Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Радост,много хубаво разказ4е и най-ве4е много сладко бебе,оформенко,като голямо 4ове4е е,не е синьо и сбръ4кано като пове4ето беборани Party.А колко кг се роди?Питам те защото ми изглежда едри4ко,а и за моето прогнозите са такива и сега се притеснявам дали комплект4ето дето съм го взела за изписването ще ни стане,4е то се води размер 0 и е наистина много малко newsm78

# 226
viksi - аз съм чувала ,че упойките не спомагат за бързото раждане, има противоречиви мнения, аз искам да родя без упойка ,но тъй като не знам какво ме чака и колко ще боли ще взема решение на място Simple Smile
грип - мен също ме притесняват множеството хора, които ще искат да видят бебето , но аз съм твърдо решена поне месец и малко да ограничавам до минимум конктактите - освен на таткото , който ще ходи на работа....

# 227
  • София
РадостHug, прекрасен разказ! И аз пожелавам на всички подобни раждания!

Десита, стиснати палци  Hug

Мария, петък след тоновете едно обядче в мола? Може другия вторник след тоновете на останалата група от ТК пак да се уговорим нещо  Peace Това естествено се отнася за неродилите дотогава  Mr. Green

Относно почерпката, първият път занесохме още като ме настаниха в стаята, на акушерките. Зарадваха се мацките и после бяха доста отзивчиви да ми показват повиване, кърмене, цедене и т.н.  Wink На доктора си му занесох също почерпка, но след като ме изписаха.

Окситоцинът въобще не е задължителен  Peace

# 228
  • София
Здравейте!

Радост много сте хубавки бре...Пу пу пу. А разказа е страхотен. Дано и моето раждане мине така Grinning

Относно грипа нямам намерение да ограничавам посещенията и да се вманиачавам на тази тема. Е, няма да го навирам при много болни ама не мога да забраня на таткото или бабите и близките да го виждат. Все пак не мога да го държа като в изолатор. Това си е лично мое мнение... Rolling Eyes

Кло много хубави покупки си направила. Да са ти честити  bouquet

Кики успех мила   Peace

Десита имаш и от мен стиснати палчета...

# 229
Добър вечер!

ИСКАМ ДА КАЖА НА МИЯ И СВЕТЛЕТО ЧЕ ИМАТ МОИТЕ СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ЗА УТРЕ И ГОРЕ ГЛАВИТЕ! Остават броени часове до срещата с малките човечета!

Радост - Евала! Подейства ми изключително успокоително твоят разказ!

Кики - Бързо стягай багажа... Става за 10 мин. После ще ти е по - спокойно!  Hug

# 230
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Преди малко на Натали и падна пъпчето  newsm53

dilandii   бебка се роди 3170кг,48 см,не е едра,но има бузи,на снимките изглежда доста бузеста,защото съм я снимала отблизо.

Стискам палци на Мия,Светлето и на всички,които тази нощ ще се запътят към родилното. Praynig Hug

# 231
Деси, айде утре с бебееееее!

Радост, малката Натали е голяма сладурана. Разказът ти вдъхва кураж, особено частта с усмивките.

# 232
  • София
Хей мили мами   Hug

Радост: Ще прочета твоят разказ на моят мъж, да вземе да се престраши да присъства  Mr. Green Страхотно си го разказала, благодаря ти!

Имам предчуствие за много бебета утре  Mr. Green мда много поне 3 или 4 ще видите  Simple Smile

Бая  Hug ама всеки ден те мисля  Laughing

Клодия: Честити придобивки  Peace Ти си герой цял ден по градския транспорт  Crazy

Ленка: Много хубав е комплекта .... но не е ли летен вариант  newsm78

ГУШКАМ ВИ ВСИЧКИ И УТРЕ ЩЕ ЧАКАМЕ НОВИНКИИИ

П.С Багажа и днес не го оправих  Embarassedох ама утре трябва вече  Laughing

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 17:49 от Кики - cicico

# 233
Привет, момичета!!
Радост, страхотен разказ, изчетох го на един дъх...

Десита -  Hug Hug Hug

На мама Ива да й е честит малкия юнак и много радост да й носи!!!

Ох, нямам търпение и аз, ама ме е обзела една паника  Crazy

Стискам палци на Мия и Светлето!!!  Heart Eyes

Кики -  smile3525

# 234
  • София
Кики няма да се учудя ако родиш преди мен. Как ли не му се моля на сина ми ама като се е загнездил и неще да излиза. Още си чакам...какво да правя Rolling Eyes

# 235
  • София
бАЯ: Аз съм обещала на Елвиресте да я изчакам  Laughing пък аз си спазвам обещанията...сериозен човек съм  Mr. Green Joy
антония  Hug

# 236
  • Пловдив
Радостенка - уникално си написала разказа. Честно - надъха ме още повече, макар че моят не желае грам да излиза. Чак се просълзих докато четях, много е мило всичко.  Heart Eyes

А малката е уникална и искам да ти кажа, че е одрала на тати кожата. Ти също сияеш, ами много много хубави неща за напред само да ви се случват.  Hug

# 237
Радостенка,много хубав разказ,как искам мойто бебе да се обърне та да си го родя нормално и бързо като теб.Малката Натали е много голяма сладурана,чак ми идва да я нацелувам.Да знаеш,че съм избрала теб за вестителка тъй като съм на Глобул,а и името ти много ми хареса.Нали няма проблем,ако има кажи ми.Да сте живи и здрави всички,а и аз покрай вас. Party  bouquet

# 238
Иве честито бебче Simple Smile
Радост евалата така се ражда, а и какво ти е усмихнато бебчето само все така да е Simple Smile

# 239
 Радост много сладка е малката Натали. Благодаря, че сподели с нас как е минало твоето раждане.За мое голямо съжаление, нашият татко не иска да присъства на раждането.Радвам се, че твоят съпруг е споделил момента с теб.
 Стискам палци на Мия и Светлето.
 Мария, радвам се че при теб всичко е наред.
 Кло сладки покупки.Честито.
 Кики и моят багаж не е готов.От няколко дни все го приготвям, ама не ми остава време.

Общи условия

Активация на акаунт