Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми за разговор във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Как реагират участниците във форума на новите майки и бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми за разговор във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с бременността, раждането, грижите за бебето и опита на майките да се справят с предизвикателствата на майчинството. Основните теми за разговор включват бременност, раждане, грижи за бебета и опит на майките да се справят с предизвикателствата на майчинството. Във форума се обсъждат теми като преживяванията по време на бременност, подготовка за новородени, избор на козметика за бебета, съвети за бременност и споделяне на лични преживявания и радост от новите майки. Потребителите си разменят съвети, подкрепа и поздравления помежду си.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Как реагират участниците във форума на новите майки и бебета?
-
Какво да правя, ако ми е изписан Полижинакс, но листовката казва, че не трябва да се приема от бременни и кърмачки?
-
Какви са някои от съветите за бременност и раждане, споделени във форума?
.Сутринта в неделя като станах имах едно такова леко зацапване,което след около час спря.И така цял ден ни спомен,вечерта си легнах и към 23:30ч като ме почнаха едни контракции,леле ужас
първо бяха през 15 минути,после зачестиха и към 03:00ч с много уговорки тръгнах към болницата,понеже аз бях сигурна че ще ме върнат - виках си че има още време и няма да раждам днес...е да ама не го решавам аз
както и да е появи се след около 10 минути една санитарка приветливо спяща и ме нагласи в предродилна...след малко дойде и една акушерка още по заспала,която ме прегледа и рече "ще раждаш ама не веднага" и ме оставиха да си чакам.Та тази въпросната акушерка да ви се оплача ми се искаше да я убия на място както си седеше и попълваше документи...ние нали си нямаме тати и тя моля ви се с чистата си наглост като разбра ( при попълването на документите ) и ми вика "ми ти що не вземеш да я оставиш,как ще я гледаш сама?"
представяте ли си....както ме болеше щях да я хвана за гърлото ама хубу че дойде докторката та я оттърва....Като цяло самия процес на раждането мина за около 15-20 мин. и бебка проплака,след което всичко вече минаваше много бързо...В 15ч ми я донесоха и веднага засука милата...

Важното е ти да си добре и малката. И аз съм дете като твоето и благодаря на майка ми от сърце отново. Поклон и пред теб. Обичайте се много.