Отговори
# 135
Здравейте,
за съжаление нямам много време да прочета всичко подробно и малко отгоре отгоре прочетох...
но ми направи впечатление, че дядо хаджия е писал, че банките ще вземат пари за превода..
Предполагам много от вас знаят, понеже съм ви виждала и в други кампании, но за тези които може би не знаят... Когато се каже, че се превежда по дарителска сметка не взимат пари за превода... поне досега колкото пъти съм дарявала, не са ми искали такса!
Така че уточнявайте, че е дарение   bouquet

# 136
Казаха, че възможно най-бързо детето трябва да замине за Германия...аз даже днес взех по-рано заплата (за щастие имам такава възможност) единствено и само, за да преведа парички колкото може по-скоро.

Да поясня:
Репортажът е заснет в деня преди Анджелина да замине за Германия. Тя повече от една седмица е там.
В сайта й има повече информация.

По-късно ще публикувам баланса по сметките
Моля дайте линк към сайта и , както и откъде може да се вземе ЕГНто на момиченцето за фирмен превод
Дано има късмет  Hug

# 137
http://www.help-littleangelina.com/

На договора за набирателна сметка има ЕГН !
Публикуван е при снимките във facebook

www.facebook.com/group.php?gid=160107761269

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 19:33 от star

# 138
И аз гледах репортажа по ТВ. Дано се оправи детенцето. Ще преведа през ЕPay.
Кураж и на родителите  Hug

# 139
ПРЕДЛАГАМ ВСЕКИ ДА РАЗПРАТИ  този  линк http://help-littleangelina.com/ на всички свои познати(чрез скайп,електронна поща,фейсбук),така повече хора ще разберат и ще помогнат на детето!!!!!!!!И дано да намерят големи фирми които също да помогнат,мобилни оператори,защо не и до СЛАВИ ТРИФОНОВ(който е помагал на много хора),"СТАНИ БОГАТ","На КАФЕ"!За една SMS-кампания да започне ще е много добре!

# 140
Включвам се и аз със скромна сума.
До кога трябва да се събере сумата, че ми се върти нещо коледно-благотворително, но не зависи организацията само от мен Confused

Kураж мило семейство, репортажът на Нова ме разплака

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 20:38 от KOTE

# 141
При първа възможност, ще преведем парички с мъжа ми.

Вярвам, че Анджи има шанс да оздравее! Нека й помогнем. Кураж на семейството й.

# 142
  • София
В предвид на това, че не всички са длъжни да знаят как се попълва банков документ и как могат да направят дарение, ще си позволя да споделя опита си.

1. Дарението може да направите във всеки един клон, на която и да е банка.
2. В някои банки е достатъчно да носите със себе си само данните за дарението. Кликнете върху изображението и ще имате на разположение PDF файл, който може да си разпечатате:

3. Някои пък банки искат попълнена вносна бележка. Ето тук ви давам попълнена такава. Кликнете върху изображението и ще имате на разположение PDF файл, който може да си разпечатате, после попълнете в съответните полета сумата на дарението (цифром и словом), а в полето "ВНОСИТЕЛ - ИМЕ" попълнете вашите имена:

4. Други банки пък предпочитат да попълните преводно нареждане. Ето тук ви давам бланка за такъв превод. В него трябва да попълните сумата (в тази бланка се попълва само цифром), а в полето "ОЩЕ ПОЯСНЕНИЯ" да попълните вашето име. Препоръчвам ви да не попълнате полетата "НАРЕДИТЕЛ ИМЕ" и "IBAN на наредителя" - тях оставете и попитайте в банката какво трябва да попълните. И пак така - кликнете върху изображението и ще имате на разположение PDF файл, който може да си разпечатате и да попълните съответните данни:

И накрая, ако искате да попълните останалите данни на компютър и след това да си разпечатате бланките, от линка по долу може да си изтеглите екселски файл, където може да направите това.

Екселски файл !

Ако имате други въпроси не се притеснявайте да питате организаторите, сигурен съм, че те с удоволствие ще ви отговорят.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 22:09 от дядо хаджия

# 143
Дядо Хаджия ,има ли как да редактираш името(нали е Анджелина),за да си принтирам бележките.

# 144
дядо хаджия, това, което си направил с бележките е чудесно. Наистина ако е удобно редактирай името и аз ще ги кача в сайта за улеснение на хората.

# 145
  • София
Готово - коригирано е !
Благодаря Ви за съдействието !
Моля Ви все пак проверете дали са верни и другите данни.

# 146
Много сили и кураж на семейството Hug
Вярвам че Анджи ще оздравее PraynigЩе помогна с малко парички в понеделник Peace

# 147
Всичко с Анджи ще е наред, сигурна съм!!!
Използвах PayPal.
Има добри хора в България, които ще помогнат!

# 148
Много се развълнувах. В момента мисля за още варианти, с които можем да помогнем на Анджи и това, което ми хрумна е:

1. Кампанията от пловдивското училище е чудесна идея. Не може ли да се излъчи репортаж за нея по телевизията - така много други ученици и учители могат да вземат пример.

2. В момента не съм запозната вървят ли в България шоута с благотворителни цели? Танцувай с мен, Слави, не знам какви има, но си мисля, че ако каузата се обедини с танцувална двойка, например, парите от есемесите за тях могат да се преведат на детето. В този ред на мисли, мобилните оператори биха могли вместо дарения, да предостъпят една от линиите за благотворително гласуване. Помня Део и Кристи - как събраха над 100 000 за 20 минути в ефир.. Не може да няма начин!

3. Имам една идея, която ще опитам да реализирам днес. Касае се за българите в моя район. Ред. - свързах се с едно миниобщество на българите в района. Надявам се да има резултат и да се съберат възможно най-много парички.

Кураж, сили и прегръдки на Анджи и семейството и!

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 23:10 от Ева на сцена

# 149
Постнах на ФБ линк към сайта на Анджи и репортажа на НТ и изпратих имейли на приятели, ще го препращам всяка седмица. Тази ве4ер мъжа ми ще прати пари по Пей Пал, 4е на мен нещо ми прави проблеми цял ден.

И аз гледах репортажа и цяла нощ не можах да спя. През нощта гледах по местната тв за болница за деца с ракови заболявания тук и интервюираха оздравяли де4ица, приех го като добър знак и силно се моля, 4е и Анджи ще е  една от тях  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт