Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 368
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
И аз се присъединявам към всеобщата радост от появата на днешните беб4ета! PeaceДа са живи и здрави и много да слушкат мама и тати! newsm63
Обръщам се към ве4е родилите мами с молба да ка4ват пове4ко снимки на беб4овците.Предполагам не само на мен ми се пълни души4ката при вида на сладките,сбръ4кани 4ове4ета! Heart Eyes

# 361
  • Пловдив Белащица
Мамо Миа и Мамо Светланка,
Пожелавам ви вашите рожби да растат много здрави, щастливи и с много късмет.
Да са много обичани, умни и чаровни.

# 362
Честити бебчета  Heart Eyes Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите   bouquet
Добре дошли на завърналите се мами  Hug

# 363
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИЯ И СВЕТЛАНКА! МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ, И ОТ ДНЕС НЕКА КОГАТО ИМА СЪЛЗИ В ОЧИТЕ ВИ, ВСЕ ДА СА ОТ ЩАСТИЕ!!!!!

Добре дошли на Ивето, Аским и Нелинка! браво момичета, добре сте се справили!  Laughing още веднъж честити ви рожби!

Маймунски, стискам палци за утре бързо да мине операцията и да си гушкаш скоро бебчето!

стискам и на другите бъдещи мамита с точещи се тапи...!

лека вечер!

# 364
Мили мами, имам въпрос - току що като бях до 00 на тоал.хартия видях едно мнооого мъничко бяло-жълтеникакво парченце слуз... Ама беше мъъъъничко.....  Не вярвам да е от течение, но нали казвате, че тапата трябва да има кървенисти отенъци?! Моля за мнения! Благодаря  Hug

Маймунски  Praynig Hug Всичко ще е наред! Ще чакаме новинки!!!

# 365
Благодаря мамчета за палчетата, надявам се утре да ви известя с хубава новина Simple Smile
Усмивки от мен

# 366
Маймунски мила стискам палци всичко да мине бързо и да гушкаш своето малко съкровище  Hug

# 367
Здравейте!
Как сте тази вечер? Само колко хубави новини! През ден по три бебенца във форума! Чудесно! Ама то май не останаха много за ноември ... Душици мамини!
Честити дечица, мили съфорумки! Нека растат здрави, живи, умни и много щастливи! Да се гордеете с тях! А на вас - БРАВО! Вие сте герои! Бързо се възстановявайте и се радвайте на живота заедно!
Днес беше интересно на лекцията в МОЛ-а. Не успях да се видя с Нели за съжаление.  Sad После си направихме разходка, а по-късно ходих да разгледам болницата, в която ще раждам. Доволна съм от обстановката! Светла, просторна, чистичко, стаите малко мрачни ми се видяха, но поне са чисти и имат собствен санитарен възел (леле на какво се радвам!), пък и няма да векувам в болницата, я! Хареса ми!
За околоплодните води - момичета, ако са ви изтекли, няма да ви зацапват периодично бельото! Изтича голямо количество и то спонтанно. Пък ако е така, хич не се бавете, а отивайте в болницата. Това не е като тапата да се точи с дни. Все пак мехурът предпазва бебето от околната среда, а водите са зад мехура, т.е. трябва да се пукне, за да изтекат.

Още нещо щях да пиша ... ама пусто бременно мозъче! Как да помни?!

Сетих се! Относно прословутият грип! Аз хич не съм от тези хора, които се паникьосват от всичко! Дори съм доста безразсъдна понякога, когато има опасност за здравето ми, ама вече наистина прекалиха! Сутринта гледам Милен Цветков с маска, отивам в МОЛ-а, една жена също с маска, по новините само за това говорят! Ееее! Уляха се според мен! Вярно, че има много случай, но мнението ми е, че психират излишно и без друго наплашените хора! Говори се прекалено много за нещо, което не е така опасно! Грипът винаги е давал жертви, ако не се лекува! Затова спазвайте хигиена, отивайте на лекара, когато трябва и не се шашкайте, че няма смисъл!
Хайде стига толкова от мен!
Хубава вечер!

# 368
Честити бебчета на Светланка и на Мия! Желая много здраве, щастие и весели детски игри на малчовците, а на мамите – бързо възстановяване!

Ива, Нелинка, Аским, добре завърнали се!
Нелинка, Лори е голяма кукла. А и баткото и каката са сладури.

Иве, чакаме и твоите снимки.

Аским, не обръщай внимание на подобни думи. В българските държавни болници за съжаление това е честа практика – по една или друга причина. Важното е, че ти и дъщеричката ти сте добре и твоите близки те подкрепят.

Маймунски, имаш и моите стиснати палци.

Пак да питам – някой знае ли нещо за Дианка? Дано да са добре.

# 369
Аз
минавам само да видя как е бебевалежа!
МИЯ,ДА ТИ Е ЧЕСТИТО СИНЧЕТО!!!

И НА СВЕТЛЕТО-ЧЕСТИТА ЩЕРКА!

ДОБРЕ ДОШЛИ НА МАМЧЕТАТА С БЕБЧЕТА!!!
МНОГО ВИ СЕ РАДВАМ И ДАНО СКОРО ВСИЧКИ ДА ИЗПИТАМЕ ВАШАТА РАДОСТ!!!

# 370
Маймунски - успех утре. Стиснати палчета и от мен.
Чакаме добрите новини.

# 371
  • София
Честити бебчета на всички нови майчета. Да са им живи и здрави, много щастливи.

Много са сладки всички бебенца ... направо се разтапям като ги гледам.
Стискам палци на всички планирани /а и непланирани/ раждания за утре, а те май не са малко...
При мен няма индикации бебка да бърза, ама да си кажа честно и аз май още не бързам  Embarassed . Почна да ме хваща треската, хормоните ми избиват през ушите, не спирам да рева за щяло и нещяло...просто не мога да се позная Simple Smile , до скоро бях адекватен човек  Laughing

Иначе за тапа и аз се оглеждам ама нъцки засега.
Относно витамините пия Пре-натал и докторката каза да продължа да го пия и докато кърмя.

Това е засега от мен

Целувки на всички

# 372
Честито на Миа за момиченцето да и е живо и здраво. Simple Smile

Аз да се отчета днес бях на ехограф казаха, че бебо е вече 3900 макар че термина ни е на 12 ноември. Момичета стискайте ми палци да родия колкото се може по рано. Утре ще отида на консултация в Шейново как да родя дали нормално или секцио.

# 373
  • София
Маймунски  имам спомен, че си от Лозенец. Избра ли педиатър за бебенцето, че аз съм в голяма чуденка по въпроса. Специално стискам палци за секциото утре!!!   Praynig

# 374
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИЯ И СВЕТЛА   bouquet! МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Добре дошли на Ива, Аским и Нелинка!

Маймунски и всички останали предвидени и непредвидени за утре Simple Smile - стискам палци всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт