Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 358
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
zlitova - за това казах , че ще се посмеете ... Wink Wink Wink
Малко слънчево настроение ни е нужно ... че иначе вън е толкова студено и тъжно!!!

Да ви питам днес мисля да ходя на борстата на
Вис Виталис в Симеоновско шосе - заслужава ли си ... или да не бия пътя до там... newsm78
Коя е по добре имам в предвид тази на Даяна и Ники в Хаджи Димитър или Вис Виталис?!?

# 406
ВАСИ Диди  се ПРИБРАЛА СЕ Е В КЪЩИ ... ЗАЩОТО ТАКА Е ПИСАЛА В ФЕЙСБУК. НО ВСЕ ОЩЕ НЯМА СНИМКИ И НЕ Е МНОГО АКТИВНА ...
Писах и преди малко на стената ... Peace

# 407
Честити бебчета на Хриси, Мия и Светланка - много да ви радват малките душички а на вас бързо възстановяване.

Стиснати палчета и от мен за Деси и Маймунски.

# 408
   bouquetЧестити бебоци на Мия, Сватлето и Хриси!!!     bouquetДа са им живи и здрави!!! Hug

Стискам палци на Десита и на Маймунски Hug Hug Hug

# 409
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честита прекрасна рожба на мама Хрисси!Да и е жива и здрава малката Мила,да расте здрава,умна и красива!

Стискаме палци на Маймунски и Десита,дано скоро се похвалят с хубавата новина.
Анитка  на теб също,всичко ще мине добре.

Ето малко снимки от първата качествена баня на Натали след падане на пъпа.
http://radostena.snimka.bg/baby/natali.413634.15685587

# 410
Радост, много е сладка куклата, пу пу пу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 411
Кло - във Вис Виталис има всичко, голям избор и прилични цени. Буквално от пиле мляко ще намериш.
Борсата на Диана и Ники е за дрешки само

# 412
  • София
Злитовка: Изпрах първата пералня бебешки дрешки  Mr. Green подготвих ( почти ) багажа за болницата.....но установих че съм забравила да си купя гащи за болницата  Shocked хич не ми се излиза .... Ходих да купя козметиката за беба и то денят минал  Crazy пране , чистете и готвене и се ошашках......... сега време не ми стига а беба като се роди незнам  Laughing. Днес пак ще подреждам каквото мога, да ти кажа всички приближени се разраждаха и ме хваща шубето че не съм готова  Laughing Mr. Green

Арпи:  вестта за Хриси ме вдигна от кревата с бясна скорост и с усмивка до ушите  Laughing много е приятно...
А моят мъж, се наведе към бебе и и казва: Ох тати, ако изчакаш още малко много още повече ще те обичкам Mr. Green Laughing

Още едно бебе чакаме днес......май имаме изтекли води на Раличка.....но за по- сигурно ..... ще чакам официални вести  Heart Eyes

Десита: Дали си се обебила  Party

Имате целувки от Миа  Heart Eyes Heart Eyes
Радост Леле честе сладкииииииии  Hug

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 13:21 от Кики - cicico

# 413
Добро утро и от мен...първата нощ в къщи се оказа доста спокойна за моя учуда и радост.
Малката спа спокойно папка си нормално и всичко беше ок,кукличката ми реши че трябва да остави мама малко да почине и беше много спокойна,за разлика от първите часове след като се прибрахме  ooooh! то беше рев и чудо.
И като за капак племенника ми,който е на годинка и седем месеца,толкова видно прояви ревността си от малкото бебче,че чак ми стана гузно...Още от родилното като тръгвахме се разплака детето понеже не можах да го вдигна,а той много искаше...иначе добре се държа,гали бебка радва и се...абе сладка картинка бяха  Hug

Стискам палци на мамите които все още очакват своя голям ден,очаквам с нетърпение да прочета новини за Деска и Маймунски днес  Praynig

Радост малката е голяма сладурка,да я нащипеш по дупето от мен  Heart Eyes

П.П. Честит Хелоин на всички  afwitch  Misc Ghost  afwitch

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 10:08 от askim87

# 414
   ДОБЪР ДЕН!!!

Днес пак ми намирисва на нови бебоци!!!
ЧЕСТИТО НА МАМА ХРИСИ!!!

ЧАКАМЕ ДЕСИТКА И МАЙМУНСКИ ДА НИ ЗАРАДВАТ!!!
МОЖЕ И ДРУГИ-ЕСТЕСТВЕНО!!!

Нямам много рвеме да пиша,че гледам двамата болни у дома и компа се ползва с резервация!

# 415
Добро утро, момичета!

Много хубави новини, затова:

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ХРИССИ!!!
УСПЕХ НА ДЕСИ ДНЕС. ЧАКАМЕ СКОРО НОВИНИ ЗА МАЛЪК БЕБОК.

Относно Вис Виталис - има хубави неща както е казала Мария Крумова на доста сносни цени.

Хубав ден от мен,
Магдалена

# 416
Радост - Много е сладичка бебочка. Да е жива и здрава. Ще и изям муцунката.
А каката колко помага. Разплака ме.
Мойта кака и тя чака горката.
Малко ми е мъчно дали ще имам достатъчно време да я гушкам и нея.
Вие как се справяте. Има ли ревност?

# 417
Честито на мама Хриси!
Стискам палчета на Деси и Маймунски!
Момичета пълните ми сърцето с тез хубави новинки за сладки бебоци! Чак ми се доплаква от радост!
Радост много е сладка малката.
Аским не им обръщай внимание на прости хора като тази акушерка, нека Звезди да здравичка послушничка и да амка много и само хубави мигове от тук нататък!
Няма как аз се налага да излезна до магазина а как вали тук много е подтискащо ooooh!
Хайде момичета давайте с хубавите новини та да се оправя настроението Simple Smile)

# 418
ХРИССИ, Честита кукличка!

Леле, леле как се радвам!!! Така топличко и хубаво ми стана

Кики - А вие трите на мен ми говорехте, че ще съм първа! Ха сега да видиш ти! Simple Smile

Стискам палци на Деси и Маймунски, и тихичко на Раличка

# 419
Честито на Хриси!

Радост24,благодаря за  разказа ти за раждането!

И като за капак племенника ми,който е на годинка и седем месеца,толкова видно прояви ревността си от малкото бебче,че чак ми стана гузно...

Относно ревноста към новото бебе вметвам един забавен цитат:
"Представете си следното:Партньорът ви води у дома друга жена и ви казва: "Скъпа, обичам те ,както и досега, но от днес нататък тази жена ще живее с нас.Голяма част от времето и вниманието ми ще бъдат посветени на нея, защото съм направо луд по нея, а тя е по-безпомощна от теб и има по-голяма нужда от мен.Не е ли прекрасно? Нали се радваш?"

Общи условия

Активация на акаунт