Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 357
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Хриси, честита ти дъщеричка!    bouquet

Стиснати палци на всички раждащи днес!    bouquet (планирано и непланирано  Mr. Green)

# 421
Честита радост на всички майчета! Да са ви здрави бебенцата, да ви носят любов и само позитивни емоции!

Ива се завърнала!   bouquet
Радост, малката Натали е прекрасна.

Стискам палци за леко раждане Маймунски, след малко май влиза вече в операционната!
Десита сигурно се е обебила...
Flutter

Аским все така да е спокойна и послушна бебинка  bouquet

# 422
  • Пловдив
Хриси честита дъщеричка - да то е жива и здрава.   bouquet

На всички раждащи днес - късмет.

Комикс
вие как сте?

Аз нямам намерение явно да раждам. Вчера го гледахме. Станал е 4кг. Плацентата ми е вече 3 степен и е силно калцирана и ако до термин не родя доктора каза, че ще решим, но може и да се предизвиква раждане. Иначе се е отвъртял от пъпната връв, с главата надолу, абе всичко му е вече на 100% за излизане, но не желае това дете. А аз толкова искам вече да раждам.

# 423
  • София
здравейте, ние от в4ера сме си в къщи

благодаря ви на всички!

като имам време ще ви разкажа за раждането си, което беше-има няма 20 минути!!!!

ще кача и снимки!

чухме се с xelita i klodia!!!

в деня отворените врати в майчин дом , всички влезнаха в мойта стая?!късмет, а?някой от зас, беше ли там-аз бях на 12 етаж, вип стая?

много съм доволна от персонала в майчин дом, чувствах се все едно бях на почивка!!! малката ЛЕА  е мойто второ щастие, и сега в къщи сме си и трите и се гледаме!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА РОДИЛИ ТЕЗИ ДНИ!

до скоро , отивам да кърмя!!!

# 424
  • София
ХРИССИ, ЧЕСТИТА ТИ ПРИНЦЕСА МИЛА! МНОГО ДА ВИ СЛУШКА И САМО ЩАСТЛИВИ УСМИВКИ ДА ПРЕДИЗВИКВА У ВАС!

добро утро от мен! днес ще ни върви по вода - много бебета, много нещо  Hug

Кики Hug, все такива новини да ни поднасяш мила!

Стеле, ми ти като се мотаеш , всички ще те изпреварим Laughing

Стиснати палци и на Деситка и тихичко и на Рали

Е, това е засега! До по късно!

П.С Радост, пуууу много сте сладурски и как добре се справяте с къпането Wink

Омана, добре дошли вкъщи с малката Леа! Много хубаво именце сте избрали!

Кселитка, абе потрай малко, то бебчето си знае! все ще излезе, няма да стои вечно вътре я!  Laughing

# 425
Честити бебоци на Мия, Светлето и Хриси!!! Да са им живи и здрави и много да ги радват!!!

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 11:47 от lenka

# 426
Честита малка госпожица на Хриси! Да е много здраво и усмихнато дете!

Деси, айде да излиза  вече Тео, че и на нас да го покажеш.

Маймунскиfingerscrossed

Анитка, успех и на теб!

Latty - добре дошла!

Радост, малката е невероятна. Прииска ми се и аз да я нагушкам. Не мога да повярвам, че след няколко дни, живот и здраве, и аз ще си имам такъв сладкиш в къщи.

Омана, добре си се завърнала!

Имам толкова много за пране, а тук вали, въздуха е влажен и дрехите не съхнат. Всички простори и сушилници в къщи са пълни. Не знам дали ще смогна да се оправя.

Момичета, я кажете едно мнение за изваряването на шишетата и помпата за кърма. Не ми се ще да купувам стерилизатор от сега, защото се надявам да кърмя и в такъв случай няма да ми е особено необходим.Тъй като нашата вода е доста твърда, ми казаха да слагам малко сода бикарбонат във водата за изваряване и така шишетата нямало да побеляват. Аз обаче си мисля, че ако сложа сода, после трябва да изплакна шишетата. А пък ако ги изплакна, няма ли да се загуби ефекта от изваряването?

# 427
Честита радост на мама Хриси!!!    
  bouquet

На мамите, които ще гушнат днес бебчетата много късмет и стиснати палчета от мен!

Днес ходих до аптеката да купя нещата за болницата и козметика за бебка. Поисках на аптекарката превръзки за родилки и тя ми даде един пакет на който пише " Подложки Универсални за възрастни, деца и родилки". Чудя се дали съм взела правилните превръзки?!  newsm78 А за стерилни гащи за еднократна употреба жената не беше и чувала. Вие от къде си взехте тая екстра?

Вчера пък бях с мъжа ми в Метро за памперси. На касата като ме сви корема ниско долу... бях готова да се закълна, че ще раждам. Ужасяваща болка тип менструална  ooooh! не ми ли е раничко за такива болки. Вие как бяхте в началото на деветия?

Извинявам се за тъпите въпроси, но нали съм от последните ноемврийки...  Embarassed

Много хубав ден ви желая!  Hug

# 428
Здравейте,
ние от понеделник следобед сме вкъщи, но чак сега ми остана време да седна пред компютъра.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО СА РОДИЛИ ТАЗИ СЕДМИЦА!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, УМНИ И ДА ИМАТ КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО!!!

# 429
mag_a;isa еднократните гащи си ги взех от хиполенд или ги има в по-големите детски магазини.А за болките -аз ги имам от началото на 9м,но това са подготвителни контракции,не се шашкай.Аз си свикнах вече с тях Wink

# 430
  • София

Къде сте мами   Embarassed

mag_a;isa : Незнам в кой район на София си....но в Люлин магазин Слънчице има следродилни гащи, както и в Овчакупел магазин Пакостник! Но аз лично смятам че не са удобни, ако ти е близо някой пазар..си вземи обикновенни бабешки, ще ти свършат чудесна работа.

Стеле: Аз мисля, че твоят хубавец и голям хитрец  Wink нали беше по-мъничък по едно време....еми той си чака на топло и си расте и дебелее, защо да бърза!
Още едно съмнение ме гони..... newsm78 Бая когато си е в къщи наднича постоянно в темата, сега я няма много време....може днес да се обеби и тя  Peace Praynig

Аз чистя,.... почивам, чистя... почивам ... боли ме кръста и по бавничко става(доста бавно Mr. Green)подреждам под спалнята дрехи в пликове дето им се издърпва възуха....но като ги напълня и така тежат  ooooh!ама ако чакам моичкият ...леле леле  Simple Smile Още не съм почнала да гладя на беболинка дрешките... Crazy

Hugна всички завърнали се мамчета след ражденето Heart Eyes

П.П БАя тук си, виждам те  Mr. Green

# 431
  • София
Тука съм бре...захапала съм един дюнер, че стм осверипяла от глад. Ох.... Кики, чул те господ да родя по скоро, че това чакане ме убива направо.
Днес бях на тонове...бебчо си е добре...аз продължавам да си имам контракции, но само толкоз.
Нещо друго щях да пиша...ама пусти му мозък ...забравих.
До скоро и дано имаме още добри новинки днеска Rolling Eyes

# 432
Честито на всички мамчета родили свойте прекрерасни рожби!!!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!
Аз редовно ви следя,но рядко се включвам,за което моля да ме извините,но съпреживявам заедно с вас всички хубавите моменти!
Моето секцио е за 11.11,стига да не избърза бебо,а и имам проблем с албумина,отоците,та не се знае...Още веднъж много се радвам на всички бебенца,и стискам палци на мамитата,на които им предстои раждане!
Относно стерилизатори-аз също смятам да кърмя и за сега взех таблетки,на jane,пък ще видим,както дойде.Лек ден на всички!

# 433
Честита радост на мама Хриси!
Успех на всички планувани и непланувани за днес!
Кло, мисля, че във Вис Виталис има повече смисъл да отидете, има всичко за бебетата, в другата борса няма толкова избор.
Кате, аз тебе стриктно те следя, нали сме с еднакви датички,   Wink като гледам и нашата бебка не се е засилила да излиза!
Чакаме новини от Деси и Маймунски!

# 434
Привет от нас  Hug
Малкия Алекс е голям гладник, направо ме изяде  ooooh! Наложи се да си купувам крем за разранени зърна, протектори и така...дърпам с помпата колкото мога. Трудна е тази борба с гърдите.
Сега се опитвам да вляза в някакъв режим, малко съм се ошашкала. Но вярвам, че скоро всичко ще си дойде на мястото.

Между другото раждането стана много неочаквано. Стоях си седнала на дивана в 22ч.. Реших да стана и усетих една срязваща болка, след което веднага започнаха да изтичат водите. Тръгнахме на секундата към Шейново. Там много ме забавиха с документите, докато ме приемат. Даже и ми направиха забележка защо съм отишла толкова бързо-те водите още течаха. Можела съм да родя след 12 или 24 часа  Simple Smile
Но...докато ми писаха документите и ме мериха и т.н започнаха родилните мъки. Веднага ме видяха на ехото и ме качиха до предродилна.
Там след 10 мин ги извиках да ме сложат на легло, защото беб напъва. Веднага ми поставиха системата и ме зарязаха. Нямаше и 10 минути, когато пак ги извиках- "Идвайте, че бебето слезе" и те  Shocked Следователно скочиха всички и ме преместиха в родилна.
Малкия Алекс се роди в 23:05ч.  Heart Eyes

Пожелавам на всички очакващи и бебеискащи майчета бързо раждане, като моето  Hug
Много сме щастливи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снимки по-късно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт