост да ни донасеш със твоите чудесни оценки. Аз се радвам много на такива нИща. Хайде и още една Убавичка оценчица във вторникО Душе newsm10
Една наградка за тебе . Ама ти едва ли ще го харесаш защото МНОГО БОГАТИЯ ТИ МЪЖ  сигурно ти купува парфюми поне от 500 Евра нагоре

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 14:27 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт