Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 565
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Делта, жалко Sad( аз, съм в същият блок .. къде сте сега?

# 496
  • Varna
Да бе същото. Във кой вход си там?
Сега сме под Синьото пазарче, на центрУтУ

# 497
  • Brokenpromiseland
чудесно  Joy, но сега май го няма Sad( нали?
 А аз, съм точно зад училището "Неофит Бозвели" май се казва ... основното ..

Ако се отнася до пазарчето - все още си е там. До МЦ "Санита" и новият детски кът.

# 498
Angel^wings  Joy Joy Joy
Не, не имах предвид мъжа ти ... пазарчето си  етам ...  Joy

# 499
  • Brokenpromiseland
С малко късмет за Коледните празници ще сме там..иначе аз всяка събота ходя на дежурно посещение

# 500
С малко късмет за Коледните празници ще сме там..иначе аз всяка събота ходя на дежурно посещение

ох, как искам и моят вече да се връща ... направо не го изтрайвам това положение ... дами аз, ви изоставям отивам да гледам телевизия Simple Smile)
Приятна вечер Simple Smile)

# 501
иехоо добра вечер ,няма никой -къде сте момичета
  newsm78 стана ли .ВИЖТЕ ЗНАЧИ...

# 502
  • Brokenpromiseland
Е-е, бива ли в тези самотни студени вечери така да ни дразниш..... Twisted Evil
Ще взема да се разгоня, че и мъж наоколо няма...и ще стане една..незнам каквоще намеря Crazy

# 503
Здравейте момичета, аз преди, като ученичка живеех там,малко над училището и учех в него. Сега майка ми и баща ми живеят там сега, а ние ходим да им гостуваме. Иначе много си го харесвам този квартал, може би защото там съм пораснала.
Да се похваля - имам си нова печка и днес се развихрих в кухнята - пробвах различни видове сладки - кекс, мъфини. Simple Smile

# 504
Айдеееееее... споко, аз само ще надничам, няма да преча...  Whistling

# 505
Момичета, аз да изплача мъката си...не съм се чувала с моето момче 3дни! Cry Cry Cry Не знам какво да правя, като звъннах имаше обхват, но не ми вдига,което не е в стила му и не знам, за 3 дни нито смс нито обаждане, а е в зона в която има обхват! Просто не знам....

# 506
  • Варна
Киара, може да е нещо с мрежата? Къде се намира мъжът ти?
Случва се моят мъж да ми праща смс-и, а аз да не ги получавам. Може да е нещо такова..
Пробва ли пак да му звъннеш?

# 507
Спокойно _KIARA_, в кой район е, не се шашкай, може би наистина проблема е в мобилните връзки. Стискам палци скоро да имш връзка, че да ти е по-спокойно.  Hug 

# 508
3 дни бяха в Cuxhaven! Когато ми изпрати последния смс се бяха запътили натам и от тогава нищо. Реших, че не пише защото няма обхват/тъпо от моя страна/ и днес звъннах и имаше обхват, по картата виждам че пътуват за копенхаген, но да не ми се обади просто не знам, нещо определено не е наред!

# 509
  • Brokenpromiseland
На мен пък често ми се случва - той звъни-ОК, а тръгвам да набирам -дава ми, че няма обхват....
Дано проблема да е в комуникациите. Настоятелно звъни, докато подаде сигнал, че е добре.

Общи условия

Активация на акаунт