Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 416
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
   Здравейте мили мами!!!

Не зная кога ще успея да изчета,че още се организираме,но ще ви попиша  newsm47 newsm47

Първо снимки smile3501 smile3501 smile3501                                   
        http://elist.snimka.bg/baby/nashite-princesi.436620.15641506  

Всичко мина добре при нас. Секциото беше с  епидуриална упойка.Таткото присъстваще също и си говорихме през цялото време.Упойката не е болезнена.Усещането после като вадят бебетата беше много странно.Не мога да го опиша..... newsm78 newsm78.
  Първа изплака София,като едно малко коте  newsm03 ,а Рая един глас извади  Shocked Shocked Shocked
    Чувството да чуеш първото изплакване е наистина прекрасно. Поплакахме си и двамата с мъжа ми ама от радост.......   love001
     Малко си замаян все пак от упойката,но важното е че поне виждаш и усещаш....
     Възстанових се много бързо!! Само деня след операцията беше по зле.Имах много контракции,че нали матката ми беше станала огромна и трябва да се прибира.И сега все още се появяват доста силни от време на време.  newsm51 newsm61 newsm61 newsm61
     Иначе се чувствам много добре.
    Принцесите ми са най прекрасните деца на света и с таткото сме ужасно щастливи!!! Чувствата са несравними.Мога да плача от щастие всяка една минута!!!

Моите ангелчета се размърдаха. Отивам да ги обслужа  smile3521 smile3521

# 106
Елист,уж хубави новини съобщаваш,а аз пак се разревах Sad,много мило ми стана като 4етях поста ти.А малките са супер сладки,петата снимка особено,на която спят с муцунки една срещу друга ми стана любима Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Радвам се 4е вси4ко е минало нормално и пожелавам на вси4ки ни скоро да сме на твоето място! Peace

# 107
Принцесите Елист са много хубави... HugПожелавам им Щастие и много, много късмет!!!   bouquet

Момичета има такива кани в Кауфланд, както и филтри за тях... днес като се поразходих ги съзрях  Peace

Относно цветята и у нас има много включвам и фикуса който е много голям и хубав... а сега май ще се наложи да го изхвърлим, което ме натъжава Sad /като няма къде да ги сложим ... коридора е голям, но за сметка на това тъмен, а и аз мисля да го ползвам за сушилня през зимата и място за гладене  Peace

CRLN - Добре си ни дошла  Hug  bouquet

Стели - като не се появи помислих, че трябва да те сменям в регистрите като Нелинка, ама ти пак ме изненада  Wink Wink Mr. Green

dilandii - приеми ме в отбора на плачещите мами  Peace Heart Eyes и аз така направих  Joy

# 108
Елист, страхотни сладурки са... леле разплаках се...  Hug

# 109
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте,момичета,от 2 часа се опитвам да ви изчета,но малката се събуди,дойде и джипито да ни преглежда,та чак сега успях.

Честита принцеса на мама Нели!Да им е жива и здрава,много да ги радва!   bouquet

elist   чудесни са двете принцески,да ви са живи и здрави,да растат много красиви и щастливи дечица!
Стеле
така се започва,мила,моята бебка предишната нощ така ме подлъгва,че ще излиза,та ставах посред нощите да се къпя и оправям,после цял ден нищо и вечерта пак.Може да имате разстройство преди началото на контракциите,аз и при двете раждания го имах.

По принцип изключително кърмените деца нямат нужда от вода,тя кърмата в по-големия си процентен състав е вода.Аз предлагам преварена вода,но бебка не я иска,или се мръщи,или се дави,понеже вече свикна с гърдата,и даването на нещо в шише я задавя.
Ние сме добре,Натали яде през 2-3 часа,понякога и през час,спи и дриска.За момента съм самичка,майка ми ще си вземе отпуск в края на седмицата,та сега ми е малко лудница,но се справям.

До скоро,чувствам,че до края на деня ще има още бебенца.

# 110
 newsm78 Мария Крумова днес ми се губи от състава на раннобудните  newsm78

# 111
Честита дъщеричка на Нелинка! Да е жива, здрава и много щастлива, за радост на семейството си.

Елист, добре си се завърнала! Много са хубави малките ви шушки, пу-пу.

А Дианка дали я изписаха?

Нещо и Ива я няма напоследък.

CRLN, добре дошла!

# 112
  • София
Elist разкошни са малките буболинки. Да си призная и аз се разплаках, даже още си плача. Нямам търпение и аз да си гушна мъника и да изпитам удоволствието от това да ме гледат две малки очички и да знам, че зависи от мен, че аз съм всичко за него както и то за мен. Уффф...ужас, аз ви оставям...отивам да си поплача...

# 113
  • София
Елист, много са сладички мъничките бубички! Да са ви живи и здрави!
Така се развълнувах като ги гледам  Heart Eyes
Коя е Рая, коя София?
Поздрав -

http://vbox7.com/play:d1ae2846

# 114
Елист,много са сладки малките бебки  bouquet Направо се разплаках от умиление,да са ви живи и здрави и много да ви радват  Hug
tanuta смятам да пробвам "лекарството",че то вече не се издържа  Tired
CRLN  welcome и леко раждане  Grinning

# 115
  • Пловдив
Честито на мама Нели! Да и е жива и здрава дъщеричката.   bouquet

Мъжките майки
- дайте малко да се активираме. Момите всичките ще са ни по - големи от мъжете, после как ще се сватосваме   Mr. Green

Елист - прекрасни бебета, прекрасни думи, просто аз изгубих моите...

Радоска - радвам се, че сте добре. Чакаме снимки на бомбонката.  Hug

Стелету
- от две седмици съм така, но тапа нямам. 2 пъти вече се оправям по бани и работи+ 1 ходене до болницата. Нищо братче ще се побъркам  Close

Мариетка
- радвам се за Дианка  Hug

За водата - на всички лекции казаха, че вода трябва да се предлага. В кърмата има много - да, но тя не е достатъчна. Има много теории в Белгия тази се отрича, но в БГ е тази като през първата седмица е 5% захарен разтвор, тоест 5г захар на 100мл заради жълтеницата.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 14:30 от xelita

# 116
Здравейте мами  Hug

Да е честита малката принцеска на Нелинка! Много здраве, щастие и късмет на нея, на каката-рожденичка, на баткото...  Mr. Green и на цялото семейство! Нели, скорошно възстановяване и до няколко дни отново в отбора!

Елист  Heart Eyes какво мога да кажа... Да са ти живи и здрави малките госпожички!

Много се радвам и за малката Дианка  Hug

Така като чета постовете... май тия дни много бебета ще очакваме. Стели, според мен ти си първа  Mr. Green Успех, мила!

И моите болки се засилват, особено вечер. Вече няма ден в който да не си задам въпроса "е, това ли е или може и по-силно"  ooooh! Имам си едно усещане от седмици насам - все си мисля че нашата бебка ще се появи края на тази или началото на следващата седмица... Не знам защо така си мисля... Нито ми е паднала тапата, нито имам кой знае какви "опасни" контракции... Само това че бебето тия дни се кротна. Четвъртък съм на ЖК - ще видим доки какво мисли по въпроса.

# 117
Васи-точно такава кана съм виждала у една позната.Ще я питам откъде е ,а ти си доволна,така ли?
Елист-принцесите са невероятни!Голям рев и аз дръпнах покрай сним ките ти и особено разказчето.т И ти вече знаеш какво е ЧУДОТО на новия живот!
Кло, така като гледам ти май най-добре ме разбираш за цветята!Аз мойте преди малко им уредих "квартира" при 1 колежка поне за зимата,пък на пролет ще им търся място по терасата.Повече от половината цветя са ми подарявани и са ми спомен,така че ми е жал да ги пратя в ледения коридор на етажа за цяла зима.Добре,че има и добри хора,дето помагат в трудни моменти!
Доста мами се губят наистина-бебевалежът  продължава с пълна сила!!!И то затова май толкова бързо ги прехвърляме темичките,но здраве да е!!!БЕБОЦИТЕ са безценния дар на всяка от нас и дано са все повече и живи и здравида си ги гледкаме!

# 118
  • Пловдив Белащица
Писихриси, аз я имам от няколко години каната и съм доволна. С тази вода готвя, слагам в кафемашината, електическата кана,ютията, поливам цветята, преварявам за бебето ... Филтрира се от боклуци разни, доста голяма част от варовика и както и разни миризми, не зеленясва след това водата, както ако налееш от чешмата и я оставиш. Единствено, че филтърът е около 9 лв и е за 4 седмици. Кани има в МЕТРО поне пловдивското.

# 119
за водата,искам да ви питам дали съм разбрала правилно,Зна4и първата седмица се дава преварена вода с малко захар,оба4е не разбрах преди или след кърмене? newsm78После минаваме на 4иста преварена води4ка,оба4е по колко пъти на ден?

Общи условия

Активация на акаунт