Отговори
# 690
преди малко внесох и аз,малко ,но от сърце.Успех мило детенце Hug

# 691
А днес как се движи сумата? Съжалявам, ако съм пропуснала, уж гледах... Embarassed

# 692
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Аз пък да ви кажа колко съм щастлива, че днес снимах една прекрасна мома, чиято още по- прекрасна майка дари 200лв Heart Eyes Не е за вярване просто Whistling

И аз да питам как върви сумата?

# 693
  • Sofia

Благодаря ти, мама на Петьо!

Ще внеса директно по левовата сметка - така е най-бързо.

Не е важно кой колко - всеки колкото може, но нека да помогнем!

# 694
Преведох малко и аз .Чрез PayPal е много удобно.
Вярвам, че Анджи ще се оправи.Бог да е с Вас мило семейство.

# 695
  • Sofia
И от мен малко днес, но от сърце! Стискаме палци, целувки за малката и кураж за родителите Hug

# 696
И ние вчера с мъжа ми внесохме малка сума , но от сърце Hug --все пак капка по капка  вир става!
Дано всичко мине успешно и Анджелина играе на воля отново с връстниците си  Praynig.

# 697
  • София/Осло
Mомичета, пиша с добри новини.
Моите колеги от хорът, в който пея, са направили допълнително разследване с обаждане до клиниката и са вече твърдо убедени да направим акция "Пълно гърне" за Анджи. Това ще стане вероятно другата седмица в сряда на репетицията. Разбрах от тях, тъй като шефа ни е говорил директно с д-р Нюрнбергер, да преведат парите след това направо в Клиниката, за да не се плаща допълнителен разход по превода до България.

Чудесни новини. Дори хората по света се включиха. Вечерница   bouquet
Анджи, сили моето дете!!! С теб сме !!

# 698
Снощи в предаването Вип денс казаха,че Рефан ще дарят на 100 процента оборотите си ,но не разбрах в кой дни и за кой магазин във Варна става въпрос.Ако някоий знае моля да каже,решила съм да направя коледни подаръци за близките си и да помогна и на Анжелина.

# 699
ДЕН 22ри:

За днес приключваме с 311 065.88 лева
+
                                       €5,726.15 EUR

# 700
Снощи в предаването Вип денс казаха,че Рефан ще дарят на 100 процента оборотите си ,но не разбрах в кой дни и за кой магазин във Варна става въпрос.Ако някоий знае моля да каже,решила съм да направя коледни подаръци за близките си и да помогна и на Анжелина.

Изпратих им запитване по имейла, като ми отговорят ще пиша незабавно!  Peace

# 701

Изпратих им запитване по имейла, като ми отговорят ще пиша незабавно!  Peace

5 магазина в 5 града от днес до 22ри ноември

# 702
  • София
Malenna, разплаках се от радост!!

Още колко трябват, защото май изпуснах края???

# 703
  • София/Осло
Малена, не мога да повярвам на очите си..... Praynig Praynig Praynig
невероятна е сумата.....простооооооо..много се развълнувах...

# 704
ДЕН 22ри:

За днес приключваме с 311 065.88 лева
+
                                       €5,726.15 EUR

WOW! То не останало! УРААААА!  Party

Общи условия

Активация на акаунт