Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 353
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Честито на мама Маймунски! Жив и здрав да е малкия голям мъж !
Кло, смогваш ли с първа страничка, че както се засилихме с бебоците Simple Smile
Ива ти направо ме разби със скорост! Бързо възстановяване и много хубави мигове!

# 451
Честито на Хриси и Маймункси   bouquet Да са им живи и здрави дечицата   bouquet

# 452
ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ОТ МЕН НА МАЙМУНСКИ!!!

АМА ГОЛЯМ ЮНАК СЕ Е ПРЪКНАЛ. ЯВНО ТАТКОТО Е ГОЛЯМ МЪЖ - ВСЕ ПАК 54 СМ СИ Е ДОСТА.

ДАНО ВСИЧКИ ИМАТ ЩАСТИЕТО ДА СЕ ПОХВАЛЯТ СКОРО С МАЛКИ ИЛИ ПО-ГОЛЕМИ БЕБОЦИ.

МОЯТ МЪЖ КАКТО СЕ БЕШЕ ЗАБЪРЗАЛ С МАЛКИТЕ СИ РАЗМЕРИ, сега се е кротнал и аз вече съм в нетърпение.

Утре влизам в 39 седмица, а той нещо за никъде не бърза.

Ама ще си го чакам....

Леко чакане на останалите като мен....

# 453
Честито мамо Маймунски!!!Да ти е живо и здраво бебчето!Ти бързо да се възстновиш! bouquet  bouquet  bouquet

# 454
Ихааааааааааа! Маймунски - Честит малък голям мъж! Много да сте щастливи!  Hug Hug Hug

# 455
Кло, смогваш ли с първа страничка, че както се засилихме с бебоците Simple Smile
Laughing Laughing Laughing За сега ДА!!!
Лошото е, че не отговарям и следя за новости - по планови секция и новородени ... НО ТОВА СА СИ ХУБАВИ НОВИНИ ... Peace Peace Peace НАДЯВАМ СЕ САМО ТАКИВА ДА СА ВСИЧКИ!!!!

Много се радвам на майчетата с бебчетата и скоро се надявам и аз да се похваля с такава новина, но за сега на нас ни е рано с бебо  Wink , нека почака да сглобим легълцето, да му оправим дрешките и тогава ще го чакаме... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Радост много сте сладки голички  Heart Eyes това в коритцето каква постелка е , че аз май нямам такава  newsm78, а и необходима ли ми е подобна... меслех хавлиена кърпичка да слагам  Peace

Честито Слънчице на Маймунски!!!
Да те радва през целия ти живот!!!

# 456
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито Маймунски, да ти е жив и здрав малкия голям юнак!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 457
ЕХЕЕЕ!! ЧЕСТИТО НА МАЙМУНСКИ!!! ДА НОСИ САМО РАДОСТ ГОЛЕМИЯТ МЪЖ!!!   smile3525

А акт за раждане по постоянен адрес на майката ли е?

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 17:57 от аннтония

# 458
Маймунски - честит ти голям мъж.

Малеее, направо завиждам на вече родилите, нямам търпение и аз. Днес доки каза, че беба е станала 3100гр. но още не е слязла достатъчно надолу. Оказа се че имам гъби и сега по спешност ще ги моря с еднократна доза Гиназол.  Cry Аман вече. Поне не ме преглежда за разкритие - че нямах настроение за това.

Да питам за разранените зърна, Гармастана не беше ли най-ефикасен - така съм чувала  newsm78

# 459
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МИА,ХРИССИ, МАЙМУНСКИ И СВЕТЛАНКА! ДА ИМ РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ДА СЛУШКАТ И ПАПКАТ!  Hug

radost24, много са сладки Натали и каката. Ние бебоците и водим всяка седмица да ги теглят.
Dimna, за стерилизирането едни приятели ни светнаха как може да се направи стерилизатор: в една тенджрка се слага някаква метална решетка (или нещо подобно, което да отделя шишетата от тенджерката), налива се мъничко вода и се слага на котлона. Стерилизаторите са на същия принцип.
mag_a;isa, мисля че това,което са и дали в аптеката не е това, което си търсила. Има дамски превръзки за родилки (нямам представа по какво се отличават от обикновените)

За необходимите документи: За акта за раждане, ни искаха единствено документи от болницата и личните карти. За еднократната помощ - акт за раждане, удостоверение за родените от майката деца, копие от удостоверението на банката с № на банковата сметка, молба-декларация за получаване на еднократна помощ и личните карти за сверка. Това ни искаха на нас, но може би в различните градове е различно.

Ние сме добре, коликите май се повлияха от капките и сега сме по-спокойни.

# 460
  • София
ИМАМ ОГРОМНОТО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИ СЪОБЩЯ ОЩЕ ЕДНА ВЕСТ

ЕЛЕКТРА-РАЛИЧКА РОДИ ДНЕС МАЛКИЯ ДАНИЕЛ- В 16ч. 2660гр. 50см. МАЛКИЯТ Е БЪРЗАЛ С ДУПЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ... Hug РАЛИ Е РОДИЛА НОРМАЛНО, НО СЕ ЧУСТВА ДОБРЕ. РАЖДАНЕТО Е БИЛО В ТОКУДА.
[/size]

В 9.30ч. сутриннта и изтекоха водите без контракции, но Даниел с характер си е излязъл както си е пожелал  Crazy
Рали е много изморена, сега ще поспи, но е щастлива и е  важно че тя и бебето са добре! Видяла го е много за мъничко, но утре повече  Mr. Green Heart Eyes

ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАЙМУНСКИ  Heart EyesБРАВО МАМЧЕТА. Hug

Хриси се чуства добре! Много бодро и щастливо звучеше  Mr. Green Вчеря цял ден е имала контракции и в 22.30ч. на 5 мин интервал е пристигнала в Шейново и е родила за приблизително два часа без упойка, защото е имала 6см. разкритие.

# 461
Честита радост на Хриси, Електра и Маймунски! Много да са здравички и послушни малките бонбончета!

Аз от вчера съм се хванала с яко чистене, пране, гладене, приготвяне на туршии и какво ли не... Все се надявам като се натоваря повечко и бебка да реши да излиза. Вече нямам търпение    ylinfant Ако знаете някакви ефикасни методи, казвайте  Peace Само секса го отпишите, няма шанс да тръгна за Афганистан  Mr. Green

Васи, не е писала от сутринта - още малко и да я отписваме от списъка на бременните  Laughing

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 18:04 от steysi86

# 462
  • Пловдив
Честито на Маймунски и Електра. Да са им живи и здрави синовете. Айде и момчетата се активизираха Simple Smile   bouquet

За Васи - в скайп е, НО не ми отговаря цял ден! Майка и вчера се прибра от Англия и може и да е ангажирана. А може и да ражда Simple Smile ...

Мира, Злитова - ами никой не ми е говорил за секцио, дупе да ми е яко.  Blush

Нея - мерси за инфото   bouquet

Стелету
- хич не ме чакай, че голямо чакане ще падне ами вземи се активизирай  Joy

# 463
Честито на Електра!!! Да й е жив и здрав юнака!  newsm51
Време беше и малко мъже да завалят в темичката  Mr. Green

Стейси, мога да те посъветвам само с редовните 'рецепти': малко повече натоварване, разходки, люто, ананас (предимно твърдата част), чай от листа от малини, масаж на гърдите...за това се сещам сега. Но нали знаеш, че не е сигурно колко са ефикасни  Laughing

# 464
  • Варна
Честито на Маймунски и Електра. Много да ги радват бебчовците   Heart Eyes
xelita и моето бебче е голямо, в сряда беше 3800гр и аз също ще раждам естествено. Споко, ще се справим, преди и бебета по 5кг са ги раждали естествено, че нас едни 4кг ли ще ни уплашат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт