Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 368
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Надежда08 след като изберете педиатър се уговаряте с него в деня в който ви изпишат или на следващия ден у вас да мине да види бебето след което вече с акта за раждане на бебчето отивате да го запишете при педиатъра,не е сложно а и не става веднага понеже чакаш акта за раждане.
Та сега накратко за деня в който "нямаше" да раждам  Crazy .Сутринта в неделя като станах имах едно такова леко зацапване,което след около час спря.И така цял ден ни спомен,вечерта си легнах и към 23:30ч като ме почнаха едни контракции,леле ужас  #Crazy първо бяха през 15 минути,после зачестиха и към 03:00ч с много уговорки тръгнах към болницата,понеже аз бях сигурна че ще ме върнат - виках си че има още време и няма да раждам днес...е да ама не го решавам аз   Laughing .Тръгнахме пеша,че да се поразходя малко ( а и болницата е наблизо до нас ).Отидохме с майка ми и познайте в неделя в 3:30ч колко многооо персонал има  Joy както и да е появи се след около 10 минути една санитарка приветливо спяща и ме нагласи в предродилна...след малко дойде и една акушерка още по заспала,която ме прегледа и рече "ще раждаш ама не веднага" и ме оставиха да си чакам.Та тази въпросната акушерка да ви се оплача ми се искаше да я убия на място както си седеше и попълваше документи...ние нали си нямаме тати и тя моля ви се с чистата си наглост като разбра ( при попълването на документите ) и ми вика "ми ти що не вземеш да я оставиш,как ще я гледаш сама?"  #2gunfire представяте ли си....както ме болеше щях да я хвана за гърлото ама хубу че дойде докторката та я оттърва....Като цяло самия процес на раждането мина за около 15-20 мин. и бебка проплака,след което всичко вече минаваше много бързо...В 15ч ми я донесоха и веднага засука милата...
Ами май не се сещам засега за друго а и поста стана километър,ще ви оставям засега че да почина малко и по-късно пак ще пиша
 Hug  Hug Hug хубав ден на всички
Честито момченце на Мия да и е жив и здрав и много много да я радва
Честита малка принцеса на Светланка и само хубави неща в живота им

# 346
ЧЕСТИТО НА МИЯ И НА СВЕТЛЕТО! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!

Аз момичета, съм малко притеснена-току що си взех резултатите от последните изследвания, които правих сутринта, и на албумин-отсреща пише "опал". Потърсих инфо в нета, пише, че означава "следи от белтък в урината", на някоя от вас дали се е случвало? Звъня на гинеколога си, ама нещо не ми вдига засега...сигурно има пациентка в момента, а аз доста се притесних... Sad
Askim, сега прочетох поста ти-незнам наистина как си се здържала да не я оскубеш акушерката!
Иначе е хубаво, че бързичко си родила!  Wink

# 347
човек да не излезе на разходка и хоп няколко бебета се появили
да се живи и здрави а на мамите бързо да се възстановяват   bouquet newsm51 smile3525
на тези дето са се прибрали пожелавам послушни бебчета да слушат и да папкат много  smile3504

# 348
  • Пловдив
Толкова много положителни новини днес!
Честито на всички! Прекрасно майчинство и здрави и щастливи дечица!  Heart Eyes

# 349
Честити синче на Мия и дъщеричка на Светланка!!! Да са живи и здрави, много да слушкат и да папкат! А мамите бързо обратно в нашите редици с разказчета и снимки!!!   bouquet

# 350
Честито на Мия и Светланка.
Животът ви дари с деца красиви нежни и  добри!
С пожелания да растат щастливи и здрави за радост на своите родители!

# 351
Честити бебчета на Мия и Светланка - да са ви живи и здрави и много послушни!

# 352
  • Пловдив
Честито на двете ни майчета Мия и Светланка!Да са им живи и здрави бебчетата!   bouquet  bouquet  bouquet

Нелинка - много хубави снимки.

Аксим - всичко, което имам да кажа за тази ужасна жена е  #Cussing out Важното е ти да си добре и малката. И аз съм дете като твоето и благодаря на майка ми от сърце отново. Поклон и пред теб. Обичайте се много.  Heart Eyes Hug

# 353
Честити бебчета на новите мами.Да са живи и здрави и много да ги радват.

# 354
Честити нови попълнения!  Hug Heart Eyes

Стискам палци на следващите, всичко да мине добре  Praynig

# 355
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честити рожби на мама МИА и мама СВЕТЛАНКА!
Да са живи и здрави,да растат весели и безгрижни деца за радост на мама и тате!

Нелинка много сте хубави

askim87 
браво за лесното раждане.А тази акушерка с кеф да я пребиеш,такива неадекватни изказвания без да се замисля  #Cussing out

комикс  как е малката Бо?

# 356
Честити бебчета на Миа и Светла!!! Да растат здрави и силни и да радват мама и татко!

Аским, благодаря за разказа  Hug А за акушерката - не мога да повярвам, че е казала такова нещо  #Shocked

# 357
Мия Честито ти синче!!!
Нека Михаил е силен и добър като Светеца, на който е кръстен!!!

Светли, Нека Виктория с гордост носи Победното си име!!!
Да е много щастлива и всички да я обичат  Hug

# 358
Колко много бебета само Flutter
Честито на родилите мами   bouquet
Нека бебчетата им растат здрави и послушни и много да слушат мама и тате!  bowuu
Стискам палци на всички останали, които още очакваме тази най-прекрасна среща Peace

# 359
askim87 Добре си ни дошла...Не се ядосвай на хорските приказки ... Прекрасната ти дъщеря ще запълни живота ти с радост, а един ден и самата ти ще намериш баща и съпруг , който ще обича и двете ви  Hug

Иве - Отново честито и много да те слуша Алекс и ти да му се радваш от сърце на всички лудории, които ще направи   bouquet

Нелинка - снимките са супер, а ти изглеждаш страхотно ... със сигурност си много щастлива с такова голяма и сплотено семейство. Лори е една щастливка с мама, тати и сестра и братче ...Пожелавам ви Много щастие дълги години заедно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт