Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 370
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и от мен

ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА ВСКИЧКИ МАМИНКИ
И ТАТКОВЦИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ

Аз не можех тези дни да пиша защото
ми се беше развалил компа и вчера си го взех.
Да се похваля успях най после да си взема
направлението за хоспитализация и обменната карта
Трябваше още във вторник но тези от 28 поликлиника СФ
са идиоти. Моя доктор ме прати с направление за изследване
на кръвната група те само това не изследвали та айде втори път
и така.

# 526
steysi86, аз имах същите болки като теб сутринта - за около 2 часа, но после спряха и досега нищо Sad В сряда бях на консултация и ме изненадаха, че съм с 3см разкритие и скъсена шийка. От четвъртък насам ми се точи и тапата. Все признаци, че ще е скоро гушкането с малкото нещо. Ама на него май не му се излиза, само рита и се бунтува вътре. Ако някоя мама с опит са й се случвали тези болки - нека сподели.

Леко раждане пожелавам на всички!

# 527
steysi86, аз имах същите болки като теб сутринта - за около 2 часа, но после спряха и досега нищо Sad В сряда бях на консултация и ме изненадаха, че съм с 3см разкритие и скъсена шийка. От четвъртък насам ми се точи и тапата. Все признаци, че ще е скоро гушкането с малкото нещо. Ама на него май не му се излиза, само рита и се бунтува вътре. Ако някоя мама с опит са й се случвали тези болки - нека сподели.

Леко раждане пожелавам на всички!

И моите сутрешни болки изчезнаха, но сега има други  Laughing Сякаш малката натиска с главичка надолу. Това вече е доста болезнено. Не ми е за първи път но днес е доста начесто. И най се тревожа че не мога да схвана кое и как да засичам... Имам ли контракции, нямам ли...? Тапата не ми е падала и не са ме преглеждали за разкритие. Много съм объркана. Хем не искам да хуквам за щяло и нещяло към болницата, хем се притеснявам да не изпусна момента  newsm78

Моля ви и аз, помагайте
Praynig

# 528
Честито бебче   на Деска!Да им е жив и здрав малкия Тео!

Стейси,Яна и аз ги имам същите болки.Снощи щях да карам мъжо да ме заведе в болницата,че като ме насви кръста,май си бяха контракции ooooh!Та днес побързах да накупя още от нещата останали за бебето,че да не ни "изненада"  Mr. Green

Хриска пази се и бързо оздравяване Peace

# 529
Честито на мама desitalee !Да е жив и здрав малкия Тео и много да радва мама и тате   bouquet

# 530
ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕСИ!!!!

ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ЗА ЕКЗОТИЧНОТО НИ ПОПЪЛНЕНИЕ ОТ КОРЕЯ. МНОГО РАДОСТИ И СЛАДКО СПОКОЙНО БЕБЧЕ ЖЕЛАЯ.

Момичета,
аз днес имах ужасни болки в ребрата, едва успявах да дишам. Зачудих се дали не са контракции, ама корема и кръста не ме боляха и реших, че бебчето ме рита по белия дроб и затова не мога да дишам....

На Вас случвало ли Ви се е нещо подобно?

# 531
  • София
Честито на мама Деси!   bouquet  bouquet Да е жив и здрав Тео и много да я радва!

Вече сме на финалната права и аз си промених аватара, за да поддържам спортния си дух  Mr. Green

magdi_dim, и аз имам подобни оплаквания от време на време, според мен си е задух от набутания натясно бял дроб. При мен не са контракции.

Абе днес нещо застой, няма ли някой да се обеби  Thinking

# 532
Kреми, искрено се надявам застоя да е точно защото доста съфорумки се обебват  Hug

Аз няма да имам това щастие днес... Неразположенията ми отминаха. Добре че не тръгнах към родилното. Как ли щяха да ме овикат  Mr. Green

За болките в ребрата - до преди 4-5 дни и аз ги имах. И според мен няма как да са от симптомите на раждането.

# 533
  • Пловдив Белащица
Честито мъжка рожба Деси.
Нека малкият Тео расте много здрав, умен и да има много късмет в живота.

# 534
Аз тукощо се връщам от изложението на БЕБЕМАНИЯ 2009 в зала Универсяда
И да ви кажа очаквах нещо повече но иначе имаше много хубави неща
Чико , Евент и Чиполино раздаваха бибки и подложки за кърмачки
Но иначе като цяло беше интересно Grinning

# 535
Честито на Деси!!!!

Ех, започнаха и момченцата да ни радват!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 536
Честито на Десита!  bouquet

# 537
  • София
ЧЕСТИТО НА ДЕСИТА  Hug

# 538
Честити бебчета на Ева и Десита.

# 539
Имам удоволствието да съобщя, че днес в 15:10 ч. ТАНЯ (Бая) е станала мама на ХРИСТО - 2510 гр. и 47 см. НЕКА ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА!
Танчето се чувства добре и поздравява всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт