Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 357
  • 748
  •   1
Отговори
# 480

lusia_ - пия я Арниката вече може би 7-8 дни - малко се замотах, но се надявам и така да има някакъв ефект - не че ще имам база за сравнение с и без нея.......

smile3508 почвам ги и аз сега се поразрових в нета много добри отзиви има пък и е безвредно що да не пробвам Party
мерси отново че ме подсети  Hug Hug Hug

момичета днеска купих играчка за над кошарката за бебо една цветна хубава Heart Eyes, но май не било много подходящо за новородено бебе след първия месец препоръчват newsm78 ще слагате ли вие аз да питам Simple Smile

# 481
зд мами newsm03

ДНЕС СЕ ПОЯВИ ОЩЕ ЕДИН МЪЖ newsm44
НА МАМА 3 - то ми мишленце-ЕВА
РОДИЛ СЕ Е ДНЕС В  МАЙЧИН ДОМ НОРОМАЛНО РАЖДАВ19.10Ч. ТЕЖИ 3КГ. И Е 50 СМ.
КАЗВА СЕ МАРК

newsm44

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 20:28 от slance666

# 482
  • София
ЧЕСТИТ МЛАДЕЖ НА МАМА 3-ТО МИШЛЕНЦЕ  Hug МНОГО ДА ГИ РАДВА... Heart Eyes

ЕХ...ЕХ....ЕХ...КАКВИ ВЕСТИ ДНЕС  Mr. Green САМО ДЕСИТКА ЧАКАМЕ, ХАЙДЕ ДЕСИ ДАНО СИ СИ ИЗБРАЛА МАМА ВЕСТИТЕЛКА И ВСИЧКО Е НАРЕД С ТЕБЕ  И ТЕО  :hug:

КЛО: Мила дали смогваш  Wink Mr. Green Хайде и отчет за днешните покупки  Hug

Злитовка:  Hug

# 483
Ехааа, че много бебета  newsm30
Честито на Ева, здрав и щастлив мъж да отгледа newsm51

Мария, сега като каза формулата ще се избием да се изтипосваме на първа страничка  hahaha А това за арниката защо предварително? Аз мислех да я почвам след раждането, за уж по-бързо възстановяване и не знам защо ми е останало в главата, че може да забави контракциите при предварителен прием  newsm78 А мъжа хич не го жали, мятай му се  Mr. Green
Лусиа, аз няма да бързам с играчките над кошарата - обещах на милото да вземем само най-необходимото преди да се появи бебето  Rolling Eyes. Но с какво ще му нбавредят на бебето? То просто няма да ги забелязва  Laughing

# 484
  • Пловдив Белащица
Тук съм, още с шкембе  Crazy.
Днес липсвам, защото вчера мама дойде и съответно с нея денят ми е доста зает. Плюс ходихме да си избирам холна маса - почти без успех. Харесах една, ама 300 лв не ми се дават. Харесах подобна, но за трапезария с презумпцията да я купим и й отрежем краката  Mr. Green за 172 лв, ама нямаше цвят в наличност. Та така. Утре, ако не съм родила пак ще ходя да търся.

...Относно ревноста към новото бебе вметвам един забавен цитат:
"Представете си следното:Партньорът ви води у дома друга жена и ви казва: "Скъпа, обичам те ,както и досега, но от днес нататък тази жена ще живее с нас.Голяма част от времето и вниманието ми ще бъдат посветени на нея, защото съм направо луд по нея, а тя е по-безпомощна от теб и има по-голяма нужда от мен.Не е ли прекрасно? Нали се радваш?"

Искрено ме развесели и в същото време ме накара да се замисля, дали наистина не изпитват такива чувства децата.

Ива, ти ще биеш рекордите в темата за скоростно раждане.

аннтония , актът за раждане е по местонахождение на болницата, в която раждаш.

# 485
ЧЕСТИТИ БЕБЕШОЦИ НА МАМИТЕ МАЙМУНСКИ, ЕЛЕКТРА И ЕВА!

Е, днес много нови попълнения! Да са ни живи и здрави! Айде следващата групичка на старта-Стелету, Бая, Хелита, да изписваме темичката, че да ви слагаме на първа страничка вече! И Васи, също  Laughing

# 486
  • Пловдив Белащица
Честито на трите нови майчета - Маймунски
, Електра и 3-то ми мишле
.
Нека малките момчета порастат големи мъже.
Да са много здрави, умни и обаятелни.
С много късмет и много любов около тях.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 20:53 от wassilena

# 487
  • Пловдив Белащица
ЧЕСТИТИ БЕБЕШОЦИ НА МАМИТЕ МАЙМУНСКИ, ЕЛЕКТРА И ЕВА!

Е, днес много нови попълнения! Да са ни живи и здрави! Айде следващата групичка на старта-Стелету, Бая, Хелита, да изписваме темичката, че да ви слагаме на първа страничка вече! И Васи, също  Laughing

Ааа, мен ако ме изтипосате на първа страница и чакате да родя, та да повлеча крак, значи никой няма да роди в следващата една седмица  hahaha

# 488
Честито на Маймунски, Електра и 3-то мишленце! Да им носят много щастие малките им мъже!

Яничка, благодаря за идеята за домашен стерилизатор. То май ще стане и с приставката за готвене на пара.

# 489
Още смогвам... ама докато пиша едно момченце то се появило второ... Днес само една малка дама имаме  Hug Hug Hug Но пък е в компанията на приятни мъже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Като гледам приближаващите се дати до моята ... мисля да се наглася да раждам по-рано  Mr. Green Mr. Green Ева и Електра са с термин 20.11  Laughing

Що се отнася до покупките , татето ни заведе в Даяна и Ники и напазарувахме , ама с бременния ми мозък вместо да ги снимам аз ги тикнах в пералнята и го опрах. Не съм купувала много неща , а само за първо време ... че като знам това баби, лели като се засилят половината дрехи после трябва да ги раздавам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така беше при каките и за това устоях на неустоимия импулс за многооо покупки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green /ЧАК ДА НЕ ПОВЯРВАШ ПРОСТО КАК/  Mr. Green Mr. Green :mrgreen...
Остава ми вече само козметиката, шишенцата, термометър... дребни работи ...Разходката до една Аптека  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ева, честито ти момченце!!!
Не знам, какви са другите ти дечица, но ти пожелавам това човече да ти носи много късмет и радостни мигове  Hug Hug Hug

# 490
Добре дошъл и на МАРК на мама 3-то ми мишле. Да им е жив и здрав!!!

Кло - В албума има наши снимки - слагай наред!  hahaha

Васи - Защо така си се запънала? Хайде де, ааа ма ха!

# 491
  • София
ЧЕСТИТО НА ЕВА. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МЛКИЯ МАРК И МНОГО ДА СЛУШКА!  bouquet

# 492
  bouquetЧестито на Електра и мама 3-то ми мишленце !!!

# 493
честити  малки мъжлета на мама Електра и мама Ева

# 494
 ЧЕСТИТО НА МАМА ЕВА!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МАРК!!![/color]

Общи условия

Активация на акаунт