Отговори
# 270
има стремително покачване в сметката в ОББ
84 015.13лв
 Party
Много сме! Силни сме! Ще успеем! Нямам търпение довечера да се обадя в Германия да ги зарадвам!

благодаря ви!!!!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:19 от Malenna

# 271
Страхотна новина!!!!!

# 272
Маленна, имаш ли представа докога ще бъде кампанията (разбира се, че бе било чудесно да приключи ако може още утре със събрани средства). Идеята ми е, че следващия месец ще има разни тържества, предколедни срещи и т.н. и по-добре би било вместо размяна на дребни подаръчета ...

# 273
Маленна, имаш ли представа докога ще бъде кампанията (разбира се, че бе било чудесно да приключи ако може още утре със събрани средства). Идеята ми е, че следващия месец ще има разни тържества, предколедни срещи и т.н. и по-добре би било вместо размяна на дребни подаръчета ...

не знам как да ти отговоря с точност. Лекуващия лекар е казал. че след 2-3 седмици може да започне подготовката за трансплантация

# 274
И нашето семейство помогна малко.Радвам се,че сумата е нараснала толкова и искренно вярвам,че ще се събере сумата за операцията.

# 275
Благодаря ти Malenna , ще очаквам ЛС.
Pони  - и аз се надявам да се приключи още утре със събирането на средства(чул ни Господ), но предполагам че дори и след трансплантацията семейството ще има нужда от средства за следоперационна терапия. А доколкото разбрах от бащата, те са си заложили и жилището за продажба, за да спасят живота на сладураната. Грехота е това семейство да остава без дом... малко ли им е нещастието на горките хорица. Плаче ми се! smile3518
P.S. Как да си сложа линийката на Анджи като мой подпис? newsm78

# 276
Цитат на: ''Вихронрав''
Моля, ако можете, посочете в кои търговски обекти ще бъдат срожени кутии за Анджи. Ще ми е по-лесно да минавам и да пускам так когато и колкото мога.

В Пикадили Младост видях кутия за Анджи.Поставена е на Информация.

Късмет,мило  детенце Praynig Praynig Praynig!
Някой виждал ли е такава кутия в Пловдив?

# 277
Цитат на: ''Вихронрав''
Моля, ако можете, посочете в кои търговски обекти ще бъдат срожени кутии за Анджи. Ще ми е по-лесно да минавам и да пускам так когато и колкото мога.

В Пикадили Младост видях кутия за Анджи.Поставена е на Информация.

Късмет,мило  детенце Praynig Praynig Praynig!
Някой виждал ли е такава кутия в Пловдив?
в Пловдив няма.
За Варна обектите са изброени в сайта на Анджи.

# 278
monda,не съм се отказала да раздавам флаери ,мисля ,че ще е добре на входа на маркета ни! Peace

# 279
monda,не съм се отказала да раздавам флаери ,мисля ,че ще е добре на входа на маркета ни! Peace

имам те предвид, чакам да ми донесат.

# 280
  • Варна
В Бургас в МОЛ-а имаме щанд...можем там да сложим флаери също...

# 281
Става въпрос да се раздават флаери пред магазините в които има кутии ,за да могат клиентите да се запознаят със сладката Анджи и разтворят сърцето си за нея!

# 282
  • Варна
...явно съм пропуснала...все пак може да се раздават и в МОЛ-а ... и там да сложим кутия, ако може да помогне... Tired

# 283
Сега прочетх темата,иначе гледах репортажа по НТВ,май беше newsm78

Мила Анджи,ти си много борбено и силно детенце.Сигурна съм,че ще пребориш коварната болест и ще продължаваш да радваш семейството си с малките успехи които  имаш Hug

Радвам се,че сумата е нарстнала толкова много,за толкова малко дни.Утре мъжът ми взима заплата и аз ще преведа малко парички.

Чакаме добри новини за малката госпожица и скоро я чакаме у дома заредена с нови сили за игри и бели Hug Hug Hug

# 284
Проверете дали такава операция може да се направи в други държави, където е по-евтино от Германия. (В случай че не съберете пълната сума). Например в Израел, Русия, Китаи, Южна Корея..? Аз не вярвам такива операции да се прават единствено в Германия.

Общи условия

Активация на акаунт