Отговори
# 510
Страхотни снимки PeaceБраво момичета,прекланям се пред вас HugВярвам че ще се съберат нужните средства и и че ще успеем PraynigАнджи Hug

# 511
Милото дете.Много се разстроих,дано скоро всичко да се оправи и пак да бъдат щастливи като преди.Толкова е хубаво,че има хора готови да помогнат и съпреживеят човешката мъка Simple Smile HugАз ще се включа чрез пейпал в понеделник Бъдете силни Анджи и семейството и .
А понеже не прочетох цялата тема,дали не възможно да се свържем с по-големи сайтове които да си сложат банерчето и така още повече хора ще разберат и ще помогнат.

# 512

Малена, здравей!

Идеята ви е повече от невероятна, страхотни сте  Hug Много бих желала и ние да се включим в благородната кауза  Hug
Искам да те попитам дали има някаква вероятност да дойдеш да снимаш в Добрич? А ако не - другата събота или неделя късно ли е да се видим във Варна?

Много позитивна енергия за Анджи и семейството й, вярвам, че всичко ще е наред  Peace

Здравей, предложението ти е добро. Аз имам обект в Добрич, който периодично наглеждам, така, че мога следващата седмица да съчетая огледа със снимки.
Пиши ми майла archstudio.bg@gmail.com

Дидка КОДЖАБАШЕВА  Hug

# 513
Браво!Невероятни снимки!
Много съм радостна, че сумата нараства Peace

# 514
Тъй като може би не всеки чете цялата тема, искам отново да пусна адреса на една от кутиите в София. Адреса е: бул. Христо Смирненски 16, ФОТООБЕКТИВ.
Това е до пазар Римската стена, срещу ВИАС и Районния съд. Може да бъде удобна за тези които работят или живеят в района на Лозенец, Граф Игнатиев, НДК, Стадиона и Центъра.

Ето и линк:http://photo-place.org/page.php?id=4

# 515
Malenna, възможно ли е идването ти до Плевен?
Кураж и сили на малката Анджи и родителите й!  Hug

# 516
Aз ще преведа по банков път. Господ да е с теб Анджи!!!

# 517
Ще преведа и аз парички, плаках докато гледах репортажа, моля се с цялото си сърце Анджи да се оправи.

# 518
Днес пуснах парички в Пикадили в мола за вас - 10 лв . Малко но от сърце. Гледам че хората пускат едри банкнотки. Дано съберете бързо парички и Бог да е с вас  Praynig Hug

# 519
ох и аз успях да пусна парички, миличкото дано бог е с теб и бързо да оздравееш

# 520
Malenna, аз ще  пътувам до Мюнхен, в момента се уговоряме с майките оттам за ден и час за снимки.
До момента са се разбрали около 6 майки, но мисля, че ще бъдат повече. Това е за Германия.
Ако ми се отвори свободно време, може и на други места да снимам.

Във вторник отидох на място да ги видя. Снимките ги качих във Фейсбук.

# 521
Вечерница©, благодаря ти!!!

# 522
Забравих одеве да пиша, че може да изскочи още едно дарение. Татяна знае за него. Ще пиша подробно, когато вече е факт.

# 523
  • Плевен
Гледайте НОВА телевизия сега. Дават Анджи.

# 524
дават по нова за анджи

Общи условия

Активация на акаунт