Отговори
# 540
  • Плевен
Объркаха се по НОВА, наистина казаха да пращаме СМС-и, но водещите поправиха грешката. Peace
АНДЖЕЛИНА ИЛИЕВА ЧОБАНОВА
BG09UBBS80021097437920
SWIFT: UBBSBGSF
ОББ

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 22:14 от valка

# 541
И аз гледах по Нова, но не разбрах те ще помогнат ли финансово на Анджи или само за разгласяване на банковата сметка newsm78

# 542
Сметката обаче не е в ОББ-Варна, а е в ОББ - Кл. Центарлен София.
Ползвам интернет банкиране и като въведа номера на сметката автоматично излиза този клон. Моля, поправете го в горните данни или проверете да не е сбъркана някоя цифра в номера на сметката.

# 543
  • Плевен
Това е банковата сметка, няма грешка.

# 544
Със съпруга ми имаме магазин и бихме искали да поставим кутия за събиране на средства.Може ли някой да ми каже има ли по-специални изисквания, че не съм наясно как става?
Иначе смятам още утре да  преведа парички, де Praynig

# 545
Ако някой намери линк с предаването, нека го публикува.
Геви, майката на Анджи през деня в болницата има нет и иска да го види.

Днес татко й вече е при тях, с колата и са направили първата разходка из града с кола. Анджи няма много сили и заспала. Утре имат среща с лекаря, дано има кой да им превежда, за да могат да получат повече информация. За всякакви новини ще пиша.

Благодаря ви от името на Геви и Илия! Вашата подкрепа, енергия и молби за добър край са много важни!!!!

# 546
Това е банковата сметка, няма грешка.

Оки, благодаря!

# 547
Със съпруга ми имаме магазин и бихме искали да поставим кутия за събиране на средства.Може ли някой да ми каже има ли по-специални изисквания, че не съм наясно как става?

влез в сайта, има телефона на Мария Гуменова, тя ще ти прати кутия и стикери или ще ти обясни откъде да купиш кутията.

# 548
Благодаря!Още утре ще звънна!

# 549

влез в сайта, има телефона на Мария Гуменова, тя ще ти прати кутия и стикери или ще ти обясни откъде да купиш кутията.
не може да купи купията, Тя трябва да е запечатана и подпечатана. Така всеки би могъл да прочете темата, да си купи една кутия и да започне да събора пари. Свържете се утре с Мария.

# 550
Видях по-нагоре да пише, че  има кутия в Пикадили в мола.
За София става въпрос, нали?

Мисля, че става въпрос за Варна  Thinking
Танцът беше просто невероятен и въздейства страшно силно и дано да е накарал още много хора да се включат в инициативата  Praynig Дано само няма подлъгани хора, че ако гласуват именно за тази двойка, парите ще отидат за детето.
Много добре се побучи, че го дадоха в неделя, защото това е най-гледаното време.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 23:15 от Nadeto

# 551
# 552
И на мен ми стана малко странно, че трябва да я купя, но си рекох, че ако се налага, ще я купя!Нали е за добра кауза!Още утре ще се свържа по телефона Peace

# 553
Преведох чрез paypal, много добра идея, бързо, лесно и сигурно! На  Анджи пожелавам скоро да си е тук във Варна, да се разходи с дядо по плажа, скоро ще дойдат и лебедите, и съм сигурна, че ще е много здрава, и ще отиде да ги нахрани  Heart Eyes

# 554
И на мен ми стана малко странно, че трябва да я купя, но си рекох, че ако се налага, ще я купя!Нали е за добра кауза!Още утре ще се свържа по телефона Peace

ами то сега и на мен ми стана странно, но вече толкова съм издухана, правя и пиша глупости. Мария се занимава с кутиите, хабер си нямам.

Общи условия

Активация на акаунт