Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 294
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Neya - много ще ти стискаме палци за утре - дано мсе пак е по-малко бебето и да излезе бързо и лесно.

Кики - аз към 12,30ч. ще отида и ще се видим - може да злоупотребим пак с тортички и палачинки  Mr. Green Сложи си огледало и от външната страна на вратата. Те мъжете много не ги мислят тези неща като ги правят - нали не се оглеждат те.

Ама верно слаба активност днес - дано е заради нови бебета.

# 691
Здравейте мамчета,
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБЕНЦА НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ -
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАСТАТ ПО-ОБИЧАНИ И ПО-щАСТЛИВИ ОТ ВСЯКОГА. А НА МАЙЧЕТАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Аз да се отчета - днес ходих при докито, която ще ме изражда, за да се уговорим (нали влязох в 9-я месец). Каза, че малката е 2,700 кг. и че се е смъкнала вече ниско долу. Не пожела да ми направи преглед, че да не предизвика раждане, че все пак още е рано. Явно и аз няма да изтрая до термин, но колкото повече закачим от 9-я месец толкова по-добре. След опитите да премахна онази гадна бактерия от аналния секрет днес си направих ново изследване и сега чакаме резултатите - дано са отрицателни.

Аз тъкмо си викам ей сега е момента да съблазнявам мъжа ми, а то трябва да мируваме поне още една седмица, че да не излезе много рано бебка Simple Smile

Е няма как. Айди лека вечер на всички - безпроблемно раждане на мамите,които казаха че утре влизат да раждат.

# 692
Стеле мислех че когато се преносва тоновете не се плащат, както и да е. Дръж се, не остана.
Момичета днес си купих две нощници, едната за кърмачки а другата просто с копчета цялата но и двете са с къс ръкав та си мисля дали не сгреших. Вие с дълъг или с къс ръкав си взехте нощници и дали не може пижама, помагайте?!

Ще стискам палци на мамите които им предстои утре голямото събитие.

Относно стерилните гащи за еднократна употреба, аз ги пробвах и вобще не са ми удобни. Затова си купих обикновени памучни пликчета, по-големички и се надявам да ми свършат работа. Вие какви ще ползвате?

# 693
  • София
Благодаря ви за съвета за кошарката, Радост, Писихриси и още някой беше,ама защо не мога с тоя мозък  Whistling  да върна назад кой.

Антония, Нея, успех, милички, утре ще е много специален за вас ден   bouquet
Всичко ще мине добре и после ... ухаааааааааааа      Hug

Радост, Десита, ама много са сладички бебченцата ви Simple Smile гледах ги пак и пак Simple Smile

Мойто пораснало момченце вече втора седмица е болен - главоболие и Т,която после премина,сега е с хрема и кашлица, личният го следи дали са му чисти гърдите. Решила съм докато родя да не го пускам на училище. Ама то и после е опасно. Ох, тия грипове и настинки   Cry
Момичета, ползвате ли маски като излезете навън?

Алиса, и аз съм взела обикновени памучни гащи, също и две нощници обикновени,но голям размер. Казват,че в болниците е супер топло и късия ръкав ще е добре. Но ти си приготви жилетка или пуловерче...

# 694
Привеееттт!!!!

Кики- утре от 13 ч. са ми тоновете!

Миме - а дано поне ти да успееш да предизвикаш нещичко Simple Smile

Алиса - И аз така си мислех, ама не би!

Хрупка - Аз убеждавам моя мъж да си купим утре от аптеката...

Мами, които утре са на тонове, аз сигурно ще съм с мойто мило - живот и здраве, така че после едва ли ще идваме с вас... Все пак и за него и за вас няма да е кой знае колко интересно Simple Smile

Нея - Стиснати палчета!  Praynig

# 695
  • София
Мария: Аз утре мисля да замезя с твоята вкусотия дето си я поръча миналият път  Crazy
А ти иначе подканяш Кремито ама и двете може да забебите  Hug докато си гукаме, пък и е близо...супер...супер  Laughing а твоят термин принципно е на 5 или 6 така, че спокойно  Peace

Мойто мъж ще се прибере към 00ч. та ще ви подосаждам, може и карти да хвърлим или табличка да метнем  Crazy

Имам питане: По тоновете може ли да се разбере дали ще има скоршно раждане?!!!!или само дали бебе се чуства добре?!!! извинявам се за глупавият въпрос  Embarassed

Хрупка: Не ползвам маска, но гледам и да не щъкам много.....а и само с колата ... не с гр. транспорт... Но застраховка нямаме от нищо...да ни пази Господ от болести  Praynig

