Отговори
# 255
  • София/Осло
 С вас сме  всеки ден и миг Praynig

# 256
Де да имаше и в България добри лекари,нещата щяха да са по лесни.Но е факт че тук нищо не ни е наред.Тъпо ми е само да чувам как всеки мърмори,но пък сме си зле държавата ни все пари няма,политиците карат бентлита по 300 000 евро но пари НЯМА.за живота на едно ангелче каквото е Анджелина и всички деца НЯМА.ТО е ясно че така ще е,хубавото е че не навсякъде е като при нас,радвам се че за здравето на детето се полагат професионални грижи,знам че тя ще се оправи.

# 257
сумата от днес ОББ 47 655лв
пейпал €2,482.35 EUR

# 258
Честит имен ден на малката Анджи! Да се оправи и желая от все сърце!
Във връзка с питането за кутии в София, в петък се обадих на телефона даден на сайта на Анджи за връзка и г-жата от инициативния комитет ми каза, че ще ми прати днес кутия и стикери, за да ги поставя в магазина ни. Адреса е http://www.photo-place.org/page.php?id=4. Но ще пиша когато със сигурност е тук, за да може ако на някой му е удобна тази локация да дойде.

# 259
  • Бургас
ще помогна, дано всички дадат по-малко и сигурно ще се събере сумата. Дано всичо е наред

# 260
  Потресох се от всичко ,милото дете,нещо ми засяда в гърлото...

Обичам родината си,но мразя държавата  #Cussing out има ли начин,няма да се колебая даже...
  Анджи,миличко слънце,желая ти сила да се справиш с всичко и се моля за теб !
  Кураж и на родителите!
 Сигурна съм,че всичко ще бъде наред,тя е в добри ръце.

# 261
  • София
Помогнахме с майка ми колкото можахме  Peace
Дано по-бързо се събере сумата!

# 262
И аз ще помогна с малка сума - утре или вдругиден. Моля се за малката Анджи.  Praynig Praynig Praynig

# 263
Апелирах във фейсбук-а, апелирам и тук - ВСЕКИ ДА ПРЕВЕДЕ СУМА КАКВАТА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ. Парите по сметките са малко, потребителите във Фейсбук-а 10 232 с тенденция да се увеличават още. Peace Господ да пази малката Анджи и кураж на семейството. Hug

# 264
Стискаме палци по скоро да се събере сумата.

# 265
  • Варна
Преведох и аз днес малко пари, надявам се повече хора да се включат и сумата да се събере по-бързо.
В ОББ на червения нямаше все още сложени кутии, казаха че ги очакват, а аз не си бях записала сметката, но като казах за какво става въпрос и веднага ми дадоха IBAN -а че и бележката ми попълниха даже. Имаше сложена сметката  на детето и зов за помощ заедно със снимка,  дано повече хора ги видят  Sad

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:38 от Есенно цвете

# 266
  • София
Дано по-бързо да успеем да съберем сумата и да помогнем на малката Анджи!В ОББ на касата имаше разпечатана сметката, много се радвам, че сумата расте!
Прегръдки! Hug

# 267
  • Варна
Преведох пари! Дано по-скоро се събере сумата! Praynig Praynig Praynig

# 268
Боже, помагай на това ангелче !!!
Потресена съм както от репортажа, така и от "компетентността" на нашите т.нар. лекари.
КУРАЖ НА РОДИТЕЛИТЕ - Анджи ще се оправи, ВЯРВАЙТЕ в това.
Съпругът ми снощи преведе възможната от нас сума по банков път, но аз искам да помогнем и лично с морална подкрепа на Анджи.
Обръщам се към Malenna и mama andjelina с молба ако е възможно и ако имат желанието да ни пишат къде точно в Германия се намира детенцето. Иска ми се ако е наблизо да и направим лична визита в болницата. До кога ще останат там и има ли поне телефонна връзка в Германия с родителите на детето?
Ние живеем в Heidelberg , но през уикенда може да пътуваме.
Благодаря Ви предварително и ще чакам да ми пишете (дори и лично съобщение).

# 269
mama.radi,
ще ти пиша на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт