Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 308
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Мамчета въведох данните на майките родили за няколко то дни. Ако някоя съм я пропуснала моля да ме напомните...
Че тука вече писането у нас с разместването стана доста неудобно...
Понеже компютъра ще бъде в стаята с бебо го засилих в другия край на стаята и почти го ползвам като телевизор ooooh! ама няма къде да го оставя за съжаление...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От мен и Приятен ден!!!
На Мамите, които ще гушнат бебчетата успех!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 661

Едно закъсняло кафенце от мен поспаланата, ама снощи до 3 ч. не можах да заспя пак.
Лило аз съм от Люлин, но ходихме по друга работа в Младост и случайно се намъкнах в магазина Mr. Green. Иначе за момченца имаше блузки с къс ръкав, ританки памучни и по-дебелички, якета от 3-6 мес. обаче много сладки сини.
Десита, истинско съкровище си имате!
Кики мерси за инфото, мисля да се замъкна някой ден че много ми харесват материите им.
Зитова, мисля да се пробвам пък каквото стане.
Мами каква е тази алкохолна мания Grinning, аз вчера като бяхме на гости на приятели си изпих половин чашка тъмно пиво а приятелката ми която също е бременна изпи половин чашка вино Embarassed Simple Smile. На мен алкохола не ми липсва, но така ми се иска един хубав масаж...

Хубав, усмихнат ден със сладки ноемврийски бебета ви пожелавам!

# 662
 ДЖУЛИЯ, СРАМЕЖЛИВКА, СРЛН ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА!!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!![/size]

Стискам палци на ТОНИ и всички очакващи бебенца днес.
 Благодаря за кафенцата и коктейлите.
 Лек и усмихнат ден на всички!!!!

# 663
Десита,много ти е хубаво бебчето сигурно прилича на таткото Heart Eyes
СРЛН и твоят рошлю е много сладък. HugГолямото ми момиче като се роди беше със същата коса.Сега и от малката имам страхотни киселини,сигурно и тя ще е така.По този повод една смешка-  с Мария(дъщеря ми).Гледа,че често се присвивам от болка и ме пита.Мамо защо те боли коремчето?А аз и отговарям,че сигурно и сестричката и ще се роди с голяма коса като нейната,атя радостна казва-и ще можем да и правим плитки и опашки с панделки,нали мамо? Shocked
Василенка,да се отчетеш след прегледа Peace
Антония,стискам палци. Peace

# 664
Здравейтеее!
Xelita, не пречи и да пробваш, тя Васи е била на някоя от по старите теми, да се изтипосаме всички на една обща снимка да видим какво ще стане  Laughing.
Алиса, тъкмо си помислих, че ще си имам компания от Младост, но ти пък също си Люлинска мама, да взема и аз да се преместя при вас, вие сте направо цял отбор  Laughing.
ТониFlowers Four Leaf Clover  Hug.
CRLN, Деси, да са ви живи и здрави сладките бебчета и много да ви радват.
Хайде това е от мен после пак  Hug.

# 665
Добро утро и от мен, най-накрая  bouquet
Вчера цял ден на почивки наваксвах пропуснатите около 50 странички, които сте написали и ми беше голям кеф да ги чета - ха така, само хубави новини да има  Grinning и толкова много бебчета са се родили, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ , няма да изброявам, да не се разсърди  някой пропуснат Wink Ама и какви сладури си имаме, и аз да ги заплюя, да не им е уроки пу-пу-пу  Simple Smile
 Нашият бебешок последните дни такова разтягане прави в корема ми, че чак на моменти ме заболява, откъде толкова сила-не знам  newsm78. Корема ми се смъква все повече, ама то си няма намерение още да излиза, пък и аз не бързам, хем искам да си го гушкам, хем сякаш не съм готова  Embarassed, ама и имаме още около 20 дена. Вече почнаха да се интересуват ежедневно какво става с нас, ама аз какво да кажа, като също не знам кога ще тръгне да се ражда човечето, да не съм врачка.

За раждането - мисля да е нормално, интересувах се последния път от епидуралната упойка като вариант, когато бях на преглед, но д-ра беше лаконичен, че било рано да обсъждаме и нищо не разбрах  Sad Ами аз искам предварително да знам всички варианти и да съм наясно, ама май ще тръгвам да раждам неподготвена и това най ме стресира. Не съм решила нищо със сигурност, но искам да знам какво предлагат в болницата и дали мога да разчитам на упойка, а не да тръгна с една нагласа, а друго да се окаже впоследствие.

Както и да е, утре съм пак на преглед и дано да съм на друг лекар, че пак да питам. Последно преди месец ме гледаха на ехограф, миналия път чаках 4 часа, за да ми измерят кръвното, теглото и 10 секунди слушане на тонове и това беше  Thinking С тези 10 секунди могат ли да разберат дали бебето е добре, направо се притеснявам вече! И сигурно вече ще си го гледам наживо след раждането, дотогава друг ехограф не се очертава май.
 Витамините постоянно ми напомнят да си ги пия - центрум матерна -и аз слушкам, но си преценям какво ми е било менюто през деня и в повечето случаи пия по половинка на ден.
 За алкохола преди около две седмици, мисля че споменах какъв апетит ми се отвори една вечер, ама то беше моментно желание и неконсумирано си остана  Mr. Green
 Веси, Стелету и всички "напреднали" - успех днес и няма вече за къде да се олянквате, не остана време, стискам  палци  Hug
 Кло, добре, че и ти можеш да поемеш щафетата с темичките, че като гледам, няма да има кой друг в следващите седмици, докато родят и се възстановят другите мами, които се занимаваха с тях. Благодарим на всички   bouquet

# 666
Момичета, снимах дрешките - вече изпрани, изгладени (дори ги бях  подредила в шкафа, но се разрових). Кате, снимах и гащеризона за Коледа. Всичко снимах! Ако на някой му се гледа ... Е, не е наредено в скринче, в кошарка, защото нашата все още стои в магазина и чака да се роди детенце ... А и да предупредя - ако има хора с предрасъдъци относно цветовете не дрешките, да не гледат!  Mr. Green Купувала съм и розови, и сини, и жълти, и зелени ... Каквото ми хареса! А какво ще е бебчето - живо и здраво!
Лек и прекрасен ден от мен! Аз отивам да правя коледни картички!

# 667
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте,ние досега се приспивахме,явно коликите започват,защото само проплаква и ръмжи това моето дете.Чак се наложи да включа в действие сешоара. Mr. Green

Честито бебче CRLN.Да расте много здраво и с много късмет.   bouquet

Десита малкият ТЕО е голям сладур,да ви е жив и здрав.

sunflower-mv   много хубави дрешки си купила,особено тези на промоцията много ми харесаха,нали са момичешки.
Някой питаше за размера,на нас номер 22 скоро ще са ни малки,детето ги изпълва,въпреки че се роди 48 см,а на каката и ставаха поне 2 месеца,тя се роди 47 см.Явно повечето кг си оказват влияние,колкото и малко да са.

e_valkanova   честито падане на пъпа,хайде днес една хубава баня да направите на детето.  newsm37

хрупка на нас ни подариха точно същата кошара на Бертони,на 2 нива е,удобна ни е,местим я насам-натам.Само т.н матраче е малко тънко,може да се наложи да си купите по-дебело,не знам дали ще е удобно за постоянно ползване,въпреки,че нашта беба си спи добре вътре по 2-3 часа.Ето тук съм я снимала http://radostena.snimka.bg/baby/natali.413634.15748093

Мише нищо специално не съм правила,за да излиза бебка,даже секс не съм правила Crazy.Тя нашата Натали напира да излиза още от началото на 9 месец.Май в повече ми дойде работата,2 дни преди да родя бях в кабинета и аз като Марийчето Крумова. Mr. Green

Някой има ли отзиви от капките Колийф?Гледам,че повечето от вас са си купили Инфакол,те са със Симетикон,а Колийфа съдържат ензима лактаза.Мисля да пробвам Колийфа,че Инфакола трябва да го поръчавм по нета,няма го по аптеките.
rokita   точно така слушат тоновете на бебетата в болницата,с една слушалка,за 5 секунди.На мен ми беше много интересно какво чуват за толкова кратко време,но явно който умее да слуша,си чува каквото трябва.Даже щях да искам от една акушерка и аз да пробвам,но ме хвана срам. Embarassed

Чакаме хубави новини от Антония днес. Praynig

# 668
Радост - онзи ден като ходих на консултация гинеколожката ми даде едно несесерче с шампоанче на Джонсън и джонсън и много хубава книжка за отглеждането на бебчета до 1 год. включват се и упражнения за мамите след раждане!
Стори ми се доста добра. Вътре има и реклама на тези капки, но аз не съм ги ползвала и немога да ти помогна.
rokita - и моя сладур точно така прави - някакви разтягания в корема ми точно под стомаха и рабрата. Болката е гадна и чак на моменти ми се повръща като ме удари. А като си застане така може с часове да стои хич не му пука, че ме боли.
Това с темите е хубаво нещо, ама трябва да се постарая да взема от Васи паролата за Ноември2009 - че ако ми се наложи да вляза преди термин, някой друг да поеме щафетата...
Че знае ли човек... като гледам как се обебват и майки с моя термин ме хваща страх  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 669
CRLN, да ти е живо и здраво детенцето и много, много да те радва!

Деска, Тео е голям сладур  Hug Пратих линка на нашия татко да му се порадва, така че вече е известен и в Афганистан  Mr. Green

За дрешките - аз сериозно се притеснявам. В началото ми бяха казали че ще имаме фина мома и аз купувах само размер 22 и подобни. Сега се оказа че ще се роди между 3500 гр. и 3800 гр. и не знам дали ще мога изобщо да й ги облека  newsm78

Тони вече сигурно гушка бебока  Heart Eyes

Сега говорих с Нея - още нищо. Отива на лекар и после ще се отчете. Стискайте палци  Hug

# 670
Здравейте и от мен! CRLN, да ти е живо и здраво  бебчето, много да ви радва, днес чакаме и Тони да се похвали!
От ранобудните мами, днес ми се губи Катето!
Аз днес бях на тонове, доки погледна и бебчо и каза, че главата вече е слязла, това май означава че вече раждането е наближило  Rolling Eyes

# 671
Добър ден! Аз да се отчета - бяхме на тонове - всичко ок, сега всеки ден по 10 лв. докато не се роди човечко. Ама майната му - пари се изкарват - важното е да сме здрави всички

Васи - предлагам да основем тим на преносващите  hahaha

# 672
CRLN чесито бебче! Да ти е живо и здраво!  bouquetМами много са сладки всички бебоци, които видях на снимки! Пу-пу! Да ги схрускаш!

Хайде не остана! Още малко и живи и здрави мсички ще сме мами! Кураж!

Тони успех и кураж и на теб! чакаме да се похвалиш! Hug

Лек и ползотворен ден! Нека бебевалежът да не стихва!  Peace
На всички с планови раждания стискам плаци всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 673
Мами ето ме. Вчера се прибрахме от болницата. Супер доволна съм че всичко минадобре и много благодаря за милите пожелание. Вярвайте ми че наистина се развълнувах като ги прочетох. Малката при изписването беше свалила само 30 гр , роди се 3200 а ни изписаха 3170 което е много добре. В Шейново се срещнахме с Хрисси тя роди след мен един ден. Някой ден като съм по-свободна ще ви опиша цялото премеждие. Сега нещо не ми с епише все още се чувствам изморена. А и ще кача снимки да ме видите е и беба де. Hug

# 674
Билянка  Hug
Радвам се че си добре, спи когато слънчицето спи за да успееш да релаксираш и да не се преуморяваш.
Едно Въпросче:  Wink Как се казва бебчето, че не съм го записала на първа страничка!!!

Общи условия

Активация на акаунт