Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 353
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ЧЕСТИТО НА РАЛИ. ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА И МНОГО МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!  bouquet

Момичета, мояата приятелка най- накрая е родила.  HugСега ми се обади мъжа ми да ме информира. Знам само, че е 3750 и се казва Денислав. Иххх...че хубаво. Милата, термина и беше 19.10.2009.

За рецептите за по бързо раждане- е нищо не ми помогна, нито натоварването, нито дългите разходки, нито чайове и тем подобни... Thinkingсекс не съм пробвала, че моя много го е страх да не повреди бебето, а и да ви кажа нямам кои знае какво желание с тези фалшиви контракции. ooooh!

Стеле, Стеле...ние с теб какво ще правим бре душа, ще раждаме ли или до Коледа ще си караме така?? newsm78

# 466
Раличка - Честит ти малък мъж!!!

Почнаха и мъжете май май

Танче (Бая) - Незнам, душата! Ама съм обнадеждена, че стартираха и сините новинки  hahaha

# 467
Честито и на Електра    bouquet Да и е жив и здрав бебока,а на нея,както и на останалите майчета бързо възстановяване  Hug
xelita и  Neya продължавайте в същия дух  Mr. Green поне 4,500  Mr. Green То и моят беборан беше 3.300 в сряда,а аз си имам още време,да го видим като излезе ...
baq-честито на приятелката ти,да и е живо и здраво момченцето  bouquet

# 468
ДАЙТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ - от трите ни с Хриси и Електра на снимката на първа страничка две родиха............и то в реда в който сме снимани  Shocked......Значи ако аз съм следващата сме открили формулата за раждане - снимка най-отпред и сме готовиMr. Green

Браво на моята съседка / Раличка /, да й е честит мъжа, а аз се чудех защо не ми отговаря на съобщенията и поканите за разходки - тя каква била работата.  Laughing

# 469
  • София
Честити бебчовци на Раличка и Маймунски!    bouquet

# 470
ЧЕСТИТО НА РАЛИЧКА И МАЙМУНСКИ!  bouquet

ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕШОЦИТЕ! САМО ДА ВИ РАДВАТ И СЛУШКАТ! Hug Hug Hug

НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! newsm51 smile3525

# 471
  • София
maria.krumova като ти гледам лентичката то ти е време вече. Ей, който прави другата тема...айде цопнете мен и Стелето та да родиме ако е така както казва Мимето HugШегувкам се... Hug

# 472
Мария - Точно това обсъждахме с Кики преди малко Simple Smile Ама споко! Ако е така - you are the next  Hug

xelita - Ох, незнам вече

Бая - Ей сега с Кики в скайп стигнахме до споразумение, слагаме наша снимка и даже на фотошоп добавяме и xelita и който още му е време да се обебва и тръгваме една по една към родилното... Съгласни  Joy hahaha

Да, мисля, че в края на 9-ти м. открихме формулата Simple Smile Изтипосват те на първа страничка и в рамките на следващите 50 се обебваш

# 473
 ЧЕСТИТО НА ЕЛЕКТРА!!!![/size]

# 474
ЧЕСТИТО НА РАЛИЧКА.Живи и здрави да сте  Hug

Мимка, точно си мислих за вас трите от снимката ,че остана само ти. Споко ще излезе

# 475
Честито на Маймунски и Електра. Много да ги радват юнаците и прекрасно майчинство на двете !  bouquet  bouquet

maria.krumova мила пиеш ли Арника монтана беше споненала, че са ти препоръчали та да те питам почнали го то като гледам ти е време вече да раждаш Mr. Green, но все пак?

утре съм на преглед да го видим и нашия как върви на размери и ако ми е над 3 кг в началото на 9 съм все пак Heart Eyes почвам с разходките, ананасите, секса и т.н там каквото се прави  Laughing

# 476
  • София
Steletu аз съм за с двете ръце!!!

# 477
Мария  Laughing Laughing Laughing То май така стана ... ти си наред ...
Спазвай правилото , Това с гъбите и аз го имам , но съм на Гино Дектарин
 а Стели, Бая давайте  снимки ... за първа страница ... Peace Peace Peace че доста ви предредиха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит Малък Мъж Електра!!!
Много много щастие и любов му пожелавам от всички и навсякъде /няма как да не получи нали е Скорпионче все пак Wink Wink Wink/ Heart Eyes

# 478
Освен за да не развалям схемата на бебе снасяне да взема да  полазя мъжо през уикенда  Mr. Green само да не го смачкам горкия
-да вземе да избяга с 200км/ч  Crazy

lusia_ - пия я Арниката вече може би 7-8 дни - малко се замотах, но се надявам и така да има някакъв ефект - не че ще имам база за сравнение с и без нея.......

Кло - готиното на Гиназола е, че се слага само веднъж и действа бавно за 48ч. Не се похвали как мина днес шопинга. Сигурно си последната пазаруваща, то ние всичко изкупихме от магазините  Laughing

# 479
Честити бебчовци на Маймунски и  Електра, много да ви радват синчетата и бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт