Отговори
# 660
Здравейте,включвам се за първи път,тъй като имам малко бебенце и имам време само да прочета форумите,но не и да пиша.И аз като всички останали бях шокирана от сумата,която трябва за да се спаси една малка невинна душичка.Плаках от яд,че такива неща се случват на деца,сега плача от радост,че все пак не сме толкова оскотяли и има много добри хора,съпричастни с чуждата мъка.Сега съм убедена,че няма невъзможни неща и обнадеждена,че добри хора винаги ще има.Късмет,малка Анджи.И знай,че си едно много обичано дете,което заслужава да бъде щастливо.

# 661
Браво за събраната сума  Peace Скоро и другите парички ще са налице и ще може Анджи да се подложи на операцията!
Вярвам, че всичко ще е ОК... няма как просто, толкова много хора изпращаме положителна енергия към нея и цялото й семейство!
Анджи и семейството са щастливци, че имат такива приятели около тях!   bouquet  Hug

# 662
Думите не ми достигат.Сърцето ми се свива.Истински съчувствам на цялото семейство и най-вече на майката.Убедена съм,че огромната позитивна енергия, която насочваме към Анджи ще и помогне.Но освен нея нека се проявим  като хора и добри християни.На Коледа се случват чудеса-нека позволим да се случи за Анджи.Призовавам всеки да помогне.

# 663
чудесно е, че голяма част от сумата се е събрала, но да не се отпускаме и да дадем по още малко, и да се събере съвсем.... Дано и родителите се вразумят и не си продадат апартамента. Разбирам ги, но сега не е време за гордост - ако няма абсолЮтна необходимост, не е нужно да се продава...  Пък и Анджи сигурно ще иска да се върне на познато място. Но важното е всичко да мине по план и тя да е добре  Praynig

Дайте наистина някакъв адрес - и аз бих искала да пратя нещо на това семейство... Нека тази година Коледното чудо да е това на Анджи  Praynig Praynig

# 664
невероятно е, че така нараства сумата  Hug радвам се, че има толкова много добри хора   bouquet
поздрав момичета за всеки, който е дарил за тази малка душичка   Kissing Heart
днес имам рожден ден и си пожелавам много здраве, както за моето семейство, така и за малката кукла Анджи thumbsup ще си мисля и за нея като духна свещичките   cook смятам, че всичката наша положителна енергия, ще достигне до семейството  Praynig

# 665
  • Варна.....
Преведох малко парички.
Дано скоро се събере пълната сума за Анджи и чуем добри новини  Hug

# 666
Незнам дали знаете за това лекарство http://www.malkiobyavi.com/cell/lekarstvo.php, може би ако го имаше, щеше да се помогне.
Къса ми се сърцето, когато става въпрос за дете. Аз самата минах с дететоси през този ад...почина на 13г.
Дано Бог да е с АНДЖИ и дава сили и на родителите! Praynig

# 667
Браво на Нова!!!
Евала на РЕФАН!!! Определено ме спечлиха за клиент, с тази си постъпка!
Семейство Чобанови са благословени с такива приятели!
 newsm20
Браво и на всички хора, с големи сърца!!!  Heart Eyes

# 668
Определено се чувстваме късметлий с нашите добри приятели.Ние самите нямахме нито енергията нито времето да се справим сами.След нашето заминаване всичко тръгна в положителна посока,малката се чуства добре събират се и средства,разбирасе благодарение и на вас ДОБРИТЕ ХОРА с ГОЛЕМИ СЪРЦА!Ние знаем,че парите ще се съберат,но сега идва и решаващият момент.Бог какво ще рече и какво е намислил,от него най-много ме е страх.Дали ще вземе моя АНГЕЛ или ще види колко обичана е тук и ще я остави при нас да и се радваме.Не сме очаквали такава подкрепа,но знайте при нас идва много положителна енергия,която ни дава сили да чакаме с надежда към добрия край.Анджи е голяма късметлийка,толкова много хора да я обичат,обичаме ви и ние!

# 669
Геви  Hug, ще се преборите , тази история трябва да има щастлив край  ! Ще се молим за това !

# 670
Непрекъснато следя за новини и съм безкрайно щастлива, че сме толкова близо до целта. Мило семейство, прегръщам ви и изпращам цялата си положителна енергия. Моля се и вярвам, че малката Анджи ще се пребори. Не се разделяйте с дома си, който сте градили с толкова желание и любов. Сигурна съм, че ви предстоят още много щастливи моменти в него.  Hug

# 671
Здравей mama anjelina,
БОГ ЩЕ БЪДЕ С АНДЖИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. СИГУРНА СЪМ. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТПРАВЯ МОЛИТВИ  КЪМ НЕГО.
ВСЕ ЕДНА ЩЕ ГО Е ДОСТИГНАЛА . ПРОСТО БЪДЕТЕ СИЛНИ, НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ. БОГ НЯМА ДА ПРЕНЕБРЕГНЕ МОЛИТВИТЕ НА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА.
ЦЕЛУВКИ НА АНДЖИ

# 672
  • София/Осло
Имате моята положителна енергия, моите ежеминутни молитви и мисли. Надявам се ,вярвам и се моля за добрия край!!! Анджи ще излезе, трябва да излезе победител от тази страшна и черна битка! Това дете и неговите родители трябва да имат своето светло бъдеще напред, заедно. Моля те Господи, ти който си на небето , моля те помогни им!!!  Praynig Praynig Praynig

# 673
  • София
Здравейте Геви,
Вярвам, че всичко ще се оправи и молитвите на хилядите хора, които в момента страдат с Вас ще помогнат. Недейте да мислите лошо.
И не продавайте дома си, той ще е нужен на малката принцеса когато скоро се прибере жива и здрава. Не се кахърете за пари, нека това да е грижа на всички нас Simple Smile
Прегръщам Ви горещо, цялото Ви семейство!!

# 674
Писах,трих,ревах, писах, трих....
Геви, всички се молим за Анджи и  Господ чува молбите ни. Кажи и колко много хора в България я обичат и милсят за нея. Като се върне, ще има много нови приятели тук!

Общи условия

Активация на акаунт