Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 300
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Казва се Селест. А до спането незнам не ми се спи може да си полегна и толкова. Щом в болницата като се събудих и започнах да обслужвам момичетата в стаята си направете сметката какъв идиот съм  hahaha

# 676
  • Пловдив Белащица
Отчет от едно почти загоряло бебе - още е високо, т.е. никакви изгледи за раждане. Макар че при втора бременност смъкването става по-бързо. Води си има достатъчно, плацентата си е добра и има още живот и храна в нея. Така че ако до петък не съм родила, тогава ми каза док да ходя на болницата. Пък те вече не знам какво ще решат да ме правят.

Малко на диагонал чета темата, че преди малко се прибирам, а трябва да изчистя, че ще имаме гости и да ходя да взема малкото дзвер от ясла. Така че ако съм пропуснала нещо, моля да бъда извинена   bouquet

Кло, не помня ти имаш ли парола за общия акаунт. И някой друг, ако иска да му пратя, че мисля да пусна другата тема аз, ако не съм родила, но да има кой да я редактира. Защото работата по нея ще стане малко по-натоварена.

# 677
Здравейте и от мен.Най-сетне се добрах до компютъра.Лори се оказа много буйно бебе.По цяла нощ плаче.За да спи постоянно трябва да я люшкаме или да я разнасяме.Жалко за хубавата стая,само където я направихме,тя Лори почти не си спи в леглото,все е на ръце или при нас с мъжа ми.Пъпчето й падна снощи.Сега спи на спалнята между Емили и Крис ама следмалко трябва да папка,така че и аз ще ставам.
Честити бебенца на новите мами.

# 678
Честито на всички мамчета сдобили се с бебчета   bouquet
Ние сме ок,нищо интересно ... малко работата днес вкъщи ми дойде в повече.В сряда сме на ЖК,да видим как е бебо...

# 679
Privet, v bolnicata sme veche i utre v 8:30 e sekcioto. na truni sam dano vsichko e nared! Chestito na novite mami!!!

# 680
аннтонияHug Всичко ще бъде наред! С теб сме! Само спокойно! Ще чакаме добрите новинки! Прегръдки и успех!

# 681
Аз имам желание да помагам за корекциите по темите. Ще е трудно само една от нас да се грижи за всичко. За това моля за юзъра и паролата. Когато имам време, на драго сърце ще пооправям каквото е необходимо  Peace

Тони, стискаме палци и всички сме с теб  Hug Всичко ще мине добре, няма за какво да се тревожиш  Heart Eyes Ще чакаме хубавите вести!

# 682
Честито бебче на CRLN. Да расте много здраво и да радва всички наоколо!

Антония, спокойно, момиче! Всичко ще е наред! Стискам палци!

Деси, Тео ти е голям сладур. Има да кърти мацки след време...

Аз съм седнала да си правя списък с нещата, които ще вземам в болницата. За утре плана е да събера чантата, да ида на козметик и на последната ЖК. И вдругиден потеглям към болницата.

# 683
Здравейте маминки.

Аз утре влизам в болницата, ще ми направят изследвания, консултация с кардиолог и анестезиолог и на 04.11  живи и здрави ще ме оперират.

Лека вечер на всички.

# 684
Здравейте момичета. Първо честити бебчета на всички мами
Аз нямах нет известно време и затова не съм писала. Бях решила от днес да почна да чистя преди бебето да се роди и хоп каката вдигна температура от снощи. Днес бяхме на лекар ( леле колко болни деца имаше) Бяхме си взели маски и седяхме докато ни доиде реда далеч от всички. За щастие при нас е само настинка и се надявам да се оправим бързо.
Сега ще се върна назад да ви изчета и вече ще следя редовно Hug

# 685
Билянка Благодаря.  Hug Много хубаво име  Peace
Васи нещо не успявам да вляза с този акаунт който си ми пратила  newsm78 Дали не бъркам нещо не знам, но постоянно ми вика че няма такъв ...
Бременния ми мозък да не би да бърка нещо  newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Супер, че си решила да направиш новата тема Peace тъкмо ако има нещо да до промениш, а идеята да имат още мами акаунта също е добра, че знае ли човек какво може да се случи .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Няма да е лошо да се озовем всички дружно в болниците за раждане   Wink Wink Wink

