Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 372
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честити бебчета на Таня и Десита! да са им живи и здрави и много, ама много да ги радват!

ей, Стеле аз теб подозирах ама айде  Hug

# 541
  • Пловдив Белащица
Честито мамо Бая.
Нека малкият Христо расте много здраво, умно и будно дете.

# 542
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честити бебчета на Десита и Бая!

Да са живи и здрави малките Тео и Христо!
  СРАМЕЖЛИВКА   теб те мислехме,че си родила,пък ти се разхождаш насам-натам. Mr. Green

# 543
Честити бебе4ета и от мен на Таня и Десита! Hug
Wassilena,мила,нашите жаб4ета какво още се мотаят,а не искат да излизат,незнам..... newsm78

# 544
elvireste - Е все някога и нашия ред ще дойде!

Васи - С теб какво става?! Утре е големият ден..

Хелитка - Къде си скъпо мое?! Да не би да раждаме?  newsm78 Ха дано!

А на ДЕСИ - Честит бебок! Да и е жив и здрав - да я слуша и радва!!!

# 545
  • Пловдив
Честито Деси и Бая. Да са ви живи и здрави дечицата.   bouquet

Стеле
- не съм предла фронта за съжаление.

# 546
Така такаааа, още двама мъже smile3508
Честито на мама Деси и на мама Бая! Да са Ви живи и здрави рожбите и много късмет! smile3525

# 547
  • София
БЕШЕ РЕДНО И ДНЕС ДА СЕ ПОЯВИ БЕБЧЕ   Hug

ЧЕСТИТО НА ТАНЧЕТО..ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ЧАКАНИЯТ СИН И МНОГО ДА ГИ СЛУШКА   Heart Eyes

# 548
  • Варна
Честито на Ева, Деси и Таня   bouquet Да са им живи и здрави бебчовците и мнооооого да ги слушкат  Heart Eyes
Ех, знаех си че Деси е родила. Само моето бебче от мамите с падналите тапи още си стои на топло. Ама то да не е лудо да излиза в тоя студ  Mr. Green. Явно ще удържи до ноември, както си исках. Има още само 6 часа  newsm44 А това разкритие което в сряда беше 3см, колко ли е в момента?
Мами, имам една питанка. След като ми е паднала тапата, безопасно ли е за бебчо според вас да се прави секс? Че ние сериозно сме се притеснили, че ще имам разкъсвания с това голямо бебче, което ще излиза естествено, а нали след като има разкъсвания и не трябва да правим нищо 50 дни. Съвсем ще забравим какво е това чудо  Crazy

# 549
   ЗА ДЕСИТКА И БАЯ!!!ДА ОТГЛЕДАТЕ СВОИТЕ МОМЧЕНЦА С МНОГО ЛЮБОВ И ТЕ ДА ВИ НОСЯТ САМО УСМИВКИ И СЪЛЗИ НА ЩАСТИЕ!!! 

# 550
  • София
Честити малки мъже на Десита и Бая!
Обичам да чета, че имаме нови бебенца   bouquet

# 551
Честито и на мама Бая!!!Да е жив и здрав малкия Христо!Мама бързо да се възстанови и да се прибират вкъщи да се гледат!  bouquet

# 552
  • София, Борово
Здравейте всички Heart Eyes
Честито на всички обебили се мами и да са им живи и здрави рожбите! Няма да изброявам имена за да не пропусна някой..
Много се радвам, че вече много мами са родили своите дечица, а на останалите, които са в очакване желая леко раждане, бързо възстановяване и здрави пухкави бебки! Hug
Благодаря на всички за пожеланията! Успях да изчета предишната тема, сега ще чета тази и ще пиша повече утре.
Прегръщам ви всички Hug

# 553
radost24  За съжаление още не съм ако има нещо
аз съм си записала вивателското телефонче на вестителките
и веднага ще се похваля
Ох вече нямам никакво търпение

И ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИНКИ

Ама то ние малко останахме Joy
Мами, имам една питанка. След като ми е паднала тапата, безопасно ли е за бебчо според вас да се прави секс? Че ние сериозно сме се притеснили, че ще имам разкъсвания с това голямо бебче, което ще излиза естествено, а нали след като има разкъсвания и не трябва да правим нищо 50 дни. Съвсем ще забравим какво е това чудо  Crazy

Ми нз какво да те посъветвам .
Мен в момента и без това си ме е страх да правя секс

# 554
Честити малки мъже на Деси и Бая! Да са им живи и здрави, да им носят много щастие и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт