Отговори
# 1 575
Знаех си,знаех си PartyОт тук на татък,само усмивки и щастливи мигове Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 576
Не съм се и съмнявала в щастливия край на нещата, но въпреки това и аз плача от радост и благодарност.  Предстоят дълги хубави години! Бъдете здрави и нека всичко лошо остане зад гърба ви!   newsm51

# 1 577
Прекрасна новина! Анджи, много се радвам за теб. Нека всичко лошо е зад гърба ти и оттук насетне да ти предстоят само страхотни моменти. Hug

# 1 578
  • Русе, у дома
Браво на Анджи, един малък герой, а за мама Геновева, просто нямам думи.  Hug
Чакаме ви в България мили момичета....  bouquet

# 1 579
Това е наистина прекрасна новина  bouquet

# 1 580
Толкова съм щастлива и сълзите ми не спират! Дано всяко болно дете получи този шанс!

# 1 581
Бог молитвата е чул  Hug
Не мога да опиша радостта и благодарността си.Само късмет и здраве оттук нататък!

# 1 582
  • Варна
Думите са просто излишни,всички плачем от радост.Прекрасна новина!Честито! Само щастливи мигове на Анджи и цялото семейство![smilie=smile3510.gif] Flowers Four Leaf Clover

# 1 583
Няма по-хубава новина! Дано всеки болен човек изживее това щастие!  Hug

# 1 584
  • Страната на чудесата
Боже, има те и си милостив! Чудесна новина! Да е здрава миличката Анджи и само щастливо и безгрижно детство отсега и пожелвам! На родителите и цялото семейство-здраве, само здраве и да са заедно HugМного се радвам за тях Heart Eyes

# 1 585
Наистина си е прекрасна и невероятна новина  Heart Eyes
Радвам се за нея, за Геви, за малкото братче, за таткото и за всичките и любими хора  Hug

Малена, адмирации и на теб!

# 1 586
Най-хубавата новина на света  Hug
Анджи, Геви, дано вече само хубави неща се случват в семейството ви! Целувки на борбеното момиченце  Hug

# 1 587
Прекрасна новина, която усмихна деня ми Simple Smile

# 1 588
# 1 589
Ей, малка сладка Анджи  newsm51 newsm51 newsm51 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  bigdance2  261uu newsm35 newsm81 Nature Snowman baloni

Общи условия

Активация на акаунт