Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Хехехееее... Да й е честита малката беборанка на Билянка! Да е жива и здрава и много да папка! На Билянка - бързо възстановяване и скорошно завръщане във форума!!!

Дали все пак е родила нормално или секцио?... Нали до вчера бебка беше разположена седалищно...

# 286
Честито  на мама Билянка! Да и е жива и здрава принцесата!
Момичета да се оплача аз днес в 5 сутринта се събудих със силни болки ниско долу в корема и до 8 часа така и вече бях решила че днес ще е деня но уви за сега всичко се размина  ooooh! Продължавам да си скучая в къщи да чакам Simple Smile
Да ви питам вие до кога мислите да пиете Центрум матерната(тези които пият де) Simple Smile

# 287
Стиснати палчета Мия и Светлето  Praynig, както и за други недотам изненадващи раждания днес!  fingerscrossed  Grinning

Мен вече всяка нощ си ме боли корема, като пред цикъл, а съм от най, най-късните ноемврийки, та ми е леко притеснено.  Tired

И едно въпросче - от кога съм в деветия месец? Термина ми е на 28. 11. Аз си го броя от вчера, че съм в деветия, но май трябва да гледам седмиците, а в 37а влизам в събота  newsm78.

# 288
  • Пловдив Белащица
Честито дъщеричка Билянка.
Много, много да ви радва.
Да расте много здрава, щастлива и с много късмет

# 289
Честито  на Билянка! Да  е жива и здрава бебка и тя! Да Ви радва и слуша ,и расте здраво, и умно дете!!!

# 290
 ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА БИЛЯНКА!!!! ДА Е ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!!!

# 291
 ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА БИЛЯНКА!!!!  bouquet

# 292
Честита бебешорка на мама Билянка!!! Жива и здрава да е малката принцеса!   bouquet

# 293
  • София
ЧЕСТИТА МАЛКА БУБОЛИНКА НА МАМА БИЛЯНКА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ДА СЛУШКА И РАДВА МАМА И ТАТЕ  bouquet

# 294
Добро утро мамчета!!!

ЧЕСТИТО НА МАМА ИВА И НА МАМА БИЛЯНА!!!! УЖАСНО МНОГО ЩАСТИЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ С НОВОТО ПОТОМСТВО!!!
  НА ВСИЧКИ СТАНАЛИ МАМИ СЪЩО!!!АКО СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОЙ!!!

Ама вий толкова много пишете.....   Party Party   Аз вече съм малко зле с времето и не успявам да ви изчета наистина!!!
   Съжалявам че не мога да взема отношение по всички въпроси,ама то...... и двете като зяпнат  Blush Mr. Green Mr. Green
   За водата за къпане,аз за сега нищо не слагам.Само водичка и един път в седмицата шампоанче. После с олио на Пенатен им правим масаж.

Добре,че мама е тук иначе май нямаше изобщо да се докосна до компа newsm78 newsm78

Засега всичко върви добре с бебите,все още не мога да повярвам,че са тук.Все при тях стоя да ги гледам,галя и гушкам. Много са ми мънички и нежнички малките човечета. Никога не съм си представяла че мога да изпитвам такива чувства. Личицата им са постоянно пред погледа ми....
Толкова ужасно много ги обичам вече.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Един прекрасен ден ви желая

# 295
Добро, утро!

Честита беба на мама Билянка! Да и е здрава и да расте едно щастливо и усмихнато детенце!  bouquet

А, за витаминките, аз пия едни, които съм пила и първата бременност, казват се "Ню Лайф", много съм доволна сега за втори път от тях. За продължителността на пиене, мисля, че каквато и марка да са витамините, трябва да се пият и после по време на кърменето, поне аз така ги пих първият път, а и сега само да се появи бебка, смятам пак така да ги пия, докато кърмя!  Peace

malkogad4e, ей това винаги ми е било загадка, аз съм нямала такива ситуации и с каката така... Ако ще започват контраксиите и болките да започват, ако не - не..! Винаги ми е било много странно, как така почват и после спират и отминават. newsm78 На човек му се вдига адреналина и започва да си мисли, че е настъпил момента и изведнъж всичко рухва и продължава това, поне за мен вече досадно чакане! Успех!!!

elvireste, ми незнам... Аз си мисля, че изтича водата по-малко. Значи на мен така ми се случваше, ама когато родих, бях с превръзка, защото нали се чистя там още... То ми се случи още в родилното. Осещам, че ми се припишква и докато стана да отида, колкото и бързо да го свърша, усещах, че се изпуска и наистина беше така, но може би защото още всичко ти е разширено след раждането... Незнам! После на 3-тия ден като ме изписаха в къщи не бях така, аз и там не бях, това се случваше на 1-вия ден, аз родих сутринта и после през деня, така ми беше.

За сърцето: аз пък понякога учсещам, как започва да бие по учестено, чак ме задъхва. Толкова силно бие, че през ноща го усещах, все едно ми е под мишницата  Rolling Eyes Защо е така, незнам, притеснява ме това...

elektra_86, за срамотиите съм, на мен все ми е така, всеки ден... Все мързелувам. Peace

mag_a;isa в деветия си! Вчера на 28-ми си влезнала, то и на лентичката ти пише отдоло, "остават 30 дена". Peace

Ставам, вече, че направо д...то ме заболя! Лек ден на всички! Hug

# 296
Честито бебче на Билянка,да е жива и здрава,на мама бързо възстановяване!  bouquet
Вчера бях на ЖК,всичко е ОК,изследванията са супер,няма никакви гадове,даже хемоглобина ми е идеален,за първи път от цели 5 месеца Simple Smile Дадоха ми направление за болницата и т.н. знаете как е  Mr. Green
Момичетата насочили се към Втора градска б-ца Пловдив-освен нещата които са ви казали,трябва да носите 5 бр. ританки,5 бр. еднократни чаршафи 60Х90 и 2 комплекта пелени.Споменавам най-вече заради Ваня и Таня,да са подготвени  Hug
Аз нещо не съм наред от вчера..някакво гадене,повръщане....май съм настинала ли, какво...
newsm78
Стискам палци на всички мами,които очакват бебчетата си днес или утре и на тези,които ще си ги получат неочаквано  Grinning Хубав ден от мен Hug
П.С. Радвам се,че нещата за моя малък мъж ви харесват Hug

# 297
  • Пловдив
Честито бебче на Билянка, да е жива и здрава, a на мама пожелавам бързо възстановяване!   bouquet

# 298
ЧЕСТИТО НА МАМА БИЛЯНА! ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ! Hug

# 299
ЧЕСТИТО СЛЪНЧИЦЕ НА МАМА БИЛЯНКА. Много да я слуша и радва. Hug

elvireste - моята докторка каза че при съмнение, че това са ти водите трябва да се избършеш с обикновена бяла салфетка. Това което е на превръзката не било много адекватно, защото нали слагат разни гелове и др. за по-добро попиване. Иначе и аз имам такова мокрене от вчера май, но тъй като постоянно си имах през цялата бременност по-засилено течение за сега не ме притеснява.

Хрупка - така си мислех да направя, но все пак ще извикам техник.

Общи условия

Активация на акаунт