Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 361
  • 748
  •   1
Отговори
# 390

Ехеее, добро утро и то с още една хубава новина!
Честито на Хриси! Да й е жива и здрава прекрасната принцеса!!!!

Кло, мммммм! Благодаря за кафенцето, сега отивам да си направя едно  bouquet

# 391
Ч Е С Т И Т О   НА  М А М А  Х Р И С И   И   Н Е Й Н А Т А
М А Л К А   З В Е З Д И Ч К А М И Л А
!!!
[/size]

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 392
Честито на новите майчета,да са им живи ,здрави и много да слушкам малките сладури.

# 393
ЧЕСТИТИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА НА ВСИЧКИ НОВОИЗЛЮПЕНИ МАМИ  Hug

ДНЕС ЧАКАМЕ ОЩЕ ТАКИВА НОВИНКИ

Моята мома за никъде не бърза, макар че като си гледам лентичката не остана време  #Crazy днес съм на преглед, да видим до къде са стигнали нещата. Иначе усещам че съвсем се е смъкнала надолу, пишка ми се през 5 мин. А цяла нощ като се събудя разигравам сценарии на раждане. Нещо като психическа подготовка, само дето съм сигурна че няма да ми свърши никаква работа  Mr. Green

Не излизайте навън - 7 градуса е, а и с този грип не знам направо какво да правим.  Sad

# 394
Мария няма как да не излизам ... ще трябва да потичам по магазините с татето, като се мотахме толкова време и  да накупим разни неща за бебето  Peace
Дано само да не ни застигне свинския...
То днес не ама В понеделник и вторник слънцето е в командировка в Ловеч и Тетевен , а там са районите на грипа... От там ме е страх да не ми го донесе Sick
Чао за сега ... да ходя да закусвам, че ми стърже на стомахчето  Laughing Laughing Laughing

# 395
  • София
ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСА НА ХРИСИ ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАЗТЕ МНОГО ЩАСТЛИВА!

maymunski имаш стиснати плачета и от мен Hug

Десита
айде чакаме  и от теб хубави новинки Wink

Аз днес съм на тонове, ама в това гадно време как да му се излиза на човек newsm78

Стеле на мен като започна да ми пада тапата започна с едно като суполче с едни много бледо розовки работки и после започна по тъмно да става

# 396
Добро утро мамчета.
Честито Хриси, живи и здрави да сте. newsm51

Десита и Маймунски успех и на Вас, чакаме новините  Flowers Four Leaf Clover

Ох момичета, толкова мило ми става. Чак ми се плаче от радост. Една по една гушкаме бебчета. Бая ще си порева докато дойде и моя ред.

Кики много хубави новини ни носиш. Благодаря ти.  Hug

Айде Мимка, къде се моткаш. Момата май и харесва на топло и не бърза да излиза.  Hug

Кло ми ти с тая работа не ти остана време. Поне сега всичко има и бързо се пазарува само пари да има! Wink

Тони как е пръста. Махнаха ли конците вече. Айде, че ще ти трябват и двете ръце още малко.

Latty - добре дошла. С моя термин си, така, че имаме време да споделяме с теб още.

Сега отивам малко да чистя, но съм тук и Ви следя из късо.
Целувки

# 397
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МИА,ХРИССИ И СВЕТЛАНКА! ДА ИМ РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ДА СЛУШКАТ И ПАПКАТ!

Мен док ме отложи за прием утре,така че от утре сутрин изчезвам и няма да се отчитам,ще си чакам кротко в болницата да родя.
Пожелавам на всички с планирани и непланирани раждания днес-леко и безпроблемно раждане,хубави,здрави и гладни бебишори  ylinfant

Сега да достегна багажа,че ако изкарам до термин ще си постоя има ,няма 2 седмици там Rolling Eyes

# 398
браво на вас, не се помайвате никак Simple Smile
Честити рожбички на Миа, Ивето, Хриси, Светла и Биляна, и ако пропускам още някой! Да са здрави и много да ви радват!
Маймунски и Десита - стискам ви палци и успех!

# 399
Честито на Хриси!
!

Маймунски  стискаме ти палци и чакаме хубавата новина!
Момичета,и аз като гледам ще си чакам с вас  Wink....така ,че няма да сте сами.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 11:30 от Катерина26

# 400
 ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИЯ, СВЕТЛАНКА И ХРИСИ!!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА И МНОГО ДА РАДВАТ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!!!!

Стискам палци на Маймунски, Деси и Анитка.
 Добре дошли на Нелинка, Ива и Аским. За случката с акушерката направо нямам думи. На моменти се чудя дали някой хора имат мозък в главата  #2gunfire

Кло благодаря за кафенцето.

Латти добре дошла.

Приятен ден на всички, въпреки дъждовното време.

# 401
Честито на Мия, Светланка и Хриси!
 Да са здрави щастливи и послушни малките бебоци!
Десита, Маймунски  - стискам палци!
 Благодаря за кафенцето, аз нали от 9м си го пия само с очи, много ми харесва...
Приятен ден, въпреки че тук вали и май вече свършиха разходките!

# 402
Кики страхотно ме разсъни днес  Mr. Green
Честито на Хриси, жива и здрава да й е дъщеричката, а мама бързо да се възстановява newsm51

Днес май доста бебета ще има  Hug Стискам палчета на всички с планирани и непланирани раждания  fingerscrossed Десита дали вече не е родила Тео  newsm78 Дано скоро се отчете с добрата новина. Чакаме включване и от Маймунски  yes
Кло, мерси за кафенцето и песничката  Laughing
Анитка, ще стискам палци и за теб  fingerscrossed
Кики, с какви тежки и изморителни задачки си се захванала? Да не би да подканяш бебка да излиза вече  Flutter
Добре дошла на новата мама   bouquet

Ей, ще си смъкна кожата от корема от вчера, голям сърбел, голямо чудо  Laughing

Комикс,  Flowers Four Leaf Clover

# 403
  • Пловдив Белащица
...
Пак да питам – някой знае ли нещо за Дианка? Дано да са добре.
Какво за Дианка?! Те са добре.

Деси, стискам палци мила. Чакаме те с Тео.

Честито бебче мамо Хрисси.
Нека расте много здрава, умна и очарователна, с много късмет.

# 404
ЧЕСТИТО НА МАМА ХРИСИ! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА БУБОЛЕЧКАТА! МНОГО ДА РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!  bouquet

Стиснати палчета за Маймунски и Деси, всичко ще мине добре! Кураж!

Аским тая акушерка е била за бой, меко казано. Не се притеснявай, сега важното е ти и бебето да сте добре. Както ти е казала Хелита, щом вашите те подкрепят всичко ще е наред. Целувки на бебето! Hug Благодаря зя отговора за педиатъра.  Peace

Дано има само хубави новини днес и бебевалежът да продължи! Praynig Praynig Praynig
Мами не излизайте много навън и не ходете на места с много хора! Доколкото може де! Hug

Общи условия

Активация на акаунт