# 686
  • София
 Hug

Мен днес бая ме стяга тумбата, имам си спорадични контракции, ама никакво разкритие и доки вика, че няма да раждам днес  Mr. Green да видим  Crazy

Имам си вече мама на гости, така че мъжо е обещал довечера да ме води на вечеря  Party отивам да се контя   Stuck Out Tongue Winking Eye

Стиснати палци на Антония и Ленора   bouquet Hug

Лека вечер от нас  Hug

# 687
Ние с Кремито днес тръгнахме уж на разходка, но навън студено, слънцето се скри и пак си спретнахме поредния приятен обяд - да нахраним тумбачетата....че са ни малко килата  Laughing Еееееех добре че са тези срещички от време на време - много са зареждащи с положителни емоции.

От утре и аз всеки ден ще съм на тонове в ТК - днес се засякохме с Стелето там - утре цялата група ще се видим. Вие от колко часа сте мацки, щото аз съм без конкретен час и да ви нацеля.
Докторката дето записва тоновете каза, че съвсем се е смъкнала към изхода беба.....ще видим. Понаболява ме кръст днес, но нищо сериозно.
Сутринта изпаднах в умишлено гнездене - тоест се напънах да чистя, утре пак така - може и да подпомогна процеса.  :mrgreen

Кремиии - аз доста случаи съм чела за мами дето отиват на кръчма и там ги почва.......да те видим.

Хайде занасям туловището на дивана. Лека нощ

# 688
  • София
Нелинка и Билянка   Hug

Креми и Мария: Моят час за тонове е в 13,15ч. на Мименцето май в 12,15ч. аз днес се чух с Стелету но забравих да я питам в колко ще дойде  Whistling А Норчето май е след мен...... newsm78

Алиса: Много харесвам нещата на Азис-бебе, даже съжалявам че не взех и порт*бебето на тази фирма! Разходи се до магазина и дано си харесаш нещо, че аз продавачката луда я направих почти всичко ми разопакова  Embarassed

Антония: и Ленора С вас сме  Peace И НЕЯ  и за теб стиснати палчета  Hug

Злитова: За ремонта....ако на някой му е досадно моля за извинение
 Днес моят монтира вратата на банята, но вместо към коридора огледалото го поръчал от вътрешната страна на банята  #Cussing out е като се запоти ....защо ми е .... Crazy мъжка му работа  Simple Smile Другата врата още не била готова ooooh! но иначе като смени вратите трябва да се измаже около тях и да се боядиса коридора и хола. Има и др. работа но нея май ще я вършим и беба като се роди  Rolling Eyes
Днес изпрах последната пералня дрешки и комплекта за изписването  Simple Smile.
Утре чакам една фирма да дойде да почисти дивана 5 места за 54лв. с транспортни разходи изпиране и сушене в 11ч. дано да са точни за да не закъснявам за тоновете  Praynig Той милият преди 2 години беше портокалов цвят......а сега да не споменавам колко е гаден цвета от камината като припуши  ooooh!

Лека нощ от мен  Hug и бъдете по [/pre] активни де........ааааааааа.... Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 19:27 от Кики - cicico

# 689
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Утре явно ще е и нашият ден. Днес ходих на преглед, разкритието е 3,5см, бебка продължава да расте, сега е 4100 и доктора иска да я изкарваме, че да не се наложи секцио. И утре в 8 часа влизам в болницата, каза че няма да ме слага нито на системи, нито да ми дава хапчета, понеже разкритието съм го имала, само щял да ми пукне водите и от налягането контракциите сами щели да почнат и да направят по-голямо разкритие. Незнам доколко го разбрах правилно, защото се поспекох като каза че ще е утре деня. Не че ме е страх, напротив, ама ми е едно такова напрегнато и притеснено. Незнам как ще спя тази вечер.
Антония, стискам ти палци и на теб и бебе Явор   Heart Eyes. Радвам се, че ще раждаме на една и съща дата, нали и нашият татко се казва Явор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт