Отговори
# 1 305
Aнджи трябва да е в пълна  старилност ,поради цялостното прочистване на организма със химия , да се снижи имунната система , за да стане по леко приемането на новия костен мозък. Sad
Всяка положителна мисъл е късче живот за Анджи! Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 18:01 от Vanq 66

# 1 306
Дано всичко продължава да върви все към добрия изход  Praynig Praynig Praynig Много прегръдки за смелото семейство!  Hug

На 100тния ден трябва да се отчете как той работи. След това месеци на чакане и надежда.

Какво имаш предвид за след това? Няма ли като се види на 100тния ден, че всичко е наред, да сме спокойни вече, че костния мозък работи както трябва, и че вече всичко лошо е назад?

# 1 307
Какво имаш предвид за след това? Няма ли като се види на 100тния ден, че всичко е наред, да сме спокойни вече, че костния мозък работи както трябва, и че вече всичко лошо е назад?

Всяка една клетка на организма трябва да приеме новото. Sad Sad Sad  А за да е всичко успешно ,дава се 1г. период!

# 1 308
  • гр.Варна, сега Германия
Преди малко говорих с Анджи и Геви, Анджи е доста по добре от вчера, има малко температура, но докторите казват, че това е о.к и не ги притеснява. Нормална реакция на организма. Сонда за съжаление не са могли да и сложат, защото тя  се е дърпала Cry Говорих с докторката и тя каза, че не е фатално, по добре било със сонда, но щом не става ще я хранят през катетъра. Всъщност още на последният разговор преди трансплантацията докторката беше убедена, че няма да успеят да и сложат сонда и ако не стане от първият път няма да я мъчат.Както Ваня е писала фатални са първите 100 дена, дотогава организма може да отхвърли новите клетки. Да се молим да не се стигне до там Praynig Сега се озаква до 3 седмици да заработи нейният костен мозък. В отделението има и деца при които и след втората седмица е започнал да работи, според докторите 3 седмици е реален срок Praynig  Съжелявам ако не пиша много ясно, но и аз не съм наясно с медицинските термини.
Това е засега, Анджи е герой и се справя според очакванията на докторите. Дано така да е и в бъдеще Praynig

# 1 309
Забравих да допълня, сондата се налага защото се очаква в следващите дни цялата устна кухина да се разрани и да не може да приеме храни и течности през устата и затова искаха да са подготвени Cry

# 1 310
  • Варна
Радвам се, че е по-добре от вчера! Ще продължавам да си мисл за нея и да стискам палци, докогато се налага! Милата, смела Анджи!!! Heart Eyes Sad

# 1 311
милата Анджи ,дано всичко това остане ло6 спомен.Много сили на цялото семейство,и  много здраве на малката геройня.

# 1 312
  • най-шареното място
И аз не съм експерт, но венозно ли ще я хранят сега?
Катетъра го свързвам с урина само май.

ПС Интубирали са ме под упойка /ако така се казва да те обдишват така/ през носа - много дране, рани и проблеми до зарастване. Не си представям как дете в съзнание ще го позволи. Вероятно затова и не са имали големи очаквания.

# 1 313
Много ми беше свито на душата. Новините са хубави.
Дано и следващите 3 седмици да са такива!  Praynig

# 1 314
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Милата мамина душичка.От все сърце ще се молим всичко да е наред ,а то ще е ,защото Анджи е герой.

# 1 315
... Анджи е герой и се справя според очакванията на докторите. Дано така да е и в бъдеще Praynig

Дано! Дано! Дано! Praynig

# 1 316
 Praynig Praynig Praynig

Господ и е изпратил ангел пазител,сигурна съм.Такова малко телце,с такава малка душичка и толкова много сила.........не е случайно Hug

Чакаме те у дома,мила Анджи Heart Eyes

# 1 317
Мила Анджи,стискаме палци тази история да има щастлив край!   Praynig

# 1 318
Да се молим за малкото детенце, вярвам че всичко ще е наред!
Стискам палци!

# 1 319
Новините от днес, Анджи е относително добре за състоянието в което се намира. Все още вдига от време на време кръвно. Има и температура. Днес са и взели кръв за да установят от къде е температурата. Утре вероятно ще е готово изследването. Отказва да се храни и я хранят през катетъра.
Арт мама, права си, че я хранят венозно, само че катетър е едно нещо което се вкарва под упойка в някоя централна вена. Има 4 ри отвора и от там вземат кръв, преливат кръв, цялата химиотерапия и вливаха от там, дори и клетките от там преляха. Може да стои повече от година.

http://de.wikipedia.org/wiki/Portkatheter
Ето това намерих.
Продължаваме да се молим и да вярваме във Анджи Praynig

И аз не съм експерт, но венозно ли ще я хранят сега?
Катетъра го свързвам с урина само май.

ПС Интубирали са ме под упойка /ако така се казва да те обдишват така/ през носа - много дране, рани и проблеми до зарастване. Не си представям как дете в съзнание ще го позволи. Вероятно затова и не са имали големи очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт