Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 371
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Честито бебче на Билянка!!! Много щастие и усмивки да й носи!  newsm51

Момичета, благодаря ви много за палчетата  Hug Hug Казаха, че всичко е ок, бебчето си расте със средно за седмиците си тегло, просто аз не съм от най-габаритните  Flutter И вече се е разположила главично, затова официално спирам дупенето и кекненето по 2 пъти на ден!
Кики, като видях списъка ти за болницата, разбрах защо още не си готова с багажа  Laughing Моя ще е доста по-малък  yes
Елист, такава любов струи от поста ти, че чак ми се прииска да се връщам в болницата и да раждам  Mr. Green  Heart Eyes
Витамините ще си ги пия до края, а после щепродължа с някакви за кърмачки. Не ги пия редовно, пропускам от време на време.
Ленка, честити покупки, това жълто така да ми харесва  thumbsup
Bearteddy, това са бабини деветини, както ти е удобно, така си суши дрешките  Grinning
Кой каза, че ще ражда края на ноември? Моя 1ви термин е 25.11 и моята бебка продължава да си расте с 2 седмици назад  Laughing Така че, мацки, ще изпратя и вас и тогава чак ще си раждам, някъде през декември  smile3533
Между другото, дето си говорихме за страха от раждането и аз обяснявах как хич не ме е шубе....е, днес за пръв път се поизплаших  Laughing Докато обикалях етажите, се натъкнах на една жена, която явно чакаше за разкритие, милата...веднага си се представих на нейно място  smile3544  Laughing Затова, Викси, потвърждавам - ще си искам упойката  Mr. Green

Нелинка, много ти е хубава госпожицата  Heart Eyes
Хайде, чакаме снимки и от другите завърнали се мами!

# 331
Честито бебче на Билянка - да расте красива и умна малката принцеса.

Моето секцио най-вероятно ще е в сряда/04.11/, във вторник рано сутринта ме приемат в болницата за изследвания и така, разбира се ако до тогава не съм родила. В понеделник ще се видя отново с доктора за да се доуточним, но доколкото съм запозната с практиката на болницата това ще е редът, надявам се все пак да решат да ме оперират във вторник.

Лек ден желая на всички.  bouquet

# 332
Честито на мама Билянка! Да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва!
Нелинка, много хубави снимки - много щастие и радост на цялото семейство желая!
Иве, добре дошла отново!  Hug
Днес ходих да се уговоря с педиатърката от 26-та поликлиника. Засега ми хареса много. Обаче докато чаках пред кабинета й просто умрях от ужас - имаше страшно много хора, всички кашляха и кихаха... По принцип не се вманячавам на тема вируси и грипове, но това днес беше ужасно. Даже и докторката ми се скара къде съм тръгнала по поликлиниките с тоя корем, ама .... късно се усетих. Сега мисля само за това дано не съм се разболяла и много съжалявам, че не пратих мъжа ми сам да се оправя...  Sad

После пък имах работа в банката, някакъв мъж беше получил гърч и се беше превил на земята...просто ужасен ден. Но пък за първи път ми се случи още като влязох в банката една от касиерките веднага ме извика, защото съм бременна и прередих доста хора. Страшно съм учудена и изобщо не очаквах такова отношение.

Няма ли вече новини от Светланка и Мия?
Антония, на мен педиатърката ми каза, че след като ни изпишат да се уговорим с нея да я вземем от поликлиниката в работен ден и да я доведем у нас.

# 333
Здравейте на всички...
Честито на мама Билянка!
Благодаря за милите пожелания...ние днес вече се прибрахме и малката за първи път спинка в нейното си легълце
Нямам в момента много време,че след малко ще я храня,ама като се оправя ще ви пиша подробен отчет.
Някой беше питал за почерпката...носи се в деня на изписването.Аз днес я дадох на акушерката която преоблича Звезделинка и тя вече я разнесе и на колежките си...
За изцеждането количеството е различно от двете гърди...
Засега толкова после пак ще пиша

# 334
desitaleeБилянка е родила нормално, въпреки че е седалищно отишла е с 5см. разкритие и с изтекли води.Докторите са преценили че така е по-добре.Тя се чувства прекрасно и ви поздравява!

Е, супер! Браво на малката беборанка, че е решила да изненада мама, че иначе секциото беше в кърпа вързано  Flutter

Neya, моята тапа от понеделник си се точи... бавно и славно! Няма край това чудо... Като гледам при Ива как се развиха нещата - цели 12 дни от падането на тапата до раждането, най-добре да се запасим с търпение  Rolling Eyes

Ива, добре дошла обратно! Чакам с нетърпение разказче и снимки на бебока!  Hug

Нелинка, много е сладка малката шушулка! И изобщо цялото семейство сте големи сладури. Лори е страхотно име!  Simple Smile

Злитова, честито ти главично разположение!  Flutter

# 335
Добър ден мами!
Нелинка много сте хубави на снимките! Пу-пу! Hug
askim87 добре дошла! Радвам се, че сте си в къщи.  Peace
Аз още не съм избрала педиатър. Може ли някоя мама да ми каже, като изберем каква е процедурата? Ще съм благодарна!
Мами току що прочетох, че бременна жена от Бургас е болна от свински грип. Много се притесних. Дано й помогнат лекарите.  Praynig Жената била в 6 месец. Не знам трябваше ли да Ви казвам, но избягвайте да излизате и местата с много хора! Стойте си в къщи. Трудно е, но този вирус е много опасен. Дано майчето и бебчето й да се излекуват и всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 336
Привет!
Билянка, браво на теб и бебката!  Hug
Нелинка, много сте сладки!
Ива и Алекс, добре дошли обратно в темичката!
Zlitova, и аз се каня да раждам през декември.  Laughing Термина ми е 26.11. И тъй като и първия път родих след термин може и сега да е така.
Уфф, много гадно това с мексиканския грип. Дано да няма последици за майката и бебето.  В Холандия почнаха да ваксинират бременните (по желание естествено).  Последните 2 седмици има няколко случая с летален изход при здрави деца.  Tired Вчера ме предупредиха, че при Т над 38 С -веднага да взимам парацетамол и да се обаждам на личния за кръвен тест за грип.  Добре, че сме в края на бременността.

# 337
Имам огромното удоволствие да съобщя, че
МИЯ е вече мама на  прекрасно момченце Михаил - 3000гр. и 49см.

Също така

Светланка е станала мама на прекрасно момиченце Виктория - 3150 гр. и 50см.

Подробности малко по - късничко!  Hug

# 338
Честито на двете ни момичета Мия и Светланка!Да са им живи и здраве бебчетата!

Нелинка изглеждате прекрасно на снимките!
Офф  ooooh! с тоя свински грип и аз се подплаших .Мислех да ходя и  аз да избирам педиатър,ама как да стане това newsm78може и да го отложа...

# 339
Честито на новите мами! Живи,здрави и много послушни да са дечицата и да радват цялата рода! Simple Smile  Hug

# 340
Еиии най- после добрите новини цял ден ги чакаме!!!!
Браво мили мами!!!!Мн послушни и здрави бебчета!

# 341
Здравейте, мамчета  Hug
Хайде първо да поздравя гордите майки Биляна, Мия и Светла  Heart Eyes
Нека малките сладури са много здрави, щастливи, умерено послушни и нека носят много радост в домовете ви!
[/color]

Нелинка, Ива, Аским, радвам се че сте отново сред нас  Hug

Аз днес бях на ЖК. Плацентата ми била доста зряла и вече сме в очакване  Heart Eyes 7 месеца умирах от страх, че бебка не иска да расте, а сега... Нашето "малко" бебе се оказа 3800 гр.  Shocked Аз рязко качвам килограми и вече просто ще се пръсна. Нормално или не - за 1 месец качих 6 кг., до момента + 18. Направо съм втрещена - не защото са много, а защото ги натрупах изведнъж.

За този свински грип съм много притеснена. Нашият град е един от тези с най-много заболели, дори казват че много скоро се очаква епидемия. Ще изкарам последните дни от бременността у дома за по-сигурно, че страшно съм се стреснала  smile3518  Пазете се, момичета!

# 342
  • София
БРАВО НА МИЯ И СВЕТЛАНКА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ! СКОРОШНО ВЪСТАНОВЯВАНЕ И ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ С ХУБАВИ РАЗКАЗЧЕТА!  bouquet

# 343
ЧЕСТИТО НА МИЯ И СВЕТЛАНКА! МНОГО ДА ГИ РАДВАТ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!    bouquet  bouquet  bouquet

# 344
ЧЕСТИТО НА МАМА МИЯ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МИХАЙЛ! МНОГО ДА СЛУШКА И ДА БЪДЕ ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТКО! МИЯ БЪРЗО ДА СЕ ВРЪЩАШ ПРИ НАС! Hug  bouquet

ЧЕСТИТО И НА МАМА СВЕТЛАНКА! МНОГО ДА ГИ РАДВА ВИКТОРИЯ! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт