Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 874
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Честито на мама 3 - то мишленце. Да и е жив и здрав сина.   bouquet
Ей днес 4 бебета голяма работа.  Heart Eyes

ЧЕСТИТИ БЕБЕШОЦИ НА МАМИТЕ МАЙМУНСКИ, ЕЛЕКТРА И ЕВА!

Е, днес много нови попълнения! Да са ни живи и здрави! Айде следващата групичка на старта-Стелету, Бая, Хелита, да изписваме темичката, че да ви слагаме на първа страничка вече! И Васи, също  Laughing

Викси сладур ти си голяма Майтапчийка  hahaha Ама ако родим заради това ти изказване ще почерпим подобаващо  bouquet

# 496
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честито на новите майчета-Маймунски,Електра и Ева!

Да са им живи и здрави малките мъже!На мамите бързо възстановяване.

Много ме разсмяхте с тези снимки,сега да не вземете да се карате кой да е на първа страница,моля не се бутайте,ще има за всяка по едно бебе скоро  Joy

кло-това е хавлиена постелка за баня с възглавничка.За Мариелка ползвахме същата,удобна е.Исках да взема анатомична подложка,но всички ми се сториха много твърди и си взех пак хавлиена.

Какво става с Десита,няма вести никакви все още. newsm78

# 497
Честити момченца на мама Електра и мама 3-то ми мишленце!!!Да растат живи и здрави и обгрижвани с много любов!

# 498
Десито сигурно ще се обади като я изпишат чак... съмнявам се по рано да ни съобщят добрата вест, освен ако не накара майка си да влезе и да ни съобщи... след 2-3 дни  Peace Все пак Корея е далече... newsm78

# 499
lusia - за секса и моята  АГ  ми каза,че има ефект. И аз доста се замислям.....  за ананаса каза че няма ефект. А аз съм с две пръстчета разкритие имам хубави контракции които не осещам като болка само стягането на корема, а имам 3-ри до термина.

# 500
  • София
Леле, колко нови бебенца си имаме Simple Smile
Честити рожбички на щастливите мами. Колко много станаха
 Party
Аз мисля тези дни да почна с гладенето, че време не минава и ми е яко смотано, безтегловно.Кики, ти изглади ли   Laughing на теб е простено! Донесе ни хубави новини като вестителка bouquet
Кло, май и аз колко теб пазарувам Simple Smile  И кошарка не съм избрала, мотам се като муха без глава и само чистя и броя дните колко минаха,колко остават.

# 501
Честито на мамите Маймунски, Електра и Ева!   bouquet  bouquet  bouquet

Бебевалежът наистина се увеличава  Laughing

# 502

hrupka
- не ми се вярва, че са останали толкова малко дни и ще е всеки момент събитието ... Но аз се СТРЕСНАХ, от това че много мами с термин около моя си раждат и то не със Секцио  #Crazy ... Не се бави ами почвай подготовката освен ако не разчиташ на някой друг да ни я свърши...
Да ти кажа честно, се двуомих но като знам татето, колко ми е стреснат предпочетох всичко да уредя, а като дойде времето съм се разбрала със сестра ми да му помогнат в последното почистване преди да дойде бебо в къщи  Peace Само толкова ...

Разковниче ... аз го играя малко в стил " баба ти Ванга" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink Wink Wink

# 503
  • София
Хрупка:[/b] Изгладих едната пералня, утре пак....но въпреки,  че сме с каминка и е топличко дрехите съхнат ужасно бавно  ooooh! А иначе днес за мен беше един прекрасен ден, толкова хубави вести  Crazy  за мотането като муха без глава ..... до вчера и аз така...е изключвам част от покупките.....но като гледам с какви термини са се разраждали мами направо се  Shocked и реших да се взема в ръце... Laughing

Пожелавам ви спокойна вечер мили мами, и утре който е наред да започва мътенето  Grinning   Heart Eyes

# 504
ДОБРЮТРО ТУМБИТА - ето ви моя вариант на рошавец - сънливец

Аз такова неспане цяла нощ, че ми идваше да седна на компа още в 4,30ч., но се натисках в леглото.

Василено моме - ти верно забрави че трябва да раждаш  Laughing Хайде не се подмотвай вече, щом и мама е дошла можеш да действаш.

Секс ......снощи сънувах, много беше хубаво ама да знаете, че като е насън не върши работа  Mr. Green

# 505
Добро утро и от мен,от бебка по-късно че тя стана в 6ч папка и сега спинка като ангелче...
А да ви се похваля падна ни пъпчетооо тази сутрин  Party  Party  и сега днес ще и е първата истинска баня като голямо момиче вече  Heart Eyes
Честити бебешоци на новообебелите се мами.
Хубав ден на всички   bouquet

# 506
  • София
Добро утро и от мен.
Миме мерси за кафето...
Аз още не съм родила и като гледам няма изгледи да стане скоро... Peace

Приятен и бебевалежен ден от мен изпълнен с много усмивки Hug

# 507
Честити да са ни новите бебчовци.Живи и здрави да са и много да слушат и радват родителите.

# 508
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Миме мерси да кифето  Laughing

Дано и днешният ден бъде изпълнен с хубави емоции  Hug

Аским87:   Hug

# 509
Добро утро и от мен!
Запланувала съм това да е последния ми свободен уикенд и в понеделник ве4е да ходя да раждам,4е не се издържа ве4е! Naughty Peace

Общи условия

Активация на акаунт