Отговори
# 720
Страхотна новина!!! Малена, човек може само да мечтае за приятели като теб   bouquet
Кураж на Анджи и семейството й, всички сме с вас  Hug

# 721
Това е невероятно!
Нека от тук нататък малката Анджи да има много късмет и сила Hug
Кураж на цялото семейство Peace Hug
И скорошно оздравяване Laughing

# 722
Да това наистина е много добра новина . Парите са събрани ...

мама-Анджелина не продавайте жилището . Аз напълно разбирам решението ви , когато при нас миналата година лекарите имаха съмнения за ...( даже не искам да я пиша тази дума) ,твърдо бяхме решили че продаваме къщата и търсим най-добрите лекари ( макар да имаме пълна застраховка ) . Разбирам ,че е нещо което сте "посветили" в името на Анджи ,но средствата са налице и след като всичко мине благополучно ( в което не се съмнявам ),малкото слънчице ще иска да се прибере в така познатия за нея дом .
 Много сили и не губете и за секунда вяра - ще се справите , ние всички вярваме в това  Hug   bouquet bouquet   bouquet
За Анджи много  Heart Eyes

# 723
Сега вече всичко е в ръцете на специалистите и на Бог. Дано всички ангелчета бдят над теб, мила Анджи!  Praynig Нека в тази тема сълзите бъдат от радост.  Hug

# 724
И аз се присъединявам към призива да не продават жилището си, но има и още нещо, нали вече е дадено капаро, не е ли по-добре да се призове купувача да се откаже, така ще се осуети сделката  Rolling Eyes

# 725
Нищо не може да спре сълзите ми.......................  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Биляна, поклон пред всичко, което правиш!  Hug

# 726
нсаистина по Коледа стават чудеса, сега се моля за най-голямото чудо Praynig
аз също се присъединявам към призива - мама-Анджелина не продавайте жилището Hug Разбирам решението ви, но все пак, а Анджи ще се възстановява по-бързо в позната обстановка Peace Hug

# 727
  • Варна
много, много се радвам че сумата вече е събрана  : Simple Smile
желая успех на Анджи с цялото си сърце  Hug

# 728
браво за събраната сума,сега всичко зависи от специалистите,дай Боже, всичко да се оправи с малката Анджи Praynig разплаках се Hug

# 729
Браво,това е страхотна новина.Дано всичко от тук нататък мине добре,да има само радост в очичките на Анджи.

# 730
Страхотна новина   bouquet От тук нататък чакаме второто чудо -Анджи да е силна и да пребори болестта.За пореден път българина показа че има голямо сърце Hug Hug Hug

# 731
Това е просто невероятно Simple Smile Simple Smile Simple Smile Дръж се мило,Анджи,още мъничко остана Simple Smile) Hug Hug Hug Малена -  bouquet  bouquet

# 732
Много се радвам за хубавата новина. Наистина по Коледа стават чудеса.
Надявам всичко вече да мине добре и Анжи скоро да бъде отново безгрижно и щастливо дете. Hug

# 733
  • Germany
Страхотна новина! Много се радвам, че успяхме да съберем с общи усилия тази огромна сума. Сега желая много сили и късмет на малката принцеса!

# 734
Страхотно  Praynig Щастлива съм защото Анджи вече има шанс да се лекува и защото тази акция ме убеди,че все пак българите можем да се обединим в името на нещо добро и да приемаме чуждадата болка за своя.Когато сме много ,сме силни-нека се молим за Анджи.
Поздравления за всички ,които са съпричастни

Общи условия

Активация на акаунт