Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 389
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро и от мен!

Хриси в коя билница се случва това?

В Шейново, защо?
Нямах грам контракция на записа, а освен това не се знае от кога съм с това разкритие и също така мога да си карам още дни с него. Simple SmileАко отида в болница, ще ми включат системи и ще предизвикат раждането, но по-добре да почакам да си тръгнат нещата естествено.

# 271
  • Пловдив
Здравейте,

И аз съм тук за съжаление.  Sad Вече ми се ходи да раждам. Май вече виждам очертаващите се преносващи... Ние си се знаем Simple Smile

Стелету - извинявай, но ще те разочаровам - тук съм.

Късмет днес на момичетата чакаме хубавите новини.

# 272
Добро утро и от мен момичета.  smile3507

Успех на раждащите днес.[/cente

Последните тричките преди мен - Васи, Хриси и Хелита. Ама много сте стиснали тези крака.
Айде вече, че и нашия ред да дойде.  Hug

# 273
 Васи следя те. Имаш още три дни. КЪДЕ БЪРЗАШ?  Hug
 Хелитка, ти пък с цели пет дни, не се пререждай.  Grinning

# 274
  • София
Привет и от мен.
Минавам само да се запиша  и ще чакам новите бебчета днес.

Стискам палци на Миа и Светла, както и на всички дето не са планирани, но са близо до финала Simple Smile.

Има ли чакащи за края на ноември ? Аз взех да се плаша че към 20-ти само аз ще раждам  Laughing.

Zlitova - имаш и моите палчета стиснати - всичко ще е наред не се притеснявай (и аз съм от отбора на по-малките кореми Simple Smile ).

# 275
Добро утро! Да се отбележа и аз в редиците

xelita - Ти ще видиш! Моя беборан чака твоя и тогава....

Хрисси - По - добре че не са те оставили. Мойто мило си взе отпуска от днес, че да е около мен. На мен лично в къщи ми е по - спокойно!

wassilena - Ще си караме до и след термин май Wink

Биби - Дай отчет че ни притесни!

baq - И днес няма да е, душко! Simple Smile

Мия - Чакаме вести!  Hug

Кики - Хайде душко, разпиши се!

# 276
  • София
Добро утро  Hug

Аз като никога тази нощ поспах, е ставах пак до WC но нормално три , четири пъти   Simple Smile

Мия и Светлето може и да са се обебили Hug Обеща да се обади МиЯ, когато има сила разбира се....все пак е с пълна упойка секциото Wink

Стеле,Хриси, Бая, Десита и др. мами да не испусна някоя Embarassed с паднали тапи и разкритие.....божа работа кога ще излязат бебоците....но при всички положения си наближава времето....физиологично няма как да ги държите още месец Laughing така че спокойно!! Peace

Злитовка: Вярвам , че всичко  е наред  Heart Eyes Нашите беби са си героини, на какви ли УЗ не ги гледаха, пък ще видиш какви мадами ще излязат  Praynig
И аз мисля да отида някъде да ме видят, че тези от ЖК само тонове без запис ми правят (и то за секунди, затова и в ТК хода ) и килцата и кръвното ми мерят!

Бая: Три торби....едната за приемане.....втората след раждане....и третата за изписването  Laughingно гледай моят списък какъв е голям  Wink   http://www.moebebe.com/?id=5

А сега една история на опитна мама: Когато чаках в Шейново за тонове се запознах с една мама, която чакаше четвъртото си бебче  Shocked една сладурка и хич не и личеше че е раждала изобщо.  Тя каза че третото бебе го преносвала според докторите, и понеже искали да и сложат окситоцин за предизвикване тя си събрала багажа и си тръгнала Crazyи ми каза, че след прибирането е била само на водичка.....и на др. вечер бебо се е родил  Laughing тоест била си направила прочистване......ако някоя от вас бърза да роди .... ето....оставяш го на вода...бебо....и то си излиза  Joy

Стеле:рАЗПИСАХ СЕ.....нодокато пиша и цели 8 отговора  Joy Теб не те виждам на скайпа.....да те питам, къде ходи на 3Д и беше доволна нали, и колко пари плати за прегледа?!!Аз ще изляза днес, да купа бебешката козмитика, памперси и да се видя с акушерката ....а и до свекито, че вчера не успях!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 09:39 от Кики - cicico

# 277
привет и от мен
не ви пиша много ,но ви следа редовно
вече и аз съм в 9 месец и вчера започнах с пазаруването и много ми допадна  Embarassed сега вече нямя спирачки
ходих на очен който ми даде зелена светлина за нормално раждане ,че аз нали съм с диоптри
да питам вие каква помпа за кърма сте си купили аз не мога да реша  newsm78
веси и хелита каде сте се разбързали има време
на всички мами дето са в очакване или вече са в болницата  Praynig стискам палчета всичко да е наред

