Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 393
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
# 256
dilandii- мисля че няма нужда му  даваш предварително, аз имам една приятелка неиният бебешок нямаше силни колики и тя му даваше някакви капки.

# 257
Добро утро!
Днес съм се ококорила от 4ч.  smile3537 Ама то болки, ритници и малко притеснения...като се замисля, даже много съм спала  Rolling Eyes

Елена, мерси за кафенцето, имам нужда!
Билянка, как е кръстът днес? Такива болки, дето вчера описа ги получавам от време на време, но засега без последствия. Но ти си в 38гс, така че дано скоро се похвалиш  Peace
Десита ли ще е следващата октомврийска ноемврийка  Mr. Green Стискам палци и на нея и на Миа, Светлето и всички, които ще раждат днес  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ленка, много ми хареса комплектчето за изписване  Heart Eyes
Кло, честити ти количка и легло, със здраве да си ги ползвате  thumbsup
Радост, благодаря за разказа! А малката ти бузанка да я нагушкаш и нацелуваш от нас  Hug
Викси, и аз се точа за упойка  Laughing Хич не държа на болка и няма да се правя на герой, стигна ли заветните 4см, сигурно лично ще домъкна анестезиолога да ми я постави  Mr. Green
Петя, честита ви радост вкъщи, дано скоро изпитаме и ние това щастие  Heart Eyes

Аз вчера ходих при GP-то и тя каза, че корема ми (по-точно матката) бил много малък  newsm78 Та ме праща тая сутрин в спешното на ехограф да видим дали всичко е ок с бебка. Гледам да не се панирам излишно, нали с милото ходихме на частно преди 3 седмици, всичко беше наред, но все пак ще съм благодарна и по-спокойна от малко стиснати палчета  Flutter

# 258
ДОБРУТРО НА ВСИЧКИ ХИПОПОТАМЧЕТА  Mr. Green

Започва поредния ден на чакане - аз си говоря на мойто човече да взима да излиза вече - сега ще видим колко е послушно.

Да ви се оплача снощи как ме стегна сърцето, направо не можех да си взема въздух, чак отзад между плешките ме стягаше. Мерих си кръвното 120/80- шампионско, пулс нормален, беба шава....обаче един час не можах място да си намеря. После изведнъж ми мина.  #Crazy Направо си се ошашках яко - викам си на финала да не стане някоя беля.
Другата ми вечерна драма беше, че пералнята ми не пере......всъщност пере, но праха за пране го измива от чекмедженцето и незнайно къде го изхвърля, но със сигулност не е в дрехите. Онзи ден реших, че с бременското си затъпяване не съм сложила прах и затова вчера втори опит със същите дрехи, но уви. Таааа днес ще се занимавам с майстори да разрешим загадката  newsm78

Извинете, че ви занимавам с маловажни битови драми, ама като ми се е натрупало пране на камари.........а и скучая....

zlitova - не се шашкай мила, с теб сме, всичко ще е наред. Не може всички да имат еднакво големи кореми нали ?
mama_AJ - при такава мъжка реплика как да не му отвъртиш един зад врата, лесно им е на тях......от 9-те месеца активно участват в първите минути  Mr. Green и то като си правят кефа.

Усмихнат ден ви ожелавам и чакам новинки за бебковци новородени  Hug

# 259
           ДОБРОООООООО УТРОООООООО!!!
  Май днес много бебенца ще си имаме ,а!СТИСКАМ ПАЛЦИ на ВСИЧКИ МАМИ-с планирани или изненадващи раждания!Да се похвалите скоро,ей!!!
Радост-благодаря за разказчето!Разчувства ме ,но и ме поуспокои,че 2 раждане не е  толкова страшно!Нескромно ще си пожелая и моето бъдещо разказче за раждането да прилича на твоето!!!И като вестителка може и ти да си от 1 на които ще се похваля!Натали е бонбон!!!
  Аз ще помоля и на мен да стискате палчета,че моите хора/и милото и Хриска/ са на лекар,че нещо са се разкиснали!Много ме е страх да не се влошат,да не заразят и мен и беба,да не стане пък нещо да тръгна да раждам ,а те да са ми болни и т.н.А с този новия грип съвсем се ошашквам!!!

МНОГО УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!
ДА СТЕ ЗДРАВИЧКИ -И МАМИ И БЕБЧЕТА!!!
И МНООООООООГО БЕБЧЕТА ДА СЕ РОДЯТ ДНЕС!!!

# 260
Добро утро мацки,

Радост, много сте сладки! Heart Eyes

Zlitova,  стискаме палци.Всичко е наред. Simple Smile

Билянче, теб вчера те видях в Шейново, бях в ЖК като влезе да говориш с доктора(казва се Йончев).Радвам се, че си останала доволна.

Десита, май ще се ражда скоро. Simple Smile
И аз вчера бях на преглед - имам 4 см разкритие, но контракции уви, не.Една млада, внимателна докторка искаше да ме приемат заради това разкритие, но после се появи друг доктор и каза, че няма да ме приемат.Ако ме приемели,трябва да родя до 24 часа,иначе щели да ме изпишат с диагноза фалшиво раждане, болниците вече не били хотели Laughing - да си чакам контракции или изтичане на водите.То всъщност и аз така предпочитам Simple Smile.Това, кафявото дето ми зацапва е тапата, ама тази сутрин пак има леко петно....колко време ще се точи.... Thinking

А Мийчето вече може и да са я резнали.Дано скоро ни се похвали. Simple Smile

# 261
# 262
Добро утро, мацкиии! Аз съм все още тук! Все още 2 в 1!  Mr. Green

Моя бебо хич и не дава признаци, че ще излиза скоро. И аз като Нея и Хриси тръпна в чакане на контракциии и изтичане на води. Ама нема за сега... Моята докторка уж предрече, че най-късно днес ще съм родила, как ли ще се изненада като ме види другата седмица на редовната консултация все още бременна...  Crazy хихихи...

Мерси все пак за стиснатите палчета! Не ги пускайте, че знае ли човек... Днес влизам в 40-та г.с!!!

И аз на свой ред стискам палци за всички дето имат нужда - раждащи и нераждащи!!!   Flutter

П.П. Майка ми пристига след три дена с комплектите за изписване. Бебо може би нея чака...

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 08:45 от desitalee

# 263
Добро утро и от мен!
Днес чакаме хубавите новини от двете майчета и стискаме палци всичко да мине  добре.

При мен пък всяка вечер имам болки ниско долу и все си мисля,че ще раждам Mr. GreenДобре,че е разказът на Радост,че да се успокоя ,че има безпроблемно раждане Wink

# 264
Добро утро!!! Чакаме добрите новини днес  Party

Елена, благодаря за кафенцето  Grinning

При нас все така тромаво и тежащо... В понеделник ни приемат и .... Praynig

Говорих с докторката и тя каза, че ако всичко е наред, ще ни изпишат в събота на седми... Чудя се дали педиатърът, с когото говорех, ще дойде в събота?  newsm78

# 265
  • София
Добро утро и от мен!
Благодаря за кафето...аз от може би 2 седмици съм само на чайче, така профилактично.

Стеле е айде де да си раждаме тричките...като гледам сина ми си кротува, така че може да искарам още..

Хриси в коя билница се случва това?

Биляна как си бре душа, как са болките в кръста?

Кики ти ме разби с тези 3 плика. Аз събрах всичко в 1 плик на Кауфланд.

Дали  Мия вече си има бебче???

# 266
 Добро утро!

Елената, мерси за кафенцето.

Стискам палци на всички, които имат нужда от тях!!!!!!

Кате, къде си се разбързала, като гледам имаш още 3 седмици.  

# 267
radost24, браво на теб, хубаво раждане си имала, а и бебето е много сладко Simple Smile
За чайчетата - по-добре да не се дават никакви в началото, защото ще е за сметка на млякото, а бебетата имат нужда от тези калории. По принцип ако бебето се храни добре, няма да изпива повече от 20-30 гр. вода/чай на ден, ако поглъща по-големи количества, това е ясен признак на глад.
За грипа - аз не съм била здрава нито един ден през октомври, този ужасен грип го изкарахме всички у дома  Mr. Green Последното пък - ентеровирус някакъв. Таткото и той е болен - кашля като метилява овца вече трета седмица и понеже няма да иде на лекар, съм го заплашила с бой ако не оздравее  Crossing Arms
Надявам се докато тръгна да раждам вече да съм здрава.
А за режима на бебетата - те сами си правят такъв и са много точни в спазването му. Така че аз бих оставила дребното само да реши кога какво ще прави. Е, ще се налага и то да свикне с някои особености на семейния живот, ама няма как - като си се родил втори - не се съобразяват изцяло с теб  Mr. Green

# 268
Добро утро и от мен!
Май нашето започва да прилича на преброяване  smile3521.
И аз тази сутрин ходих на запис на тонове и дотам. Лекарката каза, че още ми е рано за окончателни уточнения - секциото ми ще е след 23-ти. Като гледам може да си остана като една бяла лястовица - ноемврийка в края на месеца. Grinning.
Приятен ден на всички, днес май за последно ще се радваме на есен ...

# 269
  • Пловдив Белащица
Само да отбележа че съм на линия все още. Вчера сутринта имах някакви болки и си бях решила, че през нощта ще раждам, ама нъцки. Още сме тук, без никакви признаци за излизане.

Общи условия

Активация на акаунт