Отговори
# 1 635
Има ли новини за Анджи от БГ?

Анджи е добре. Тия дни ще се видя с нея. Искам да се оправи времето в София и да я видя на открито, защото не ми се ще да ходя в тях, всякакви бацили се носят из въздуха. Веднага щом  видя, ще ви пиша.

# 1 636
Има ли новини за Анджи от БГ?

Анджи е добре. Тия дни ще се видя с нея. Искам да се оправи времето в София и да я видя на открито, защото не ми се ще да ходя в тях, всякакви бацили се носят из въздуха. Веднага щом  видя, ще ви пиша.

Предай и цялата ни обич и много въздушни целувки!
Това дете направи и постигна толкова много за себе си и семейството си с оздравяването си, че всъщност направи много и за мен (а сигурно и за други в темата) - върна ми вярата, надеждата, че когато много силно желаеш нещо, то се случва!

# 1 637

Предай и цялата ни обич и много въздушни целувки!
Това дете направи и постигна толкова много за себе си и семейството си с оздравяването си, че всъщност направи много и за мен (а сигурно и за други в темата) - върна ми вярата, надеждата, че когато много силно желаеш нещо, то се случва!

Не бих могла да го кажа по-добре.

Добре дошли у дома мило семейство.За напред само здраве и много щастие ви желая Hug

# 1 638
ot sega natatyk samo zdrave i usmivki, milo dete!

# 1 639
els,
ще й предам!
много си правя и аз смятам, че Анджи ни промени много!

# 1 640
  • Бургас
Как е Анджи?Добри ли са показателите на кр.картина?Сега знам,че трябва много да се пази да не се разболее.Пишете моля ви който знае.

# 1 641
В групата във Фб качих 2-3 снимки, с лошо качестов са, но успяхме да се видим късно вечерта. Тя изглежда много добре, ще видите на снимките.Simple Smile

# 1 642
  • ...край Дунава
В групата във Фб качих 2-3 снимки, с лошо качестов са, но успяхме да се видим късно вечерта. Тя изглежда много добре, ще видите на снимките.Simple Smile

А групата как се казва?

# 1 643
# 1 644
  • ...край Дунава

Благодаря, а сега виждам, че съм била и член в нея ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 645
Мили хора, пиша в тази тема с молба и с надеждата Биби да оздравее като Анджи   Praynig
Още една малка принцеса е с тежката диагноза - РАК.
Ето темата за нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539664.0
Ето и сайта  http://sites.google.com/site/helpforbibi/

# 1 646
Извинявам се,че дълго време не съм се включвала в темата.Имахме време на адаптация,когато се събрахме цялото семейство.В началото беше хаос,на всички ни беше много объркано,но сега всичко е на ред.На Анджи правим редовни изследвания,последните и бяха добри.Началото на тази седмица пак ще й правим,като цяло тя се чуства много добре и е много енергична и по цял ден се смее на номерата на братчето си...,много сме щастливи!Но за съжаление ,не така стоят нещата с едно наше по неволя приятелско семейство.Детето  се казва Патриция, и е със същата като нашата диагноза,лекуваха я в отделението във Варна,но след последния си курс,получава рецедив и сега и на нея й предстой трансплантация.Говоря  с майка й много често и от нея знам,че и те започват набиране на средства.Ние помагаме с каквото можем.Моля ви и вас, ако можете да помогнете и вие.Също така съпруга ми е провел няколко разговора и с родителите на малката Билянка,който са се включили в нашата тема.Помогнал им е с  малко информация и вече пуснахме няколко смс-а.Не е много,но аз вече знам ,че има смисъл,било то и един смс.Защото ,това е една надежда за  ЖИВОТ!Нека бъдем добри и пожелавам бързо набиране на средства и бързо оздравяване на принцесите,както се случи с нас!

# 1 647
mama andjelina   Hug Hug Hug
Радвам се, че писа.
Геви, аз мисля, че видях кутия на Патриция в магазинчето за кафе до нас (което е много посещавано) Просто кутиите ми заприличаха на тези на Анджи, старателно изчетох цялата информация и пуснах, разбира се. Давам си сметка, че с кутиите е много лесно, защото всеки ден ще се подсещам и докато съм извадила пари да плащам, ще пускам.
Моля се за Партиция и Биляна. Моля се, да имат щастието, което сполетя и вас!!!!!

# 1 648
Да,някой от кутиите са от Анджи.Имат на много места поставени кутии.Скоро и репортаж ще имат.Мисля,че трябва вече да са ги снимали,но кога ще го пуснат по телевизията не знам.Маlenna,моля те,като имаш възможност пусни ми координатите на хомеопата на лични.Благодаря ти,от името на семейството на Пати.Също както и на всички останали, на който не им е безразлична съдбата на тези страдащи създания.Прегръдки за всички!Колкото сме повече,толкова сме повече...Колкото повече подкрепа,толкова повече сила и надежда получават семействата!

# 1 649
Колкото сме повече,толкова сме повече...Колкото повече подкрепа,толкова повече сила и надежда получават семействата!
  Peace Peace Peace

А как можем да помогнем на Пати????

Общи условия

Активация на акаунт