# 278
А вчера поисках да видя един комплект за изписване на новородено - зимен на бебетто. Но това, което ми показаха изобщо не може да се нарече зимно - единствено пелената беше плътна. Иначе комплектът съдържаше боди-потник, боди-къс ръкав, ританки, блузка с дълъг ръкав и някакви ръкавички, шапче и кърпички. Всичко беше от тънък памук, който според мен не е като за края на ноември, а като за началото на май. Струва ми се, че ще купя отделно дрешки и сама ще скалъпя комплект за изписване, още повече, че в готовите има поне 5 ненужни части.

# 279
Стеле, на теб Гиздов прави ли тивагинален преглед?

# 280
Добро утро! newsm51
На мен ми е много мързеливо  и тромаво днес - направо не мога да се надигна от леглото, а съм от 11 до 8 на лекции, ама май няма да ги издържа всичките.
Елена мерси за кафенцето!  bouquet
Радост благодаря за разказа- много мило ми стана като го четях. Дано всички се похвалят с такова леко раждане! А малката Натали е голяма сладуранка!  bouquet
Дали Мия и Светлето вече си имат бебчета? Wink
Много късмет и на всички очакващи! Днес може да има доста хубави новини! Heart Eyes

# 281
  • София
ДОБРУТРО НА ВСИЧКИ ХИПОПОТАМЧЕТА  Mr. Green

Започва поредния ден на чакане - аз си говоря на мойто човече да взима да излиза вече - сега ще видим колко е послушно.

Да ви се оплача снощи как ме стегна сърцето, направо не можех да си взема въздух, чак отзад между плешките ме стягаше. Мерих си кръвното 120/80- шампионско, пулс нормален, беба шава....обаче един час не можах място да си намеря. После изведнъж ми мина.  #Crazy Направо си се ошашках яко - викам си на финала да не стане някоя беля.
Другата ми вечерна драма беше, че пералнята ми не пере......всъщност пере, но праха за пране го измива от чекмедженцето и незнайно къде го изхвърля, но със сигулност не е в дрехите. Онзи ден реших, че с бременското си затъпяване не съм сложила прах и затова вчера втори опит със същите дрехи, но уви. Таааа днес ще се занимавам с майстори да разрешим загадката  newsm78

Извинете, че ви занимавам с маловажни битови драми, ама като ми се е натрупало пране на камари.........а и скучая....

Мария   Hug , пробвай да слагаш праха вътре при дрехите, майка ми все така прави.
И мен много често ме стяга сърцето, смени позата - понякога помага. От месец ме боли и свива долу като при цикъл - предимно през нощта или като съм легнала, а доки казва,че нямам контракции   Rolling Eyes

# 282
  • София
Хриси само питам за болницата, просто така, стана ми интересно. Аз също съм при Гиздов, но на мен не ми е взимал вагинален секрет.

Кики моят багаж е същият като изключим помпата за кърма и жилетката. За бебето на мен ми искат само памперси и мокри кърпи. А за изписването всичко си е готово много отдавна и си стои в скрина. Това е...

# 283
Здавеите мили дами! Само да споделя Билянка е родила момиче 49см. 3200кг. Laughing

# 284
  • София
добро утро и от мен!

кики и моят багаж е същият като количество - ама то като ползваме един и същ източник  hahaha
мацки снощи бях с едни болки в кръстта, направо го чувствах като вдървен - викам край, ще се ражда, пък на сутринта се събудих вкъщи  newsm78

иначе имам едно запитване - от няколко дни ми се случва нещо, което бяхте коментирали преди време .... не съм сигурна дали по-малко не се изпускам или пък е изтичане на околоплодни води.... обадих се на АГ то и тя ми каза да отида в болница за да се направи някакво тестче, та питането ми е трябва ли още да е мокро петното че да отида или ако съм запазила превръзката от снощи мога да отида сега  Embarassed, сори че питам така подробно ама иначе трябва да се дебна кога ще се подмокря... а то стана снощи например.... клекнах да взема нещо и усетих че ми е топличко и мокричко, обаче като отидох след това до ВС се оказа че и мехура ми бил препълнен newsm78

това е от мен! стиснати палци за всички девойки днес, чакаме хубави новини!

АУУУУ, ЧЕСТИТО НА МАМА БИЛЯНКА! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО! МНОГО ДА ГИ СЛУШКА !

Общи условия

Активация на акаунт