Отговори
# 1 470
Стискам всички палци и показалци утрешният ден да е най -щастливият в живота на това дете и на неговите родители. Много се измъчиха всички, хайде дано дните им от утре са светли и пълни с радост и щастие. Praynig

Много силно се моля за същото.С вас сме мило семейство  Hug

# 1 471
# 1 472
Дано малката кукла има своя шанс в живота именно сега! Стискам палци и се моля днес да научим най- благата  вест!

Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 473
  • Пловдив
Стиснати палци и успех на Анджи  Hug
Днес ще се моля за най-добрата новина  Praynig Praynig Praynig здраво детенце  bouquet

# 1 474
И от мен силно стиснати палци!!! Ще чакам с нетърпение добрата новина!  Praynig Heart Eyes  Hug

# 1 475
чакам добрите новини  Praynig Praynig

# 1 476
Пиша ви, това което знам от преди 3 дни:

"Днес й правиха пункция, едните резултати били добри, кои точно - не знам. За другите ще чакаме 2 седмици да излязат и ако са добре, ще й махнат катетъра. Иначе тя се чувства добре. Нашата си Анджи е! Но кръвните й изследвания още не са задоволителни. И ние имаме много въпроси, но понякога получаваме уклончиви отговори, т.е. и на нас картината не ни е много ясна. Предполагам, че до 2 седмици ще знаем повече.

Що се отнася до мен, аз се лъкатуша в двете крайности. Като я гледам се чувствам добре, като гледам изследванията съм с други емоции. За съжаление страхът ни преследва постоянно, не го желаем, но ни се натрапва.
Ще изгрее слънцето и на нашата улица, или може би е изгряло, но още не можем да се отърсим от всичко преживяно."

П.П. Не влизам в нета, защото компютърът ни е развален от 1 месец и чакам да го оправят.

# 1 477
  • София
Mилото детенце.  Hug Разбира се, че ще изгрее слънцето на вашата улица, Геновева!  Hug Hug Съвсем скоро ще се приберете у дома!

# 1 478
Геви, вашето слънчице грее и сега. Остава да оздравее и това ще бъде скоро. А страховете ще си ги носиш, защото само твоята изстрадала душица знае през какво мина, какво е да гледаш детенцето си болно, в критично състояние.  Hug
Анджи, миличко съкровище,  Praynig Praynig Praynig да позитивни резултати. Heart Eyes

# 1 479
Слънцето за вас грее и в сърцата на толкова много хора  Peace така, че няма как да не се подреди всичко най-после  Praynig стискам ви палци и се моля с цялата си душа  Praynig Praynig Praynig да си отдъхнете и приберете у дома  newsm10

# 1 480
  • най-шареното място
Толкова се радвам, че детето се чувства добре!
И изследванията ще са по-добри, а скоро и чуедесни като резултати!

# 1 481
Това, че детето изглежда добре е прекрасно! И е много важно! Означава, че ще се справи, независимо, че има какво да се желае от кръвните изследвания. Щом духът е добре - и тялото е добре.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 1 482
И според мен новините са добри!  Grinning А като минат и тези 2 седмици, ще са още по-добри!!! Просто няма как да не е така, няма сила на света, която да ме убеди в обратното! Да си призная, никога не съм вярвала толкова силно в нещо, колкото в оздравяването на Анджи! Кураж още малко, мило семейство!  Hug Hug Hug

# 1 483
И според мен новините са добри!  Grinning А като минат и тези 2 седмици, ще са още по-добри!!! Просто няма как да не е така, няма сила на света, която да ме убеди в обратното! Да си призная, никога не съм вярвала толкова силно в нещо, колкото в оздравяването на Анджи! Кураж още малко, мило семейство!  Hug Hug Hug

Peace

Много се радвам за новините. Всеки  ден се молим това малко дете да се прибере здраво у дома!
 Praynig

# 1 484

Общи условия

Активация на акаунт