Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 365
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
sinapovaaya -  голямо предизвикателство е това тежичко бебче ... Не ти завиждам...
Моя мишок и той няма да е лекичък ... като гледам корема си колко е твърд и голям ... чак се плаша нищо че е 3 дете...
Аз ще раждам обаче нормално, освен ако нещо не се обърка по време на раждането  Peace

Стискам палци да излезе по бързо , че 4 кг. си е доста множко  Peace Hug

Маймунски Hug Hug двойни прегръдки за теб и бебчето бързо да го родиш и  възстановиш   bouquet

# 376
  • София
Честито на новите мами Билянка, Мия и Светланка!   bouquet

Иве,Нели,Аским, добре дошли обратно в редиците!   bouquet

За кърменето съм привърженик на схемата на поискване, според мен е най-добре за бебо. Споделям мнението на Васи, че не трябва да се дават капки против колики превантивно, а само ако има нужда.

Bearteddy, това с дрехите и тъмното са пълни глупости, не се връзвай на бабини диветини  Peace

Нели, страхотно изглеждате на снимките, пу пу!

Центрум Матерна спрях да пия отдавна, защото както ме предупреди доктора ми отвориха страшен апетит и вдигнах доста повече килограми от предната бременност  Rolling Eyes

В момента в София има някакво натрупване на много видове вируси – свински грип, вирусна пневмония, ларингит и т.н. Нашето педи е луднало и ми препоръча да спра каката от градина за известно време, така и направихме. Дано да ни се размине!

Леле Аским, тая акушерка как не си я пребила не знам! Човешката простотия граници няма!  #2gunfire

Янечек, аз също не купих комплект за изписване, а си харесах отделни дрешки Wink

Маймунски, успех утре!

Комикс, как е Бо?

Лека вечер от мен  Hug

# 377
здравейте и от мен.
аз май малко късно се включвам в комуникацията с ноемврийски мами, но се надявам да е продуктивно Simple Smile ако трябва да съм честна, не знаех за тематичните темички, а и съм си в болничен от 2 седмици, та чак сега се "заседявам"  вкъщи  Blush
аз съм на 30г, термина ми е на 30.11, първа бременност, момиченце очакваме, в софия живеем..
ами това е за сега от мен..
Л.

# 378
ОООО, какви прекрасни новини!!
Честито на Миа и на Светланка!!!!! Само радост и усмивки да им носят дечицата!!!!

smile3525 newsm51

Маймунски - стискаме палци и чакаме чудесната новина!!!  Hug Praynig

# 379
  • София
Добър вечер мами   Hug

Чак сега сядам за малко да ви пиша  Embarassed днес много задачки имах  Crazy

Да кажа макар и със закъснение как са Мия и Светлето:

Светланка са я оперирали първа, нашата Мия е почакала до следобяда, защото са вмъкнали преди нея човек за операция на херния. Каза че е добре, въпреки неразположението от раната, още не е видяля бебо но таткото и е предал че е много сладък и с къдрава косичка  Laughing
Малката Виктория също била хубавица с носле като копче  Laughing Изпращат ви много гушки на всички и Мия се извинява за закъснялата информация, но докато излезе от упойка и после някой и донесе мобилния е минало време. Надявям се др. седмица Мия да успее да открадне нет и да разкаже подробно както тя си знае.. Heart Eyes

Не съм ви чела, много съм уморена  и се извинявам ако някой ми е писал нещо  Mr. Green

# 380
ЕХО,

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ И ПО-ГОЛЕМИТЕ БЕБЕНЦА И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ В КЪЩИ.

УСПЕХ тази вечер и утре на всички предстоящи мами и на Маймунски специално, че май само тя е планувана.

Сигурна съм, че всичко ще бъде наред.

Вие сте силни момичета, така че аз не се съмнявам във Вас.

Късмет и лека вечер от мен,

Магдалена

# 381
Мдам, май днес ще е денят!!! От един час насам съм с контракции на 10 минути и току-що започнаха да ми текат водите... Така че... до скоро, дружина! Аз потеглям за болницата...  Mr. Green

# 382
Деси, успех  Hug Всичко ще мине добре, а ние ще чакаме новини  Heart Eyes

Маймунски, имаш и моите стиснати палци! Очакваме те час по скоро отново при нас и вече с бебе на ръце!

А на останалите момичета лека нощ в очакване на новите попълнения!

# 383
desitalee Hug Hug Praynig Peace от мен !!!
Прегръщам те и се надявам да е леко раждането !!!

# 384
desitalee   - Е хайде стиснати палчета и ще чакаме новинки!!! Много прегръдки! С теб сме!

# 385
 smile3501 Честито на Миа и на Светланка!!!!! Прегръдки и целувки на щастливите мамчета и много здрави и пухкави бебчета  bouquet

Nelinkа поздравления за хубавото семейство newsm51 а малката Лори е прекрасна както и името което сте избрали (адашка ми е) Crazy

Тази вечер като казаха за бременната жена от Бургас заразена с този вирус направо се ошашках  #Crazy и аз съм от Бс и ми е доста притеснено, цялата рода се изреди да ми звънни да съм се пазила да не излизам никъде направо ужас, утре сутринта мисля от аптеката Клеевата тинктура профикактично да си взема било много полезно   Naughty

Успех утре за раждащите мами стискам палци  Praynig

Лека вечер  Hug

# 386
Деси,успех и леко раждане ти пожелавам! PeaceЧакаме скоро добри новини! Peace Hug

# 387
  • София
ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДНА КУКЛИЧКА  Hug

ХРИСИ СНОЩИ В 00.35 Е РОДИЛА СВОЯТА ДЪЩЕРИЧКА МИЛА,  3.150гр. ДЪЛГА 49см.  И ДВЕТЕ СА ДОБРЕ  :love:

Деси , стискам палчета  Peace

[color=teal]Моето предчуствие за поне три бебета се оказа вярно[/color]......

# 388
Д О Б Р О  У Т Р О!!!

Заради мрачния ден навън ето едно свежо Цвете за всички:

Заповядайте по едно кафе за приятно Събуждане!!!

Ето и музичка за Поредната усмивка на Лицето ви  Simple Smile :

http://vbox7.com/play:95ec5a48

Лек и успешен ден на всички, а на Мамите които днес ще се срещнат с малките си рожби много много щастие!!!!

# 389
Добро утро!
Денят започва прекрасно!

Честито на мама Хриси! Много се радвам за нея! Да са живи и здрави!

Аз Десита цяла нощ я сънувах с нейното момченце, между другото! Питах я как се казва, дали ще има корейско име и др глупости като на сън. И ето - влизам във форума, а тя отива към болницата!  Shocked Хубава работа! Да е леко раждането й! Успех и радост! Peace

Общи условия

Активация на акаунт