Стеле: Заедно сме писали  Hug   

Ако не ми мине котка път, утре мисля да поседя с вас, че раждането наближава и да не се лъжем после незнам кога ще се видим....с бебоците ...и зимата...няма да е скоро...та някак за последно го чуствам преди раждането...и ми е приятно...и се замислям как животът ни ще се промени на 360 градуса.... Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:07 от Кики - cicico

# 696
 ТОНИ, НЕЯ, ЛЕНОРА стискам палци!!!!!

# 697
Аз утре съм от 12.30 на тонове, така,че ша са видим Hug
Те хората казват,че преди раждане се губело апетит, а вие само за това мислите бе ей Mr. Green

Кики,питай утре акушерката, ама се съмнявам да се разбира по тоновете Thinking
Стелка и Марчето и вие питайте най-добре дали трябва да се плаща след като се преноси и аз съм чувала,че не се плаща, пък колко е истина незнам.

Нощници според мен с дълъг ръкав не ви трябват, защото в болниците е топло/нали се сещате,че заради бебетата няма как да не е/ поне в ТК беше доста, аз може да си взема една жилетка, но още се чудя. А гащи съм си взела 2 чифта обикновенни бикини.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:34 от Мим`с

# 698
Извинявайте че така нахлувам в темата ви,но искам да ви кажа че Veli23 днес роди момченце Пламен.И двамата са добре.
На всички пожелавам лека вечер.

# 699
Да е жив и здрав юнакът на Veli23!
Нека малкият Пламен слушка мама и тати и много да ги радва!
А на мама - бързо възстановяване!

Лека нощ на всички! А на сутринта да си имаме нови бебешоци  Heart Eyes

# 700
Честито на Veli23, да й е жив и здрав беборан  bouquet

# 701
Момичета да ви се оплача мен не щат да ми записват тоновете. Акушерката все ме викаше когато докторката я нямаше. Миналия четвъртък се обадих на докторката и казах че иска да ме погледне на ехограф да каже как се е нагласил бебо и колко е голям. Платих си и тонове, но докъто изчакам, че стана 19 часа акушерката каза аз във седем вечерта няма да правя запис на тонове и така останах без запис на тонове. Повече съм решила да не ходя там.

Моята докторка не ми е правила преглед. Как мога да разбера дали имам разкритие. И моят бебо казаха че е 3900 в момента. Ще ми се да го родя нормално да не се стига до секцио. Не знам какво да правя.

Стискайте палци да почнат някакви контракции работи и да не се налага повече да ходя на женска консултация, че само се ядосвам.

# 702
  • Стара Загора
Здравейте Hug

Искам да поздравя всички мами, които гушкат вече своите бебоци! Да са им живи и здрави и много послушни...  bouquet
Аз отдавна не съм писала, но пък всеки ден проверявам новите попълнения Blush

При мен нищо ново, в сряда съм на преглед и се надявам, че тогава може и да ми направи вагинален преглед, да видим какво е положението. Иначе поне се успокоих, че ми се появяват по-често вече някакви контракции Mr. Green Имаше един период до преди около седмица, когато къорава контракция нямах, без майтап, бях се притеснила hahaha

Имам питане: По тоновете може ли да се разбере дали ще има скоршно раждане?!!!!или само дали бебе се чуства добре?!!! извинявам се за глупавият въпрос  Embarassed
Ако не се лъжа по тоновете не, но апаратът отчита и контракциите, а по тях се разбира Mr. Green Като бях бременна с малката имаше една съфорумка, на която бяха казали при записа на тоновете, че има регулярни контракции, а тя не ги усещаше май. И наистина момичето роди 1-2 дни след това...

Лека и спокойна, а на всички запътили се към родилното бързо и безболезнено раждане  bouquet

# 703
Добро утро аз нямам много време да пиша но ви чета редовно.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОРОДИЛИ МАМИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.Ние сме малко болни на малката носа и е запушен направо ужас но нямаме избор този грип е отвратителен.Ходихме на консултация на 15 дни 400 гр сме надали кьрмиме се на поискване и това е общо взето падна ни пъп4ето на 14 ден.Да се опитам да ви покайа снимки на малката но незнам дали ще се справяURL=http://www.album.bg/pekuno/images/18902518/][/URL]

# 704
  • Пловдив
Veli23 - честито бебче, да е живо и здраво, да расте голямо.   bouquet

За нощниците
- аз съм взела с дълъг, но когато ходих до болницата при фалшивите контракции видях, че е много топло и майките масово бяха по къс ръкав. Така че всеки май сам си преценя.

Добре дошли на мамите, които се завърнаха в редиците ни.  Hug  welcome

Стиснати палчета днес за Тони и Нея.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден момичета, а на тези които преносват (Васито, Стелету) - колкото и гадно да звучи пожелавам болезнени контракции.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт