Отговори
# 1 485
Пожелавам искрено на смелата  Аджи и семейството й  Hug,със същите добри новини  Flutterда се похвалят и след година Praynig

# 1 486
    Вярвам и се моля малката ни принцеса да е добре .
  Нека това забавяне да е за добро .Всички знаеме , че хубавите работи стават бавно .
  Нека  нашите молби се превърнат в сила ,която да даде дълъг живот на Анджи!!!!!!!!!

# 1 487
Какво стана с последните резултати?

# 1 488
Преди няколко дни (2дни) Геновева ми каза, че е седнала да пише в темата, но защо не е публикувала - не знам. Може би е имала някакъв проблем.
Не ми се искаше аз да препредавам, за да не объркам информацията. Но с няколко думи:
на 23ти септ стана 1 година от диагнозата. На 24 са й правили операция, във връзка с някакви сраствания от предишната. Тогава са й махнали и катетъра, което беше толкова чакано събитие. Самата Анджи се разплакала като разбрала след операцията, че е махнат. Казала, че плаче от радост Hug Heart Eyes
Чакаха във вторник, т.е. вчера някакви изследвания (все нещо се чака) нямам информация за тях.
Анджи се чувства добре, вдигнала е малко Т, но Геновева смята, че може би има връзка с последната операция. Сега не са в боллницата.
Това е, което знам. Извинете, че не мога всеки път да бълвам компетентно инфо, но аз самата се обърквам и не разбирам. Притеснявам се, да не ви подведа.

# 1 489
 Praynig Praynig Praynig
Днес моя малък син има РД и всичкото здраве, сила и късмет, което пожелавам на него  Peace с цялото си сърце желая и на малката Анджи  Praynig вярвам, че всичко ще бъде наред  thumbsup

# 1 490
# 1 491
Всичко лошо да остане зад гърба им, да е щастливо детенце!
2K, да ти е здраво и щастливо момчето!

# 1 492
Честит празник и от нас,на момченцето на 2К!От вчера последните й изследвания са много хубави,по думите на професора!Не са ви понятни много неща,защото се правят много и различни изследвания,който в последствие се слагат на масата(представете си пъзел),и тогава когато се сглоби цялата картина, може да се каже какво е състоянието на Анджи.Всяко едно парче трябва да си отиде на мястото,а за това ще й трябва още приблизително 9 месеца.Нещата не са толкова прости,колкото ни се иска да бъдат.За това се изисква търпение и чакане,и затова исках  да изчакам и последните много важни изследвания.Ако пиша за всяко едно изследване и състояние,съвсем ще се объркате...всичко е един голям цикъл,едното без другото нищо не значи.От вчера знаем,че Анджи е здраво детенце,но през годините ще има переодично изследвания,който да установяват това.Големи целувки и прегръдки за всички!Ние сме едно щастливо семейство,благодарение на всички вас,който ни подкрепяхте във времето.

# 1 493
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ДОБРИТЕ НОВИНИ!!!
Всички ги очаквахме с нетърпение!
Обичаме ви!

newsm51

# 1 494
От вчера знаем,че Анджи е здраво детенце,но през годините ще има переодично изследвания,който да установяват това.Големи целувки и прегръдки за всички!Ние сме едно щастливо семейство,благодарение на всички вас,който ни подкрепяхте във времето.

от толоква време не ми се беше случвало да плача от радост... Мило майче, силно вярвам, че ви предстоят само хубави дни. Силна прегръдка за мъничката героиня! Hug А на вас - поклон за всичко!

Благодаря ти, Господи! Praynig

# 1 495
Възможно е да не съм много изчерпателна,но ако някой се интересува конкретно от нещо ,ще се радвам да отговоря.Знам,че в темата на Анджи има хора със сходна на нашата съдба,ще се радвам ако мога да бъда с нещо полезна.

# 1 496
  • Пловдив
Честито на Анджи, на майчицата й и на цялото й семейство!!!
Искрено се радвам за вас и честито ви здраво детенце!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 497
 Hug Hug Hug
Думите са излишни!

# 1 498
  • Има много детски смях.
Страхотна новина!
Много се радвам за цялото ви семейство!

# 1 499
От вчера знаем,че Анджи е здраво детенце

Отдавна не бях чела такава чудесна новина! Макар да не се познаваме, невероятно много се радвам!  Hug  Поклон пред вас!

Общи условия

Активация на акаунт