Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 365
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро, поспаланки!
Каква е тая липса на активност? .. Ама като гледам по колко бебчета имаме на ден, почвам сериозно да си мисля, че сте зараждали дружно  Joy
Миме, мерси за кафенцето и рошльото! Аз днес от 5ч се пуля и няма заспиване, а легнах в 1ч  smile3507
Аским, честито ви паднало пъпче  Hug
Аз вчера си получих ескимосчето от Ла Редут и сега му се радвам  Heart Eyes Днес съм решила да пазаря за болницата (ако не ми мине котка път  Mr. Green), че съм казала на бебка до 2 и половина седмици да освобождава хотелската стая  Laughing

# 511
Добро утро  Hug

Тази сутрин се събудих с придърпващи болки в кръста и корема. Тези в кръста са почти постоянни и се засилват отвреме навреме... Не мисля че са родилните контракции, защото са малко болезнени, но все пак май наближава  newsm78 Такъв тип болка не съм имала до сега и за това ми е малко мътно. Някой може ли да хвърли малко просветление?

Благодаря за кафенцето  Hug И аз отивам да си спретна едно с мнооого мляко.

# 512
        ДОБРО УТРО,МАМЧЕТА И БЕБЧЕТА!!!
Мария, мерси за рошльото с кьфенцето.Аз днес малко като него го раздавам,че моите хора май успяха да ми лепнат гадното вирусче,въпреки маските,и другите предпазни мерки!
 Аским
-да направиш фотосесия на 1 баня на голямото момиче и ние да и сие порадваме.
ДА ПРЕДЛОЖА И АЗ ЕДИН /МАКАР И САМО В КРЪГА НА ШЕГАТА/МЕТОД ЗА БЪРЗО РАЖДАНЕ!

ДНЕС НАЛИ Е НЕЛОУИН-ВСЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ВИ СТРЕСНЕ В ТЪМНОТО С ТИКВЕН ФЕНЕР ИЛИДА ВИ  РАЗХОДИ С МЕТЛАТА!!!

ПРИЯТЕН ДЕН  И СЕ УСМИХВАЙТЕ НА ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ!!!

ЧАКАМЕ И НОВИ БЕБЕНЦА!!!ПОСЛЕДНИТЕ ЗА ОКТОМВРИ,ОТ УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ СА НОЕМВРИЙЧЕТА И ПО АКТ ЗА РАЖДАНЕ!!!

# 513
Привет и от мен!

Май не съм споменавала, но се местим при мама в Дружба, че сега бяхме в гарсионерка в Младост. Вчера подписахме с наемателите договор и от утре те се нанасят. А на на днес ни се пада голямото преселение  Mr. Green. Няма да имам време да ви чета поне до утре, така че стискам палци на всички мамита, които са на стартовата линия!  Hug
Хайде, почвам да опаковам багажериите...  ooooh!

# 514
  • София
Честити бебета на Маймунски, Електра и Ева. Да са живи и здрави и много да радват мамите и татковците.
И на мен ми е нещо безтегловно, чакам някакво гнездене да ме хване, ама май ще ме пропусне. По цял ден само сменям кълките, на които лежа Simple Smile

Целувки от мен и хубав ден на всички....и хайде и днес толкова бебета да има.  Hug

# 515
Привет момичета!
Мария,мерси за кафенцето  Heart Eyes
askim87,честито ви паднало пъпче!
dilandii , baq ваш ред е вече!Хайде не се мотайте  Wink Hug
mag_a;isa,внимавай с тези багажи!Да не вземеш да родиш при пренасянето!
Аз одеве изпрах комплекта за изписване и после ще гладя като изсъхне.Вече съм почти готова за родилното.Мъжо ми отиде да купи памперсите за там,а аз остава само да стерилизирам 2 шишенца,че ми искат за болницата.И съм готова.Само да ми кажат датата и излитам  Tired
Хубав ден момичета! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 516
  • Пловдив Белащица
Само да се разпиша в домовата книга - тук съм, без изгледи за раждане. Ама се надявам на такова като на Ивето, макар че сигурно няма да ме огрее  hahaha

# 517
ОЛЕЕЕЕ!!! колко много бебченца!!!!
честито на всички!!!
Много се радвам!!  Hug  bouquet  bouquet
Мен както ми бяха изместили термина 1 месец назад закъснявам вече с 6 дена. или не са ме объркали незнам вече!
Чакам моето бебче с нетърпение...и вече много много го обичам..ново чувство за мен...до сега го нямаше.  Simple Smile

# 518
Честито на Mama 3, Electra, и Маймунски !!!
да са ви здрави и усмихнати юнаците, да слушат и да не плачат посред нощите!!!

Днес усещам, че ще имаме още 2-3 бебенца, хайде да видим кои ще бъдат  Wink
Васи, ти си наред! Стелету и тя да се подготвя  Simple Smile

# 519
  • Пловдив Белащица
Хубаво, че скучая и само гледам в една точка, та видях Марианче, коя си точно  Mr. Green.

# 520
Добър ден!

Мариана* - Изненада ме с този ник Simple Smile Ами аз чакам Васи и Хелитка и тогава отивам и аз без възражения!

Кики - Къде си днес, миличко?

Бая - А ти?

# 521
Да са живи и здрави бебчовците на Маймунски, на Електра и на 3то ми мишленце!

Много оптимистично ми е споделеното за бързото раждане. Дано на всички така!
Благодаря на Neya за инфото.
Дали конюнктивита е опасен за бременеенето, че малката прихвана отнякъде?

Слънчево и топло е, ходи ми се надалеч ,по самотна пътека, да настъпвам есенните листи, да погледна отвисоко .. Ще взема да затръгвам, с риск да родя из баира.

# 522
Добър ден,мили мамчета!
Вече сме си вкъщи! Simple Smile
Много Ви благодаря за прекрасните пожелания!
Ремонта в Окръжна  ще бъде факт/стартира/в понеделник!
Аз съм  страшно доволна от всички там/от санитарките до докторите/.
Желая Ви приятна почивка!
Поздравчета!!!  bouquet

# 523
                                                                               Здравейте мами  Hug
незнам дали някой е писал преди мен

ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕСИТА.МАЛКИЯ ТЕО СЕ ПОЯВИ НА БЯЛ СВЯТ В ПЕТЪК .ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ВИ РАДВА МНОГО

СКОРОШНО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ

# 524
Ето я дългоочакваната вест!

Да е жив и здрав юнакът на Деси! Нека носи много радост на цялото семейство, а на мама - бързо възстановяване!

mimaa, научаваме от теб - би ли дала малко подробности, ако знаеш за тях.

Общи условия

Активация на акаунт