Отговори
# 465
Малена, как точно правиш организацията за снимките? По няколко деца на веднъж ли?  Днес най-вероятно ще имаме работа във Варна и ако случайно снимаш някъде, може и ние да минем.

# 466
Така ми се иска и нас някой да снима, но за сега не виждам посочен близък град за снимки... А ще може ли някъде да се разгледат после сниманите за каузата дечица?

Днес ще имам възможност да преведа още парички, скоро ще успеем!  Peace

# 467
Разговарях със Спаси Дари на ..... ,но за да се обяви там кампания ,родителите трябва да изпратят ,епикризи и оферти от дадената болница!

Още в първия ден на кампанията се свързахме с тях.Анджи все още беше в БГ.
А родителите на Анджи изпратиха ли исканата документация и други изисквания?

# 468
Малена, как точно правиш организацията за снимките? По няколко деца на веднъж ли?  Днес най-вероятно ще имаме работа във Варна и ако случайно снимаш някъде, може и ние да минем.
dnes ot 12,30-15,30h sam v morskata gradina. Snimam decata po otdelno.
Obadi mi se na 0899807352

# 469
Да попитам - чух, че утре (събота) ще има снимки в Борисовата градина, но не намирам инфо? Така ли е, от колко часа?

# 470
Ako ne ti e problem, vlez v Hobi vav Fotografskata tema, tam shte ti otgovorqt.
pisha ot telephona i ne mi e udobno da kopiam linkove
sorry za latinicata

# 471
Да попитам - чух, че утре (събота) ще има снимки в Борисовата градина, но не намирам инфо? Така ли е, от колко часа?

В събота - 11ч. при костенурката (на площадката с каменния слон) в Борисовата градина отново ще очаквам мамита и дребосъци.
За снимането по други градове трябва много сериозна организация да се спретне, иначе от фотографската като нищо ще се вдигнем, но е безумно да се дадат примерно 50лв за бензин, а да щракнем 2-3 деца... Поне 30-40 да се съберат.

# 472
dnes ot 12,30-15,30h sam v morskata gradina. Snimam decata po otdelno.
Obadi mi se na 0899807352

Пътуването ни за днес се отлага за другата седмица. Ще се обадя!

# 473
От вчера и аз следя темата, много се развълнувах от мъката на това семейство, стискам палци за щастлив край на всичко това!!!! Отидох да пусна малко парички в кутията на "Българска кухня", но там се сблъсках със същия проблем, който прочетох за "Крамер" - просто ако не знаеш какво търсиш, изобщо няма да я видиш, по никакъв начин не прави впечатление, не видях и да има много парички там, което малко ме разочарова.... Но като прочетох колко пари има по сметката, вече съм спокойна и сигурна, че детенце ще се оправи!!!!! Ще продължавам да следя темата и като имам възможност пак ще пусна малко парички!!!!

# 474
  • София
Преведох пари и от името на сестра ми. В ОББ на всяка каса има разпечатана снимка с описание на случая, на Анджи. Служителката сама попълни бланката за 0 време  Peace
Дано по-скоро се събере останалата част от сумата  Praynig Hug Heart Eyes

Кураж, мили родители Hug

# 475
139 759.44 лева
+380  от снимките от вчера и днес
+15 лв от едно красиво 7годишно момченце, което си изпразнило касичката от началото на учебната година. Казва се Георги. Прекрасно дете! Думи нямам!
+€3,986.83 EUR

Снимките от СФ още не са отчетени  Crazy

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 17:21 от Malenna

# 476
моля се детенце да има късмет, всичко да се оправи и да бъдат едно щастливо семейство   Peace
много е хубаво, че така бързо нараства сумата  Hug дано заедно се справим навреме  Praynig

аз не можах да убедя малкия разбойник за фотосесия и затова се възползвах от кутията във Foto place  в Лозенец, на удобно място е ...жалко че няма повече кутия в София  newsm78

# 477
А как е Анджи? Имаме ли новини?

# 478
Днес не съм се чувала с тях. Снощи говорих. Анджи се смееше заразително, каза ми че рисува море и риби и много иска да се изкъпе с дядо си в морето, нищо че било студено. Показателите й са ниски, но били добре като норма преди операцията.
Майка й вече й се иска да идва денят на операцията. Чакането и неизвестността я измъчват. Самотно им е и скучно. Сега двете са самички, таткото на Анджи в момента пътува с колата към тях. Когато са с кола, се надяват да могат да се разходят и да се разсеят.
Всеки ден до ранния следобед са в Болницата, след това в Пансиона, рисуват, четат, чакат някой да им се обади с новини от БГ. Анджи иска да види приятелките си, братчето си. И така, това е в общи линии.

Вчера от VIP dance по НОВА ТВ са снимали Илия, таткото. Може би днес ще го излъчат, не съм сигурна, но така си мисля.

# 479
В4ера изпратих имейл на вси4ките ни англоговорящи приятели с линк към сайта на Анджи и двама ве4е са писали, 4е ще дарят пари с ПейПал.

Да знаете, 4е изпращането на имейли, на който се сетиш, има резултат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт