Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 396
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Благодаря,момичета.  Hug

slav4e  готова съм за вестителка,аз вече съм вкъщи,така че за мен ще е голямо удоволствие да съобщя за всяко ново бебче в нашите редици.

# 241
  • Пловдив Белащица
Миа, Светланка, имате силно стиснати палци от мен за утре. Всичко да минава много бързо и безпроблемно. Очаква ви една незабравима среща.

Деси и за теб силно стиснати палци, да видим лекарите дали ще познаят  Wink.

# 242
Привет!

Аз преди малко се чух с Мия - чувства се спокойна, макар че утре рано рано я викат в болницата! Пратих и много гушки от всички и стиснати палчета!

Клодия - Супер покупки!

Кики - Хайде да ходим заедно да раждаме, аз както е тръгнало може и да те изчакам Simple Smile

Хриси - Къде ми се губиш?

Бая - Предложението към Кики, важи и за теб!

Елвиресте - Къде сиии?

xelita - Нали те помолих да ходиш да раждаш вече за да тръгна и аз  Hug Хайде деее! Аааа ма ха!

Биби - Как си?

Деси - АКо познават докторите - успех и ще чакаме новинки!

аннтония - Мацко, паника не паника - няма да са вечно в нас! И аз така се паникьосвам от време на време, ама ще цитирам акушерки "Лесно мама се не става"

Е това е от мен! Мноого гушки!

# 243
  • София
Е пак аз......... Embarassed но докато си чакам мъжлето за вечеря, ще ви подосаждам Mr. Green

Стеле: Айде няма нужда да преносваш десет дена Naughty аз теб си те бройкам за утре, и бая, и хриси, и мия и светлето са ясни, както и десита

Тони: Без паника  Heart Eyes Peace

Танута: Mr. Green  ами време е да го оправим този багаж вече Wink но три торби трябва да комплектовам!!!!но тази за приемане, много беднааааа ми се вижда, а ми се иска повече неща да сложа...ама ....ако проверяват...а и няма да се излагам...ох....аз ще се похваля като я оправя  Heart Eyes

Грипа: Мен и сега ме е страх, но немога да се изолирам и да не излизам Crossing Armsно май този път има болни хора и дори дадоха по новините, че едно бебе е изгубено в 9 месец  Cry

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 21:51 от Кики - cicico

# 244
  • София
Радост, много хубав разказ за раждането, а бузанка Натали е толкова сладичка. Да ви е жива и здрава!
Успех на мамите,които утре  ще ни се похвалят с бебенца  Simple Smile
Ива, честита рожбичка!
Днес бях на консултации за раждането-анестезиолог, кардиолог, очен лекар. Доки иска възможно  най-близко до датата на термина да бъде секциото. Ама дотогава така ще изтрещея с тоя свински грип. В новините съобщиха за болни от него в едно от кварталните училища. Като се замисля и до магазина да идеш вече е опасно    #Crazy Синчето и то ми е настинало с температура. Изпотявам се само като мисля за това. В днешния 24 часа се отрових от инфо за починали и болни. Не издържам вече  #Cussing out
Искам да си насоча мислите към нещо положително,а не мога. Кажете някакъв лек Sad

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 20:28 от hrupka

# 245
По повод това, че лесно мама се не става се сетих моя мъж какво вика.
А да не е лесно да ги правиш тези деца а, знаеш ли колко трудно се отделя от теб.  newsm09 хахаххаахах

# 246
Радост много кураж ми вдъхна разказа ти Hug, а малката е голям бонбон  love001 и прилича на татиии, каката ти е одрала кожата поздравления  bouquet, пожелавам на всички подобно раждане Praynig

Аз май скоро няма да си разтоваря тумбака  Laughing вчера бяхме на преглед и док каза поне 3 седмици още Tired тя не е много по обясненията как са размерите и т.н затова в събота мисля едно 4Д да направя за по задълбочен анализ на бебо Wink

иначе съм много добре, една енергия ме е обхванала newsm68  261uu чистене,подреждане ГОТВЕНЕ( хич не съм по тази част като съм в нормалното си състояние, но сега уви..)

Момичета на мен гърдите въобще не са ми наедряли към 5-6 месец бях по наляла, а сега пак спаднаха  Tired отвреме на време си отделям коластра, но много малко възможно ли е да нямам кърма ooooh!
И във връзка с кърменето въпросче към по опитните мами Mr. Green кой метод е най удобен и се препоръчва кърмене с режим или когато бебето само си иска

# 247
  • home!sweet home!

И във връзка с кърменето въпросче към по опитните мами Mr. Green кой метод е най удобен и се препоръчва кърмене с режим или когато бебето само си иска

За мен по-удачно е кърменето на поискване. Представи си как ти си хапваш, когато си гладна, за бебето е същото. А то така или иначе си създава режим. Няма нужда да ги правим войници от раждането още  Hug

# 248
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Честити бебки на Нели и на Ива, да са им живи и здрави и много да ги радват   bouquet
Радост, страхотна е малката. Благодаря ти много за разказа   bouquet Ние първескините със сигурност няма да родим за 4 часа, ама се надявам поне за 6-7 часа  Praynig Пък и колкото време иска да е, важен е крайният резултат  Mr. Green
Аз днес следобяд ходих при лекаря, който ще ми води раждането. Имам 3 см разкритие и мека шийка. Искаше утре сутрин да влизам в болницата и да предизвиква раждане, ама аз отказах. Искам бебката сама да реши кога да излезе. Иначе вече е 3800гр, за моя голяма радост докторът каза, че няма да се наложи секцио  newsm44 newsm44 newsm44. С това разкритие съм щяла да родя до края на седмицата и бебка няма да успее да порастне още много.
И като се прибрах, тапата започна да пада  #Crazy Явно от прегледа. Да видите само за колко отрицателно време си дооправих багажа за болницата  hahaha Стирилизирах шишетата и сложих да се зареждат батериите на фотоапарата и на камерата. Сега само чакам  Mr. Green Много ми се иска да устискам поне до неделя, 01/11, ама тя бебка ще реши кога да излезе.
Утре има лекция в МОЛа от 10ч. Аз ако не съм родила до тогава съм на линия  Grinning

# 249
Здравейте момичета,
ЧЕСТИТИ БЕБКИ НА РОДИЛИТЕ МАМИ!!!
Аз бях по доктори тези дни! Най-важното е, че след доста обстоен преглед заключението на офтамолога е, че мога да родя нормално и второто си дете въпреки диоптър -4 и -5! Бебката е вече с главата надолу не е напречно предлежание. Ако нещо не се обърка в последния момент ще се пробвам пак нормално да родя.

Neya -  стискам ти палци ако нещата започнат да се случват тези дни, така и не успяхме да се запознаем. И на мен ми предстои другата седмица среща с доктора, при когото си и ти и предполагам че ще ми направи вътрешен преглед.

# 250
Добър вечер и от мен. Днес в Шейново беше голям купон. Вече на 100 % се реших че ще раждам там. Срещнах се с един много любезен доктор на който му обясних че беба е с дупето надолу и че върви едричка и че пише че съм з асекцио абе всичко му казах. И се разбрахме на 6,11 да отида пр инегос документите и да направим един преглед и тогава да види дали беба ще може да се обърне ако ли не ще ми насрочат дата за секцио ( не платено). Но ако до тогава получа симптоми за раждане да съм тръгвала веднага и че няма да ме оставят. Просто обстановката и отношението е уникално няма нищо общо с Т.К. После минахме на огледа в Шейново и видяхме ВИП родилна зала която е аналог на нормалната родилна с разликата че във ВИП-а е само едно легло, в нормаланата са 4 легла отделени но в едно помещение. Но е много чисто и не мирише на болница, и е ужасно топло незнам как издържат там.
А утре дали ще имаме бебета Господ ще си покаже, но със сигурност ще са 2 и ще стискам палци всичко де им е наред.

# 251
Биби - Много се радвам, че си си изяснила нещата и че си попаднала на такъв доктор! Сега само стискаме палци бебата да реши, че иска да се обърне в последния момент, ако пък не - спокойно! Да сме живи и здрави само! Целувки!  Hug

# 252
  • Варна
Здравейте момичета  newsm51 newsm51 newsm51

Влизам набързо да благодаря на всички ви за милите пожеланя за моята малка принцеса Рая , която Neya така сладко оповести като първото скорпионче.
Ние вече сме си вкъщи и малката е истинско ангелче - поплаква си естествено и показва на мама и тати какъв силен глас има но като цяло засега се показва като кротко и добро дете!!!

Скоро ще се организирам да кача малко снимчици

Хайде момичета, първата битка с износването на малките ни съкровища е почти на финала за всички ни, някой спечелихме и втората битка с раждането, съвсем скоро ще я спечелят и  останалите и след това нека заедно си помагаме да спечелим и третата най-дълга и тежка битка - отглеждането и възпитанието на малките ни ангелчета!!!

Целувам и прегръщам всички ви!!! newsm51
Кураж на всички и само положителни мисли smile3525 smile3525 smile3525

# 253
Д О Б Р О     У Т Р О!!!!
 Хайде аз да ви почерпя кафенце.
само ако успея да кача снимката

# 254
Добро утро и от мен!Снимки с кафенце няма да ка4вам,защото незнам как Crazy,ама това не пре4и да ви 4ерпя едно виртуално!
Тъй като не можах да спя за поред път,отрано съм се заредила пред компютъра и 4акам новини и снимки за нови бебенца! Hug
Междувременно искам да питам за 4ай4етата за колики,дали е добре да запо4на да му давам от самото на4ало,като профилактика,или да 4акам да по4нат същинските колики и тогава?

Общи условия

Активация на акаунт