Юли 2006 - тема 90

• 22 405
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Много болни,много нещо. Sad

Рени,мила моля се бързо да се оправиш и ти,и Галко.И другите дечковци,оздравявайте Praynig Hug Hug Hug
Ох,Рени много те мисля  Heart Eyes

Арлинче,ще се повлияе сестричката ти от терапията.Сигурна съм Peace Моля се за нея Praynig

Лек ден на всички  bouquet

# 136
Пиги я сменяй това зло име,идват празници ,не бъди зла  Wink Party Mr. Green
 За ваксините,незнам,има много мнения,има майки казват че като са сложили ваксини и се утрепват да боледуват децата...аз ме е страх на своя глава да слагам Rolling Eyes Засега разчитам на клеевата,сребърна вода взех(но не знам с капкомер и давам в носа и 1ч.л. с клеевата сутрин,пие саностол,и пак си смъркаме и покашляме) Какво да правя незнам вече

Рени исках да ти кажа, че дори и да се стигне до АБ не се притеснявай,ти използваш хомеопатия-после ще го пречистиш с хомеопатични,пък и с хомеопатия много по-рядко се пие АБ,така че и да прегрешиш един път съм сигурна, че детето ти ще пие много по-малко АБ от моето например Rolling Eyes Rolling Eyes

Честито на всички народни будители  Grinning

# 137
за колко време излизат резултатите за гърленият секрет?
За 3 дни.
  Peace
Рени Аз писах и на Дани и на теб ще кажа .Аз лично също съм използвала много от народната медицина. Моята майка ме е гледала по книгата на Димков. За моя съзнателен живот имам спомен само веднъж пеницилин инжекции и това е . Майка ми от малки ни мажеше гърлата с прополис. А сега аз използвам както ти е писала Ели по съвет на д-р Михайлов от часът на мама изварен компрес. Валери от начало много мрънкаше ,но като видя ,че му олеква и спря. Това съм 100% ,че няма да навреди. Една мама във форума на часът на мама беше споделила ,че и нея са я обявили за луда ,защото е лекувала пневмония с този изварен компрес ,който е слагала на гърдичките и така наречената детоксикация. Пробвай един ден само сокчета да му даваш. Знам ,че е слабичък ,но е и силничък. В едно списание бях чела ,че соковете са жива храна.
Арлинка моля се и знам ,че сестричката ти ще се възстанови.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 138
Здравейте майчета от много време не съм писала. Първо всички болни бързо да оздравяват  Praynig
При нас доста неща се случиха Цвети отиде 1 ден на градина средата на септември и се разболя ушичките и се възпалиха и както не беше пила антибиотици се наложи 3 различни да пие, защото като свършеше единия и ушите пак се възпаляваха след ден два и вдигаше температура беше някакъв ад. Сега вече от 1 седмица е добре и мисля да я пускам на градина утре. Докато ту се влошаваше ту подобряваше от антибиотиците ние успяхме да се изместим в жилището което ремонтирахме и сега свикваме с новата обстановка. Васито расте и все повече се съревновава с кака голям са майтап особено когато пуснем музика и малката започне и тя да друса дупе  Laughing
Чета че обсъждане имуностимуланти аз засега стискам сок от червено цвекло/бил полезен за изчистване на организма от токсини включително и такива от прием на антибиотици/ и им давам и на двете също давам и клеева тинктура.
Обмислям да заведа Цвети на хомеопат но се чудя при кой колебая се между д-р Хаджиева и д-р Капинчева и за двете чух и добри и не чак толкова добри отзиви.

# 139
Иска,да не ни е една и съща майката ?Simple Smile)Баща ми като се разболя преди26 годин и лекарите го отписаха #2gunfire,майка ми накупи всички томове на Динков и започна лечение по тях.По-старите мами като мен  Mr. Greenсигурно си спомнят,че тези четива бяха като апокрифна литература,тъй като традиционната медицина ги отхвърляше.Та,както и да е,и аз като теб от 6 годишна не съм пила антибиотици,а дъвчех на общо основание прополис.Освен това пиех по 300-400 грама сок от моркови и цвекло на ден и така пораснах  ,тъй като бяй най-дребната в класа Sick
Алекс и сега го друсам с морковен сок и дори казва,че витамите се пият,а не ядат Mr. GreenГоляма деформация,голямо чудо ooooh!
Рени,без да си навличам гнева на някой,ама аз не бих рискувала такава висока температура с хомеопатия..Дано Галко се оправи  бързо:hug:

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 15:16 от Tizija

# 140
Открадвам си малко временце, за да ви пиша и да ви разкажа какво става с мен. Миналата година започнах да работя в една занималня с френски език като помощник учител, минах няколко обучения, давах уроци по френски към Алианса. Тази година тази занималня стана френско училище и станах учител - покривам половината от програмата за подготвителен и първи клас. И едновременно с това се захванах отново да уча - записах се в един френски университет и уча дистанционно за учител по френски език за чужденци. Програмата е ужасно интересна, но отнема много време за подготовка. Материалът е сравнително не много обемен, но пък практическите упражнения са много и за да ги направиш трябва добре да си разбрал и осмислил теорията. И времето е много кратко за подготовка. Освен това един от предметите ми изисква да се запиша на курс в група по някакъв абсолютно непознат за мен език (нямам право да избера нито един славянски език и почти никой европейски език). Така че се записах на японски. Целта е да понауча някои неща по езика, но най-вече да се поставя в ситуацията на ученик, който нищо не знае и да анализирам всичко, което се случва в час - от методите на преподаване до собствените ми чувства и мисли от позицията на ученика. Това с цел да осмисля какво става от отсрещната страна, когато самата аз преподавам. Така че представете си - до другата седмица трябва да науча 74 японски знаци (това е само една от 3-те азбуки, които японците използват). И сричам тука и се опитвам да изписвам някакви причудливи форми, които не приличат на нищо познато от мен досега. Засега мисията ми се струва невъзможна, но поне се опитвам. СЛед това трябва да пиша курсова работа по този предмет.
Не знам защо, но не успявам да пиша по-дълъг пост от този. СЛед това прозорчето ми заяжда. Ще продължа в друг пост.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 14:04 от lala

# 141
Като много от вас, и аз се рзболях нещо - тресе ме, кихам, сополивя се, ужас! Не знам какво става и с този грип - затворени училища, градини...Тя нашата градина си е затворена по принцип. Мишел ходи във френското училище и смятам повече да не я връщам в градината.

Не знам какво друго да пиша освен да пожелая на всички повече здраве, че аман от тези болести и тревоги, особено като става въпрос за децата.
Тази седмица почина една наша близка от рак на маточната шийка. Млада жена - няколко години по-голяма от мен. Една друга моя приятелка се бори с рак на гърдата - на 33 г. е като мен. Исках да ви напомня да си правите цитонамазка всяка година и да си преглеждате гърдите. Важно е, повярвайте ми! Ужасна гад е тази болест и за съжаление удря все по-млади хора.

# 142
Рени с теб съм. Стискам палци и изпращам много топли и оздравителни  Hug на сладкия синеочко.  Hug

Ние сме вече многооо по-добре.  Praynig Само ни остана хъркането, но и това ще мине. Това ни е най-дългата болест в 3 годишната история на Крисони.  ooooh! Надявам се дълго време да не я минем.  Peace

Лала много поучително, но и много трудно. Незнам аз как бих се справила с тези знаци.  newsm78 Сигурно ще гледам ето така  #Crazy  Joy Joy Joy
Бързо оздравяване и на теб.

Иси тези компреси много ми харесват  Peace

# 143
Забравих Тиция все пишеш че си много голям а на колко си всъщност  Wink (ако не е тайна).  Blush

# 144
Честит празник на всичките ни мами,които имат празник-Дани,Лала,Ели .  bouquetДано не пропусна някого ThinkingМного професионални успехи и дай Боже по-умни деца в училище
Дани,страхотно че вече сте по-добре GrinningГорките деца,измъчиха се с тези температури..На 33 Embarassed
Вижте малко интересно инфо за ароматерапията и грипа  http://kozmetika.biz/aromaterapiya-recepti-za-krasota/
Аз си купих преди няколко месеца ароматна лампичка от Индийския магазин и съм много доволна.Днес попитах мъжо какво избира-чеснъ из къщата или портокалови кори Mr. GreenЩеше да му прималее и само ме поряза,че виж на няма да гоним вампири с този чесън из целия апартамент.. Laughing

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 15:28 от Tizija

# 145
  • Варна
Рени,не знам какво да те посъветвам и аз,но наистина ако Галко няма подобрение и утре, по-добре не рискувай повече.

Сега пък Жорко се разболя,ще полудея  #CrazyОт вчера на обед вдига температура.На всичко отгоре започна да се подува лицето му.Устните му са подути,сякаш някой му е ударил едно круше.Ходихме на лекар.Нашето доки не пожела да си вдигне ни домашен ,ни мобилен.Чували се хрипчета и сега сме на АБ. Cry

Много ми е сдухано .Бъдете здрави . Hug

# 146
Тиция как между другото ги подхвърли тези 33  Laughing съвсем както си четеш нещо,33,и продължаваш да четеш-  скица Flutter

Аз днес не празнувам,нито се чувствам будител,ама е- на може и да стана будител  Flutter
 Ходихме до Брацигово за вода,имаше народ с по 50 туби на три купчини,ужас ви казвам,решихме да обядваме първо и тогава да налеем,ходихме в църквата там,много е хубава имам снимки,и седнахме в една кръчма,имаше банкет на учители,менюто страхотно,обстановката битова,топло,и като стана един по едно време и жива музика имаше,певеца ни съсипа от хитове (като за учители),Юл се побърка от танци,изяде цяла пържола (беше гладна) ние ядохме като не видели ,накрая (понеже сервитьорката някъде зачезна) искахме сметката от собственика,той идва да ни пита да не е объркала нещо сервитьорката, че му се струвало много храната,ама ние бяхме прекалили  chef Whistling Crazy сега няма да се вечеря поне  ooooh! А така хубаво се получи като празник с тази музика,този певец,ще му потърся името Whistling

Иси аз се бях навила за детокса днес у тре и други ден,ама е-На не гладувам,страх ме хвана ..другия път,а изварения компрес наистина ли е толкова добър newsm78:crazyeyes:

Как дъвчете клей бре не е ли гадно? newsm78Да вземем да даваме на децата ли?

Рени не се е включвала май?Сузи спокойно  ще се оправите поне,аз да ви кажа съм много против АБ,две седмици се мъчих да не се стига но когато вече се наложи и го дадох си ОТДЪХНАХ,и от напрежението,и от отговорността,и от всичко ,може да съм слаба,но  това е

Лала браво на теб,покрай теб може да научим и ние нещо поне една дума-Мама,или нещо такова на японски  Mr. Green а иначе ми се струва абсурдно сравнение учениците като учат чужд език не е с йероглифи,а си е пак по-близко,вас съвсем ви затрудняват #Crazy  Какво е това френско училище?като градина ли е? newsm78

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 18:13 от Eli83

# 147
Lala, направо ти завиждам за ентусиазма да учиш. Вярвам, че ще се справиш повече от прекрасно с всичко, с което си се захванала! Hug

Ренка, бързо да се оправяте и двамата с Галко! Praynig

Дани, радвам се, че Криси е по-добре и се оправя.

Лети, верно така между другото ги подметна тез 33г. Прекрасна възраст! Hug

Честито на всички Будители!  bouquet

Ние сме добре. Вчера изпратихме мама. Малко ми беше терсене,но се справяме повече от блестящо. Инфакол-а действа на малкото ни момченце и е сравнително по-спокоен.

Ето и малко снимки от нас на който му се гледат.
http://bambinata.multiply.com/photos/album/12
http://bambinata.multiply.com/photos/album/13

# 148
Ох момичета пиша и държа Гали,пак е с Т отпаднал,само повтаря че е болен.Говорихме с мъжа ми,реших утре да отидем при педката и купувам един Аб и тва е.Дет вика Ели да падне тази тежест от мен,малко да се поуспокоя.  Tired
Ели знам че нищо не е един АБ,ние пихме декември последно.Проблемът е че не е честно спрямо лекарката ни.Тя не го намира за правилно това.Иска или/или.Сега пак ще я разочаровам,но дано да не се сърди дълго  Rolling Eyes

Лала не те виждам направо,с 2 деца и с толкова неща си се нагърбила.Явно мъжа ти е доста търпелив човек.Кога имаш време за всичко,незнам..

Отивам да гледам снимки..Лека вечер на всички!

# 149
  • През девет земи в десета
Ронка,напълниха ми душата снимките Hug,всички сте много сладки Heart Eyes

Рени,не мисля,че лекарката трябва да се сърди,на чужд гръб и сто тояги са малко.Важното е детенце да оздравее и ти да не се притесняваш.Кое правилно и кое не.......зависи от гледната точка,не знам ако това е нейното дете дали ще е толкова спокойна и ще разчита само на хомеопатични лекарства.Те помагат,наистина много,но до определена степен ефекта им зависи от възможността на организма и имунната система в да се преборят с болестта.

Няма ли някой педиатър при който да отйдете на частно и който да е в състояние да прецени има ли наистина нужда от антибиотик или не,а не да го изпише за да се презастрахова newsm78

Понякога последствията от не лекуването на дадена инфекция могат да са много страшни.Преди 3-4 години почина детенцето на едни наши роднини на 4 годинки,още не могат да го преживеят хората,уж само температура,а то инфекцията се развила светкавично и стигнала до белите дробове,болницата не помогна.Не съм привърженик на безотговорното и безконтролно изписване и пиене на антибиотици,но понякога могат да бъдат животоспасяващи.Все пак и аз съм човек,нямам желязна психика,така,че наложи ли се и антибиотик ще пие Цветелината.Не съм някаква хипохондричка,дори напротив,но що се отнася до децата,все съм на нокти.

Сузи,бързо да оздравявате,стига толкова болести Hug

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 23:47 от Зла Гад®

Общи условия

Активация на акаунт